Patrik_A3 je napisal/-a:Ja pa človek, clio pa ta ladja imata skoraj enako do 100, s tem da ta krava preden kolesa obrača (če jih sploh v prazno) je že clio veš kje... Plus tega, ta avto ma 159 končno hitrost, ha ha ha. ja oprosti, ampak tudi tam te clio 1.2 nese.
Še enkrat!! pripelji 30 let star avto z 1.2l motorjem pa bomo sprobali kako pa kaj!
In tudi, če pripelješ novejšega bo marsikaj zanimivega za videti. Sploh pa jaz na avto gledam, kot celoto in v thunderbirdu se res pelješ, kot človek v cliu žal ne.
Patrik_A3 je napisal/-a:
Hja, kar se tiče tourana. Kar je najpomembneje je to, da ko se zaletiš, se avto ne zloži kot piksna. Prostora ima mnogo več kot tale trivratni amerikanec v katerega se na zadnjo klop plaziš. Traktor pa je največkrat zaradi takih kot ste vi, ko furate avte z 25 litri porabe in je bencin/nafta tako drag. Koliko bo še touranov delovali čez 30 let ne vem, če bodo šli v kake balkanske države kot je prišo ta amerikanec, kjer je bil v ameriki najvrjetneje namenjen v stiskalnico, potem enako ali pa še dlje.
Nikdar nisem imel nič proti amerikancem, dokler jih nisi ti začel v nebesa poviševat in da je ostalo vse zanič. Prav vsiljuješ jih!
Hja! Toliko novejši avto bi pa res že moral biti vsaj malo bolj varen pri trku, kot en oldtimer.
Thunderbird je dvo vraten COUPE ne tri vraten in je popolnoma drugačen tip vozila, kot touran

. Seveda tvoja pametna glava tega ne more dojeti. In o tem koliko je prostora v fordu seveda govoriš iz lastnih izkušenj

Pojma nimaš!! Spredaj se v T-birdu neprimerljivo bolje in udobnejše, kot v katerem koli VWju. Za zadaj nisem ziher, ker T birdu nisem nikoli sprobal zadnje sedeže vem pa, da je v mojem M. carlu (prav tako coupe) zadaj več prostor in udobnejše, kot na zadnjih sedežih tourana.
In ja! Zaradi avtomobilov, ki porabijo 25l je bencin tako drag!!!

Hh, ha ha!! Kakšna butalska logika! Zakaj pa je potem bencin v sloveniji dražji, kot v ZDA

DIZL_ je napisal/-a:Kaj pa je tako narobe z touranom, cliotom in ostalimi?

Nič! Če so ti všeč takšni avtomobili, meni niso!
Matjazy je napisal/-a:Zanimivo je kvečjemu to, da nekdo, ki vozi pickupa,tako kritizira npr kangooja. Zadeva je pač narejena zato, da je praktična, nekako podobna filozofija, kot pri pickupu.. samo boljša. Avto ni tako neroden, požrešen, za povrhu pa svoj tovor pelje pod streho.
Kangoo je pač zelo neudoben v primerjavi s pick upom in slabši! Avto je bolj neroden, porabo ima res manjšo zato pa lahko pelje samo pol tovora

. vem kaj govorim več, kot eno leto sem ga vozil v službi prav tako sem za popolnoma isto delo eno leto uporabljal svojega F150, slednji se je bolje obnesel.
In spet zakaj je nekaterim "poznavalcem" dovoljeno kritizirati ameriški avto jaz pa ne smem povedati kaj si mislim o nekaterih evropskih avtomobilih.
Zakaj nekateri sploh odpirajo teme o ameriških avtomobilih, če jih ne zanimajo in ne marajo in potem o njih slabo pišejo pa čeprav tudi sedeli še niso v njih? Jaz tudi ne odpiram teme o naprimer Citroenu Berlingo samo zato, da bi nekaj drkal.