No, kot obljubljeno, sem zmontiral rolo na zadnjo polico, ki sem ga kupil sicer že dober teden nazaj, ampak ni blo časa vmes. Sem sicer mislu, da bom zmontiral skup z naslonom za roko, vendar zaradi pomanjkanja časa še nisem uspel jit iskat.
No, takole:
Ker se mi ni dalo jemat ven celotnih zadnjih sedežev, sem izpulil samo stranske dele:
Odstranit je blo treba najprej tudi tapeto:
Potem še eno plastiko, ki drži polico in vse skupaj spulit ven. Sicer je lažje, če pobereš sedeže in zadnje tapete stran, ampak z malo trdoglavosti gre tudi tako
Levo moja polica in desno kupljena polica. Moja se mi je zdela lepša, tudi bolj mi je všeč, ker je temnejša, zaradi temne notranjosti. Nova polica ima tudi luknje za vzglavnike in bi bilo grdo dokler jih ne kupim (ps. jih še iščem)
No, ker sem imel zraven že izdelano zadevo za mušter, ni bilo težko nardit luknje na moji polici
Sicer, ker znam malo pohitet in sem včasih preveč površen, sem se mal bol mogu pomatrat, da sem rolo stlaču v polico, drugače se pa samo zatakne in na vogale prideta še dva zatiča
Zmontirano v avtu:
Super zadeva za ponoči, luči sploh ne bleščijo moteče. Tako moj stari bmwjček dobiva malce boljšo podobo. Upam, da kajkmalu sledi še naslon za roko.