seat je napisal/-a:Prava zverina je tole.In prow z veseljem bi se peljal z takole raketo.
Me pa zanima kakšne so zavore,ker tole je problem pol ustavit.Ok sej ma cupra že serijsko dobre zavore a vseeno mislim,da so tuki le večje.Ok mogoče sem izpustil post kjer je napisano kaj vse je bilo predelano na podvozju.Drugače pa...kapo dol tole more res lepo letet.
R 34 GT-R je napisal/-a:Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič
Kdaj je menju motor? Ker v petek, ko sem se js okol prpelu, je bil avto še kr tam..
mali00 je napisal/-a:seat je napisal/-a:Prava zverina je tole.In prow z veseljem bi se peljal z takole raketo.
Me pa zanima kakšne so zavore,ker tole je problem pol ustavit.Ok sej ma cupra že serijsko dobre zavore a vseeno mislim,da so tuki le večje.Ok mogoče sem izpustil post kjer je napisano kaj vse je bilo predelano na podvozju.Drugače pa...kapo dol tole more res lepo letet.
bremze so od Cupre R - diski so 305mmx28mm, celjusti pa Brembo 4 batne.
cupra ima pa (nisem 100% preprican) 280mmx26mm, pa navadne celjusti
se bomo kdaj dobili na kasni kavici in se zapeljali kaksen krog, sploh ni problema
LP Mali00
mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič
Kdaj je menju motor? Ker v petek, ko sem se js okol prpelu, je bil avto še kr tam..
kaj ti imas aquamist instaliran???
v petek ga je sele v roke prjel, tako da sem ga danes odpeljal, lepo prede in mislim da ne kadi vec![]()
![]()
![]()
LP Mali00
seat je napisal/-a:mali00 je napisal/-a:seat je napisal/-a:Prava zverina je tole.In prow z veseljem bi se peljal z takole raketo.
bremze so od Cupre R - diski so 305mmx28mm, celjusti pa Brembo 4 batne.
cupra ima pa (nisem 100% preprican) 280mmx26mm, pa navadne celjusti
se bomo kdaj dobili na kasni kavici in se zapeljali kaksen krog, sploh ni problema
LP Mali00
No super,ker meni je zj 200hp malo premalo ratalo
MAš vgrajeno špero ali ne.
mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič
v petek ga je sele v roke prjel, tako da sem ga danes odpeljal, lepo prede in mislim da ne kadi vec![]()
![]()
![]()
LP Mali00
Je res kampanjc tale naš majster hehe, je inštaliran, tudi pomanjkljivosti zaradi "strokovne" montaže so odpravljene (res je zatajil material, ampak vseen Tinkoti).
Kolikšen strošek si imel z menjavo (ogrodje+notranji organi)? Razmišljam o še enem motorju, ki bi ga počasi dokončal, potem pa samo zamenjal...
na sreco sem motor dobil senkan, ostalo je pa tako drago, da si niti ne upam povedati
LP Mali00
seat je napisal/-a:Špera je sicer res draga ampak odtehta tisto svojo ceno.Naprimer moj CTR na žalost še nima špere pri CW CTR pa je ta serijska..
R 34 GT-R je napisal/-a:mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:mali00 je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Prepričat je dobro izbrana beseda, men ga za hladilnik vode ni uspel, sem dobil sam infrastrukturo na posodo, sicer pa, vse je 1x prvič
![]()
![]()
LP Mali00
Je res kampanjc tale naš majster hehe, je inštaliran, tudi pomanjkljivosti zaradi "strokovne" montaže so odpravljene (res je zatajil material, ampak vseen Tinkoti).
Kolikšen strošek si imel z menjavo (ogrodje+notranji organi)? Razmišljam o še enem motorju, ki bi ga počasi dokončal, potem pa samo zamenjal...
na sreco sem motor dobil senkan, ostalo je pa tako drago, da si niti ne upam povedati
LP Mali00
lepo enim, najbrž pa še vseen okol 1k-1,5k?
no, če še slišiš za koga da mu je kaka mašina v napotosporoč
R 34 GT-R je napisal/-a:prečni pa vzdolžni motorji tisteih letnikov niso bli na zuni čisto enaki, za kolk bi jo pa dal?
dr.sah je napisal/-a:super avto, ki ima vse poštimano tako kot je treba, od zavor, podvozja, pa na koncu tudi motor. Mu pa fali ena zadeva, zaradi katere zgublja v pospeških nad 200km7h, in sicer ima prekratek menjalnik. Ampak to bo rešil.
Me pa pri nekaterih moti neka stvar: če ima nekdo Cliota 1.5dci in lepe feltne, se vsi slinijo in stokajo kako je lep ( ne mislim sicer žalit cliota, dajem ga kot prispodobo). Ko pa nekdo predstavi npr redek avto, z dosti konji, pa se vedno najde nekdo ki šinfa slabosti, npr preveč žre, kako se pelje čez ovinke ali pa pospešek v prvi, kar res rabi!!!!!!!!!!!!!!
Namesto da se fantu čestita za dober avto, ki ti pričara nasmeh na ustih, kar je najbolj bistveno, ga nekateri še drkajo. Če si jaz npr ne morem privoščit Porscheja, ne grem lastnika masirat kako se pelje po makadamu?????
mislim na splošno, in ne na konkretno, se pa te zadeve ponavljajo venemor na forumih.
seat je napisal/-a:No jst sem nad avtom navdušen in bi prow rad se enkrt peljal poleg,da vidim kaj zadeva dela na cesti edino le no špero bi jst dodal za kar imam v načrtu tudi pri mojem a kot je avtor povedu zadeva ni poceni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov