dejcc je napisal/-a:spet opozorilo ker sem opisal uporabnika lenivca![]()
Drugače kiler sem menjal zaj pa me zanima kolk stane približno delo za menjavo zobatega jermena in kolk zobati jermen. (pumpa je bla menjana za jermen pa nisem ziher zato ga bom menjal).
BBS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:spet opozorilo ker sem opisal uporabnika lenivca![]()
Drugače kiler sem menjal zaj pa me zanima kolk stane približno delo za menjavo zobatega jermena in kolk zobati jermen. (pumpa je bla menjana za jermen pa nisem ziher zato ga bom menjal).
Dost dela imaš ti s tem avtom. Si ziher da si dobr kupil?
scisco1 je napisal/-a:BBS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:spet opozorilo ker sem opisal uporabnika lenivca![]()
Tud js sm hotu to oment, da si že precej stvari menju in jih še moreš. Si to vedu ob nakupu ali sproti ugotavljaš?
dejcc je napisal/-a:
Ja če skup potgnem:
roke, stabilizatorji, vzvodne palčke menjalnika,
zadnji ležaji z pesto, kiler, mikro jermen, olje, zavorne ploščice, abs senzorji, izpuh celi, vodna pumpa
Zaj ko sem že tolk menjal je itak prepozno, še bom jermen kaj pa mi ostane.
BBS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:spet opozorilo ker sem opisal uporabnika lenivca![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov