AliZe je napisal/-a:Lepo si jo spedenalsamo rdeča barva ni za mene..
_furby_ je napisal/-a:lepa konjenica, navora pa ko dr...![]()
pri komu si pa meril?
maniaxxx je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Tako črno notranjost ima moj oče v svoji gtc-jki in res lepo izgledaDrugače si pa res lepo naredil tisto z ledicami
svaka čast
a kdo slučajno ve, če nimaš tempomata na avtu primer na tej astri, a se to dokup sam una ročka al morš še kj druzga menjat? Se opravičujem za off
LP
Sam ročka, strošek je cca 100 evrov, mejbi mal več....
Kok maš kaj porabo pa zmogljivosti? Sem imel navadno astro s takim motorjem pa je letela kot strgana...
LG je napisal/-a:
Hahahahha! Ne pravim, da ima avtomobil slabe zmogljivosti. Z 10.5 sekundami ni med najpočasnejšimi in je dovolj za vsako dnevno vožnjo, vendar me konkretno nasmeji človek, ki pravi da je 1.9 cdti astra letel kot strgaana. Lepo te prosim očitno se še nisi peljal z avtomobilom, ki ima več kot 200 konjev. Vozim velikokrat x5 4.8i e70 ( ne da se hvalim, samo za primerjavo) pa ima avtomobil 360 konjev pa ne leti kot strgan! Dobro gre tanova 7-ka , 750i katera bi se lahko približala temu da leti kot strgana =) Pa da nebo pomote, se ne hvalim ali frajerišim ni mi samo jasno kako lahko govorite za neki mlinček, ki ima 120hp da leti kot strgan! P.S Tudi sam sem razmišljal o nakupu dotičnega auta z tem motorjem, saj zadosti vsakodnevne potrebe!
Precej me to spominja na tiste, ki govorijo da njhov tdi z 90 konji poje renault z 150 a kljub temu porabi 10 litrvo /100km manj kot renault. Približno 5 litrov pri ful športni vožnji, ploščice so še prve noter pri 100.000km , itd. Daj nehajte že nakladat!
crxdelsol je napisal/-a:kaj ma res tolk do 100 ko se gor omenja
barossa45 je napisal/-a:LG je napisal/-a:
Hahahahha! Ne pravim, da ima avtomobil slabe zmogljivosti. Z 10.5 sekundami ni med najpočasnejšimi in je dovolj za vsako dnevno vožnjo, vendar me konkretno nasmeji človek, ki pravi da je 1.9 cdti astra letel kot strgaana. Lepo te prosim očitno se še nisi peljal z avtomobilom, ki ima več kot 200 konjev. Vozim velikokrat x5 4.8i e70 ( ne da se hvalim, samo za primerjavo) pa ima avtomobil 360 konjev pa ne leti kot strgan! Dobro gre tanova 7-ka , 750i katera bi se lahko približala temu da leti kot strgana =) Pa da nebo pomote, se ne hvalim ali frajerišim ni mi samo jasno kako lahko govorite za neki mlinček, ki ima 120hp da leti kot strgan! P.S Tudi sam sem razmišljal o nakupu dotičnega auta z tem motorjem, saj zadosti vsakodnevne potrebe!
Precej me to spominja na tiste, ki govorijo da njhov tdi z 90 konji poje renault z 150 a kljub temu porabi 10 litrvo /100km manj kot renault. Približno 5 litrov pri ful športni vožnji, ploščice so še prve noter pri 100.000km , itd. Daj nehajte že nakladat!
No no fantje, zame je teh 430Nm navora dovolj. Čeprov sem eden od tistih, ki jim je hitro premalo, kar se tiče moči
![]()
Vrjam'm pa da, ko enkrat voziš zgoraj omenjene avtomobile so ti " povprečni " avti šajtrge. Ampak za nas ostale smrtnike...
fantom je napisal/-a:imel sem možnost pelat staro rs6 predelano pri mtm. avto je imel okoli 650km in to pol trga..... sam kaj če je nam smrtnikom to nedosegljivo
crxdelsol je napisal/-a:So pa grdi in podpirajo nerodnost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov