crxdelsol je napisal/-a: Poraba me itak se do zdaj najmanj moti dokler ni cez 2€ liter je se rezerva.
ManIAK je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a: Poraba me itak se do zdaj najmanj moti dokler ni cez 2€ liter je se rezerva.
Po tvojih postih sem sodil, da si bolj na tla pribit, s temle stavkom se mi zdiš pa še ena izmed ovc. Jaz nevem, a se samo jaz zavedam, da nas ožemajo s temi trošarinami? Najbolj na k***c pa mi gre, ker smo tipični slovenceljni in samo jamramo doma pred televizijami, da bi pa res skup stopli in vsaj pokazali, da z nami ne morejo ravno pometat pa ne!
Nevem kaj pri materi obljubljajo/subvecionirajo tovrnjakarjem, da so ti kar tiho.
ManIAK je napisal/-a:Trošarine jim vračajo?
Drugač se pa tudi sam zavedam da jokanje po forumih nebo nič rešilo, zmoti me le mišljenje nekaterih ljudi, da pa dokler je pod 2€/l je še sprejemljivo. Za vas nevem, ampak jaz morem za denar delati.
ManIAK je napisal/-a:Trošarine jim vračajo?
Drugač se pa tudi sam zavedam da jokanje po forumih nebo nič rešilo, zmoti me le mišljenje nekaterih ljudi, da pa dokler je pod 2€/l je še sprejemljivo. Za vas nevem, ampak jaz morem za denar delati.
ManIAK je napisal/-a:Najmanjši problem je prodat in kupit "manj požrešen" avto, ampak..... kaj točno mi potem ostane za veselje?
ManIAK je napisal/-a:Ali pa umetnosto drsat v istem klubu kot ti? Brezskrbi, nerabiš se vsajat, bom volil ZA družinski zakonik, da boš lahko normalno in brez frustracij zaživel.
Sam pač žal vidim užitek skoraj samo v avtomoto športu, zato igre pri katerih znucaš 1 žogo in 1 par copatov letno, odpadejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov