Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To jul 13, 2010 10:52 am

Jo videvam redno - vsec mi je tale beeza, od nekdaj mi je bila - lepo je, da je diskretna!

LpF

Mtg83
Nov uporabnik

Napisal/-a Mtg83 To jul 13, 2010 10:55 am

Lep Seat
Audi A4 1.8T 150KM

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 Če jul 15, 2010 4:39 pm

me prou zanima kako se tole kej obnese po ovinkasti cesti, drgac pa ne zgleda slabo

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Ne jul 18, 2010 9:26 pm

R 34 GT-R - ja, konco uspel prepricati cloveka, da mi zamenja motor ;)
adis - ne rabis zaklepati teme ;)
BOKI81 - ja pa sva se res srecala, naceloma bi moral biti hitrejsi vsaj do 200 ;) - te resuje 6 prestava ;)
gofra, Mtg83 - hvala za pozitivne komentarje
jurcek3 - sprednji pogon, po pravici povedano jo ''malo'' vlece ven :(

LP Mali00

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jul 18, 2010 9:43 pm

Prava zverina je tole.In prow z veseljem bi se peljal z takole raketo.
Me pa zanima kakšne so zavore,ker tole je problem pol ustavit.Ok sej ma cupra že serijsko dobre zavore a vseeno mislim,da so tuki le večje.Ok mogoče sem izpustil post kjer je napisano kaj vse je bilo predelano na podvozju.Drugače pa...kapo dol tole more res lepo letet.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Ne jul 18, 2010 11:10 pm

Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič :)
Kdaj je menju motor? Ker v petek, ko sem se js okol prpelu, je bil avto še kr tam..
RiDe hArD

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Po jul 19, 2010 8:18 pm

seat je napisal/-a:Prava zverina je tole.In prow z veseljem bi se peljal z takole raketo.
Me pa zanima kakšne so zavore,ker tole je problem pol ustavit.Ok sej ma cupra že serijsko dobre zavore a vseeno mislim,da so tuki le večje.Ok mogoče sem izpustil post kjer je napisano kaj vse je bilo predelano na podvozju.Drugače pa...kapo dol tole more res lepo letet.

bremze so od Cupre R - diski so 305mmx28mm, celjusti pa Brembo 4 batne.
cupra ima pa (nisem 100% preprican) 280mmx26mm, pa navadne celjusti
se bomo kdaj dobili na kasni kavici in se zapeljali kaksen krog, sploh ni problema ;)

R 34 GT-R je napisal/-a:Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič :)
Kdaj je menju motor? Ker v petek, ko sem se js okol prpelu, je bil avto še kr tam..

kaj ti imas aquamist instaliran???
v petek ga je sele v roke prjel, tako da sem ga danes odpeljal, lepo prede in mislim da ne kadi vec ;) ;) ;) ;)

LP Mali00

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po jul 19, 2010 8:51 pm

mali00 je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Prava zverina je tole.In prow z veseljem bi se peljal z takole raketo.

se bomo kdaj dobili na kasni kavici in se zapeljali kaksen krog, sploh ni problema ;)

LP Mali00

No super,ker meni je zj 200hp malo premalo ratalo :)
MAš vgrajeno špero ali ne.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Po jul 19, 2010 8:51 pm

mali00 je napisal/-a:
R 34 GT-R je napisal/-a:Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič :)

v petek ga je sele v roke prjel, tako da sem ga danes odpeljal, lepo prede in mislim da ne kadi vec ;) ;) ;) ;)

LP Mali00

Je res kampanjc tale naš majster hehe, je inštaliran, tudi pomanjkljivosti zaradi "strokovne" montaže so odpravljene (res je zatajil material, ampak vseen Tinkoti).
Kolikšen strošek si imel z menjavo (ogrodje+notranji organi)? Razmišljam o še enem motorju, ki bi ga počasi dokončal, potem pa samo zamenjal...
RiDe hArD

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Po jul 19, 2010 9:02 pm

seat je napisal/-a:
mali00 je napisal/-a:

LP Mali00

No super,ker meni je zj 200hp malo premalo ratalo :)
MAš vgrajeno špero ali ne.

nimam spere, predraga zadeva :)
tebi 200, meni pa mojih ''155'' ;)

LP Mali00

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po jul 19, 2010 9:05 pm

Špera je sicer res draga ampak odtehta tisto svojo ceno.Naprimer moj CTR na žalost še nima špere pri CW CTR pa je ta serijska..

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Po jul 19, 2010 9:11 pm

mali00 je napisal/-a:
R 34 GT-R je napisal/-a:
mali00 je napisal/-a:

LP Mali00

Je res kampanjc tale naš majster hehe, je inštaliran, tudi pomanjkljivosti zaradi "strokovne" montaže so odpravljene (res je zatajil material, ampak vseen Tinkoti).
Kolikšen strošek si imel z menjavo (ogrodje+notranji organi)? Razmišljam o še enem motorju, ki bi ga počasi dokončal, potem pa samo zamenjal...

na sreco sem motor dobil senkan, ostalo je pa tako drago, da si niti ne upam povedati ;)

LP Mali00

lepo enim, najbrž pa še vseen okol 1k-1,5k?

no, če še slišiš za koga da mu je kaka mašina v napoto :arrow: sporoč :D
RiDe hArD

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Po jul 19, 2010 9:16 pm

seat je napisal/-a:Špera je sicer res draga ampak odtehta tisto svojo ceno.Naprimer moj CTR na žalost še nima špere pri CW CTR pa je ta serijska..

moj letnik ibiza nobena ni imela serijsko spere, kako pa je z novejsimi modeli ibize nimam pojma, za novega leona cupro pa vem da ima serijsko - bo treba pocasi zamenjat ;))

R 34 GT-R je napisal/-a:
mali00 je napisal/-a:
R 34 GT-R je napisal/-a:
mali00 je napisal/-a:

LP Mali00

na sreco sem motor dobil senkan, ostalo je pa tako drago, da si niti ne upam povedati ;)

LP Mali00

lepo enim, najbrž pa še vseen okol 1k-1,5k?

no, če še slišiš za koga da mu je kaka mašina v napoto :arrow: sporoč :D

imam mojo staro masino, ce te zanima, drugace je pa samo material cca1,5k

LP Mali00

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Po jul 19, 2010 9:39 pm

prečni pa vzdolžni motorji tisteih letnikov niso bli na zuni čisto enaki, za kolk bi jo pa dal?
RiDe hArD

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Po jul 19, 2010 10:03 pm

super avto, ki ima vse poštimano tako kot je treba, od zavor, podvozja, pa na koncu tudi motor. Mu pa fali ena zadeva, zaradi katere zgublja v pospeških nad 200km7h, in sicer ima prekratek menjalnik. Ampak to bo rešil.

Me pa pri nekaterih moti neka stvar: če ima nekdo Cliota 1.5dci in lepe feltne, se vsi slinijo in stokajo kako je lep ( ne mislim sicer žalit cliota, dajem ga kot prispodobo). Ko pa nekdo predstavi npr redek avto, z dosti konji, pa se vedno najde nekdo ki šinfa slabosti, npr preveč žre, kako se pelje čez ovinke ali pa pospešek v prvi, kar res rabi!!!!!!!!!!!!!!
Namesto da se fantu čestita za dober avto, ki ti pričara nasmeh na ustih, kar je najbolj bistveno, ga nekateri še drkajo. Če si jaz npr ne morem privoščit Porscheja, ne grem lastnika masirat kako se pelje po makadamu?????

mislim na splošno, in ne na konkretno, se pa te zadeve ponavljajo venemor na forumih.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Po jul 19, 2010 11:16 pm

Noben ga ni simfal, kako se pelje cez ovinke. Glede na to da je avto kvalitetno skupaj sestavljen, tudi mene osebno zanima kako bi se obnesel na pisti. Pac nekaterim ne sede samo priganjanje po avtocesti.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jul 19, 2010 11:31 pm

ta avto je bil svoj čas tud na mobikrogu, čas je mel pa med vodilnimi takrat.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 To jul 20, 2010 4:14 pm

R 34 GT-R je napisal/-a:prečni pa vzdolžni motorji tisteih letnikov niso bli na zuni čisto enaki, za kolk bi jo pa dal?

ne znam ti povedati bova nasga majstra pocakala da pride z dopusta pa bo on povedu ;)

dr.sah je napisal/-a:super avto, ki ima vse poštimano tako kot je treba, od zavor, podvozja, pa na koncu tudi motor. Mu pa fali ena zadeva, zaradi katere zgublja v pospeških nad 200km7h, in sicer ima prekratek menjalnik. Ampak to bo rešil.

Me pa pri nekaterih moti neka stvar: če ima nekdo Cliota 1.5dci in lepe feltne, se vsi slinijo in stokajo kako je lep ( ne mislim sicer žalit cliota, dajem ga kot prispodobo). Ko pa nekdo predstavi npr redek avto, z dosti konji, pa se vedno najde nekdo ki šinfa slabosti, npr preveč žre, kako se pelje čez ovinke ali pa pospešek v prvi, kar res rabi!!!!!!!!!!!!!!
Namesto da se fantu čestita za dober avto, ki ti pričara nasmeh na ustih, kar je najbolj bistveno, ga nekateri še drkajo. Če si jaz npr ne morem privoščit Porscheja, ne grem lastnika masirat kako se pelje po makadamu?????

mislim na splošno, in ne na konkretno, se pa te zadeve ponavljajo venemor na forumih.

bravo, vsaj nekdo, ki razume ;)

LP Mali00

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To jul 20, 2010 4:49 pm

No jst sem nad avtom navdušen in bi prow rad se enkrt peljal poleg,da vidim kaj zadeva dela na cesti edino le no špero bi jst dodal za kar imam v načrtu tudi pri mojem a kot je avtor povedu zadeva ni poceni.

Uporabniški avatar
mali00
Nov uporabnik

Napisal/-a mali00 Sr jul 21, 2010 8:31 pm

seat je napisal/-a:No jst sem nad avtom navdušen in bi prow rad se enkrt peljal poleg,da vidim kaj zadeva dela na cesti edino le no špero bi jst dodal za kar imam v načrtu tudi pri mojem a kot je avtor povedu zadeva ni poceni.

moje mnenje - mislim da se bos podal v stroske, ki ti bo cez cas zal (vendar vseeno tvoja odlocitev), ce bos imel vsak dan gorske dirke, potem se ti splaca, drugace pa ne. ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov