hvala vsem za komentarje!
No pa začnimo.
Čistilo, katero uporabljam za : čiščenje platišč,mrčesja, čiščenje motorja, čišenje mastnih delov ter ostalo čiščenje kar se dogaja na mojem avtu je tole:
zadeva je zakon! Kupli smo ta 10 literski kanister nekje leta 2004-2005, pa ga še imamo danes. pa odkar jaz vozim avte , se uporablja ogromno. Za mastne stvari se pač nameša bolj močnejša mešanica. se pa kar razredči z vodo. Je v navodilih točno napisano koliko deci se nameša. Paziti je edino treba na navadnih barvah, ker se zna zgodit da zbledi (se zgodilo enemu) pa meni ko sem še imel skutera je felne zmatiralo.
Čistilo je zrihtal takrat sosed s Kopra ali tam nekje in je takrat stalo nekje med 35-40 €. Za moje pojme dobra investicija.
ta šprej sem uporabil za fedre:
Bomo videli, če se bo luščlo. Potem bo pa potrebno nekaj druga probat. kakšen nasvet ali pa predlog?
za roke ter ostalo pa sem vzel tale črni unterbodenschutz zaradi zaščite:
north789 To, ko samo z vapom spiraš, ni nič. Naslednjič si vzami neko staro gobo in pojdi z gobo po koloteku ter še mogoče uporabi kakšno čistilo, tam kjer ti najbolj nese s koles. Tako jaz delam in imam vedno čisto
gaši hvala ti ded! Čuj zaj ga bom šparal ja, samo za sončne dni

hecam se. sej zaj ko je tale svinjarija očiščena gre pranje hitreje skozi, kar se tiče blatnikov, ker sam ne vozim po blatu pa po neki svinjariji
scirocco12 jaz uporabljam tole čistilo, katero sem sedaj nalimal sliko. dobre zadeve so še tudi od automagic, naprimer automagic 713. Tudi ko čistim platišča (ko sem mel alu na drugih avtih), jih našpricam skozi krake koliko gre na notranjo stran, tako da še mi noter svinjarijo razmehča in nato samo sperem notranji del platišč, zunaj pa še uporabim gobo.pa so potem platišča skoraj kot nova.
B|ind veš kako je, vedno se še nekaj najde
RpDany hehe, hvala. ja sem delal že v dveh pralnicah preko študentskega servisa. v avtomatski ter v ročni v roku 3 let. v ročni sem še globinsko delal
Fat_Mike hvala! ja rad bi ga spravo v spodobno stanje, drugo pa je to, da uživam ob tem ko ga urejam
vse te ideje, kje bi lahko vozilo očisto itd, sem pa dobil, ko sem šel lani ali še dlje časa nazaj na detailingworld gledat ono črno boro, kako jo je zrihtal in sem bil popolnoma navdušen.
upam da bo naslednji update že platišča, ker bi jih že rad imel 1x, da ne nucam tudi zimskih gum , ki so skoraj nove.
hvalalepa še 1x za komentarje.