Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Če apr 22, 2010 7:36 pm

novejši renaulti imajo od twinga pa do espaca menda isto podvozje...vsaj volansko letev vem da imata megane in scenic isto in verjetno zaradi tega tudi pride do takšnih stvari....vem da prevelika platišča in pa nižanje so za renault smrt(vsaj za megana 2)...ne me narobe razumeti samo mel sem ga in vem pač...tako da kar se podvozja tiče mi ne more noben rečt da je renault zakon:)

sasht
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter v Sav. Dol.

Napisal/-a sasht Če apr 22, 2010 10:13 pm

ja imaš prav kar se tiče serijskih navadnih čeprav jast nimam takih problemov in imam notri apexa ki je za en ku**c na vsaki mali luknji mi amortizer skup zabije ker je zlo mehek sej v kratkem bom menjal, no upam da čim prej ker drgač bom znoru :x kar je pa sport ( megane RS, clio RS, twingo RS... ) je pa bolj kvalitetno... :lol:
RENAULT 4 Life

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Pe apr 23, 2010 11:57 am

ezzy je napisal/-a:hehe, no, amm ja je res da ni renault... ;) si pa nisem mislil da je lahko taka razlika. :roll:

ah verjami... razlike se OGROMNE :D Renault ma pač tipično slaba podvozja, tako kot so imeli opli slab pleh :)
Zadnjič spremenil baSix, dne So apr 24, 2010 9:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Pe apr 23, 2010 2:37 pm

Nekateri so še zgleda vedno 10 let nazaj. Opel nima že 8 let nobenih problemov. :?
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix So apr 24, 2010 9:12 pm

sej sem napisal so imeli :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne apr 25, 2010 12:51 pm

Ja, zdaj ko si sel popravljat svoj post.

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne apr 25, 2010 1:44 pm

Matr sam kokr je Renault u kurcu res čudno,da se jz še vedno lahko vozm pa je star 16 let. :shock:

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Ne apr 25, 2010 1:59 pm

sej ni noben reku da se ne moreš vozit samo treba je redno kaj menjati....

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne apr 25, 2010 2:03 pm

Nevem no, po naših (domačih) izkušnjah nič več kot na drugih avtomobilih.. Pa smo že mel krneki Renojev,WVjev, Audijev, včasih tut Opla, pa Forda, pa Nissana.. :lol: Pa kaj js vem, mogoče še kaj, pa je vse isti šmorn ;) Če se mal bolj divje voziš pač prej kej gre kar je logično, to je pa tut vse.

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Ne apr 25, 2010 4:15 pm

nevem jaz osebno z meganom nisem imel nobenih problemov razen podvozja...kot sem že rekel športne vzmeti+18 col vsak mesec ali ležaji ali končniki uglaunem skos neki....na audiju a3 isto kot na megano+ da ima avto 90kkm več prevoženih do sedaj s podvozjem nobenih problemov(tok tok tok)tudi ko samo podvozje pogledaš je vse veliko močneje narejeno...to so moje lastne izkušnje...

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Ne apr 25, 2010 4:30 pm

kstelc je napisal/-a:nevem jaz osebno z meganom nisem imel nobenih problemov razen podvozja...kot sem že rekel športne vzmeti+18 col vsak mesec ali ležaji ali končniki uglaunem skos neki....na audiju a3 isto kot na megano+ da ima avto 90kkm več prevoženih do sedaj s podvozjem nobenih problemov(tok tok tok)tudi ko samo podvozje pogledaš je vse veliko močneje narejeno...to so moje lastne izkušnje...

plus veliko sreče, brez tega pa ne gre. ;)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne apr 25, 2010 5:07 pm

kstelc je napisal/-a:nevem jaz osebno z meganom nisem imel nobenih problemov razen podvozja...kot sem že rekel športne vzmeti+18 col vsak mesec ali ležaji ali končniki uglaunem skos neki....na audiju a3 isto kot na megano+ da ima avto 90kkm več prevoženih do sedaj s podvozjem nobenih problemov(tok tok tok)tudi ko samo podvozje pogledaš je vse veliko močneje narejeno...to so moje lastne izkušnje...

se popolnoma strinjam. js sm na meganu na vsaki 5000 menjavu lezaje. pa sem vsakic kupu originalne na servisu. mel sem pa 17". pa ni bil glavni razlog ta dimenzija platisc, saj se je isto dogajalo na 15". na golfu ni bilo u treh letih pa pol enga lezaja menjanga, pa je avto mel skor dvakrat vec prevozenih
Slika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne apr 25, 2010 6:05 pm

So ljudje, ki imajo filing za styling... so ljudje, ki nimajo filinga za styling.
Žal lastnik tega avta nima filinga za styling.

Ti pa želim da čim lepše uštimaš avto in da ti bo clio, ko bo končan bil zares všeč.

sasht
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter v Sav. Dol.

Napisal/-a sasht Ne apr 25, 2010 9:59 pm

obstajajo pa ljudje ki majo svoj okus in ljudje ki nevejo kak okus imajo in se prilagajajo večini... ;) brez zamere ampak rihtam ga zato ker je men tak kot je svetovn :lol:
RENAULT 4 Life

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne apr 25, 2010 10:03 pm

pridem jutr mau u šempeter, pa mrbit srečam tvojo čudo kje :D

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Ne apr 25, 2010 11:11 pm

vsako oko ma svojga malarja pravjo ;) ;)

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Ne apr 25, 2010 11:13 pm

scirocco12 je napisal/-a:

zakaj bi rabu srečo??normalno da po določenih kilometrih kakšen končnik ali pa ležaj gre vendar na 2000 ali 3000km pa nebi smel....na audiju pa mislim da taka stvar ni nekakšen običaj ravno...

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po apr 26, 2010 6:23 am

kstelc je napisal/-a:

zakaj bi rabu srečo??normalno da po določenih kilometrih kakšen končnik ali pa ležaj gre vendar na 2000 ali 3000km pa nebi smel....na audiju pa mislim da taka stvar ni nekakšen običaj ravno...

Nisi me dobro razumel, imam kolega, ki ima megana RS avto spuščen v poden in tudi pošteno se pelje, ima ga dve leti prevoženih ima 50000 in nobene napake do sedaj na avtu. Po vsem tem govoričenje, to pomeni, da ima on srečo, da je dobil tak avto. ;)

Ne posploševat zadev, je pa res da so določene znamke bolj dovzetne za take napake.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po apr 26, 2010 7:31 am

pr vsaki stvari (na sam avtu) rabis met sreco :D
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po apr 26, 2010 7:34 am

kstelc je napisal/-a:

Nevem no, meni na spuščenem Cliotu z 16kami ni zadnjih 30k km šlo popolnoma nič. Samo ko sem ga kupil je že imel zadnje lagerje zjebane (še ni bil spuščen takrat), taklrat sem zamenjal to in zdej špila kot urica :) Pa mislim da niso tolk krivi avti kot naše ceste :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov