cvito19 je napisal/-a:če imaš v kartončku že vpisane gume 195/45 R15 in imaš namen to dimenzijo dat na avto, potem ne rabiš nič homologirat..
cvito19 je napisal/-a:če imaš v kartončku že vpisane gume 195/45 R15 in imaš namen to dimenzijo dat na avto, potem ne rabiš nič homologirat..
peterbalazic je napisal/-a:cvito19 je napisal/-a:če imaš v kartončku že vpisane gume 195/45 R15 in imaš namen to dimenzijo dat na avto, potem ne rabiš nič homologirat..
nimam te dimenzije vpisane, največja dovoljena brez homologacije je 185/55/14
po vseh predpisih naj bi jih... vendar meni je gospod na homologaciji rekel, da ne rabim, ker potem vsakič ko bi zamenal feltne bi jih moral ponovno homologirati... in ker sem že imel tovarniško vpisano dimenzijo 195/45 R15 mi je rekel da se lahko s to dimenzijo vozim na katerihkolih 15 col feltnah, da me policaji ne bodo kaznovali.cky2k je napisal/-a:platišča moraš vseeno homologirat a ne????
poleg modela 6n2 imajo tudi nekateri 6n, se mi zdi da vsi od letnika 99 naprej... je pa razlika v gumah višine 45 in 50 danes veliko manjša kot včasih... veliko polotov vozi na višini 50...radar je napisal/-a:pred leti smo imeli doma isti model polota. Takrat je bila cena gume 195/45/15 precej dražja kakor 195/50/15, pa tudi izbire je bilo slednjih več.
Zato smo homologirali dimenzijo 195/50/15.
...
dimenzijo 195/45/15 pa ima homologirano faceliftan model 6n2.
cvito19 je napisal/-a:po vseh predpisih naj bi jih... vendar meni je gospod na homologaciji rekel, da ne rabim, ker potem vsakič ko bi zamenal feltne bi jih moral ponovno homologirati... in ker sem že imel tovarniško vpisano dimenzijo 195/45 R15 mi je rekel da se lahko s to dimenzijo vozim na katerihkolih 15 col feltnah, da me policaji ne bodo kaznovali.cky2k je napisal/-a:platišča moraš vseeno homologirat a ne????poleg modela 6n2 imajo tudi nekateri 6n, se mi zdi da vsi od letnika 99 naprej... je pa razlika v gumah višine 45 in 50 danes veliko manjša kot včasih... veliko polotov vozi na višini 50...radar je napisal/-a:pred leti smo imeli doma isti model polota. Takrat je bila cena gume 195/45/15 precej dražja kakor 195/50/15, pa tudi izbire je bilo slednjih več.
Zato smo homologirali dimenzijo 195/50/15.
...
dimenzijo 195/45/15 pa ima homologirano faceliftan model 6n2.
cvito19 je napisal/-a:pei črni sredici rob prebarvaj v belo, ne srebrno.. pomoje bo lepše zgledalo..
ali pa belo sredino pa poliran rob, se mi zdi da bi bla ta kombinacija zmagovalna
cvito19 je napisal/-a:pomoje bo najbolje če bo perla bela, da ne boš imel 2 različne bele barve na avtu...
PS: da se boš težje odločil
cvito19 je napisal/-a: vendar meni je gospod na homologaciji rekel, da ne rabim, ker potem vsakič ko bi zamenal feltne bi jih moral ponovno homologirati... in ker sem že imel tovarniško vpisano dimenzijo 195/45 R15 mi je rekel da se lahko s to dimenzijo vozim na katerihkolih 15 col feltnah, da me policaji ne bojo kaznoval.
peterbalazic je napisal/-a:cvito19 je napisal/-a:pomoje bo najbolje če bo perla bela, da ne boš imel 2 različne bele barve na avtu...
PS: da se boš težje odločil
defenitivno za to kombinacijo![]()
mislim da bo hudo na avtu izpadl
mr.ramo je napisal/-a:cvito19 je napisal/-a: vendar meni je gospod na homologaciji rekel, da ne rabim, ker potem vsakič ko bi zamenal feltne bi jih moral ponovno homologirati... in ker sem že imel tovarniško vpisano dimenzijo 195/45 R15 mi je rekel da se lahko s to dimenzijo vozim na katerihkolih 15 col feltnah, da me policaji ne bojo kaznoval.
sori,ampak za tole te je nategnu k mejhnga otroka..če imas eno dimenzijo platisc(feltn) upisano in ko das platisce(feltno) druge dimenzije,prav tako lahko kasiras kazn
..to je isto k pr gumah
je pa res da je policaju vec al mn vazna samo dimenzija gum,k druzga itak neznajo pogledat
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov