sašo5 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kolikor sem jaz zasledil, nekatere lagune in volvoti nimajo leče, pa imajo original xenon, kako imajo potem oni rešeno
pa dobro

...kaj ste 100 let za medvedom

pa tupimo že ne vem koliko časa, da obstajajo žarnice (xsenon) za luč z lečo in luč s parabolo.....in če je prava zarnica v luči, ter nastavljeno tako kot mora bit, ne moti nič

E to sem hotel slišat, zdaj me pa zanima zakaj bi moral iz polota vn vrčt kit, saj samo
žarnico zamenja in nastavi višino in ima rešen problem, spet drugod sem bral da žarnica ima lahko 2x R pa nič ne pomaga?
"bleki" ima pravo žarnico(vsaj v prejšnjem polotu jih je imel) - problem pa ni rešen, ker nima avtomatskega uravnavanja višine snopa in pranja (oboje je itak bolj ko ne brezveze) zato se ponavljam

prava žarnica(več kot 4300 nikakor- tu "bleki" pretirava) in prava nastavitev višine snopa kratkih luči, ne more in ne sme motit nikogar
Kako dolgo že tupimo da to ne drži. Žarnica z R oznako v paraboli za halognesko žarnico pomeni, da si drek počil za ušesa. Avti z orgirnal xenonom brez leče imajo DRUGAČNO parabolo in seveda žarnice z oznako R in šele takrat ne bleščijo.
Avtomatsko nastavljanej nima tu neke velike veze, saj dela pač to kar ti lahko delaš ročno iz kabine. Orginal xenoni imajo avtomatsko predvsem zato, ker če xenon sveti previsoko to moti precej bolj kot če previsoko sveti halogen, pa še natančnost je boljša, saj inšturment bolje določi kako visoko smejo žarnice svetit kot ti to opaziš iz kabine tako "od oka".
In xenon kit v navadnih paraboloh ne moreš nikakor nastavit da ne bo bleščal, tudi če ga nastaviš na najnižjo pozicijo, ker snop svetlobe ni odrezan.