Danes sem pa že namontiral novo antenco lahk mal poveste kako se vam zdi![]()
Lepa je. Dosti boljše kot krom...
DxAxOx je napisal/-a:Tudi js sem že bil homol. luči v RTI-ju v Mariboru in tudi sam vem da nisem rabil potrdila o vgradnji![]()
mucek21 je napisal/-a:lejte folk, jst sem šou z znižanim avtom , pa sem rabil samo tuv pa optiko pa sem prišel skozi, tako da nevem kako smolo mate da rabte une potrdile, tud za izpuh nisem potreboval pa sem velik že delal okol te homolo!
mucek21 je napisal/-a:lejte folk, jst sem šou z znižanim avtom , pa sem rabil samo tuv pa optiko pa sem prišel skozi, tako da nevem kako smolo mate da rabte une potrdile, tud za izpuh nisem potreboval pa sem velik že delal okol te homolo!
B|ind je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:lejte folk, jst sem šou z znižanim avtom , pa sem rabil samo tuv pa optiko pa sem prišel skozi, tako da nevem kako smolo mate da rabte une potrdile, tud za izpuh nisem potreboval pa sem velik že delal okol te homolo!
Daj no, prosim te !
Očitno si edini ki je naredil homologacijo za fedre in izpuh brez vseh ustreznih papirjev.
Ti pripeljem avto ko bom naslednjič kaj potreboval pa boš še meni peljal ko si ravno tak srečko.
sazdovski je napisal/-a:BoneS>>>> najlepša hvala za odgovor, še nekaj bom uprašal, kolk se bo spremenila poraba benzina s te 195.55 R15 col...zdle mam R13 165.65
in ali lahko dam 195.55.R15 pnevmatike na vsa R15 col. platišča, ali pa opstaja kakšna razlika med platiščami tko da ne pašejo 195.55.15 (pnevmatike) na vsa 15 col, platišča????
sazdovski je napisal/-a:kaj bi blo boljše: če dam 15 ali 16 col. platišča na megana... prosim za hitre odgovore ker mi se mudi
kako sem prej napisal sem tujec iz makedonije in v ta petek grem v makedonijo zaradi tega mudi se mi... upam da ne bom imel kakšne tezave ker nameravam da se peljam brez homologirana platišča, itak v makedoniji nebom imel tezave zaradi homologacijo, upam da me ne bodo zaustavila policajo od ljubljane do slovenske mejepotem pa nebom imel težave
HVALA NA ODGOVORE
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov