King1 je napisal/-a:Evo wagen je že pri meni v hribih na obisku.![]()
![]()
Hud k pra........a .
![]()
![]()
Več sledi...........................
lp
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Evo wagen je že pri meni v hribih na obisku.![]()
![]()
Hud k pra........a .
![]()
![]()
lp
Pol gre VWagen dobro v hrib po snegu? Rja ga še ni načela?
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Evo wagen je že pri meni v hribih na obisku.![]()
![]()
Hud k pra........a .
![]()
![]()
lp
nevermind je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Evo wagen je že pri meni v hribih na obisku.![]()
![]()
Hud k pra........a .
![]()
![]()
lp
Ma pusti rjo. Zdej se čudi kako da se bencin vrača v tank, ker TSI pije max. 5 litrov![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:komaj čakam da si ga v živo ogledam . čestitke še 1x Igor!
kaj radkape neboš mel?
davorz je napisal/-a:Čestitke za nov avto. ubistvu so te kar hitro pogruntali že na začetku teme
Imam pa par vprašanj glede Polota, smo v nakupu takšnega, danes sem bil v salonu, dobil okvirni izračun. Ampak prodajalec je rekel da so Poloti trenutno vroče žemljice, da popustov ne dajejo in da je dolga čakalna vrsta? Kaj od tega je res? Ti si vzel avto iz zaloge? Naš (od sestre) bi bil po naročilu.
hvala za odgovor, velik varnih kilometrov želim!
Patrik_A3 je napisal/-a:jaz ti radkape priporočam. nahbau stanejo polovico te cene, boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
BBS je napisal/-a:Kakšni so plani za naprej? 19'' ali 20''?
speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:jaz ti radkape priporočam. nahbau stanejo polovico te cene, boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
meni je bolj všeč tako kot je, pa še paše na temne šipe.
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:jaz ti radkape priporočam. nahbau stanejo polovico te cene, boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
meni je bolj všeč tako kot je, pa še paše na temne šipe.
super je tako..........pa čestitke in srečno vožnjo - se ve "das auto"
PS. grem sedaj v službo, pa malo počaram po razporedu in mooooogoče se vidimo jutri teden(Celje) od 14-18h bi moral imet čas
A si ti to prepričan? Da ni ravno obratno?Patrik_A3 je napisal/-a:boš pa spomladi imel pol manj rjave felne,če boš mel radkape.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost