Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: Corolla e12 (new pic.)

Napisal/-a crxdelsol Po mar 12, 2012 7:05 pm

hvala. bom poiskal, samo mi zdaj še manj diši plin po vsem prebranem.

Ne diši mi to da nemorem sam sebi trdit da bom mel avto več kot leto dve...tri, če bi bil vase in avto siguren da bi ga imel 3 leta bi definitivno šel v stvar. Če pa bom čez leto pa 3 mesece avto menjal pa nisem naredo nič, razen da bi se mogoče z plinsko napravo bolje prodal ali pa slabše ker v sloveniji je folk okol vsega skeptičen.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr mar 14, 2012 12:02 pm

Instalacijo lahko tudi selis iz avta v avto ..
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Sr mar 14, 2012 2:40 pm

Vem, to mi bore malo pomeni, ker ob takih cenah goriva bo naslednji avto sigurno dizel. Poraba me itak se do zdaj najmanj moti dokler ni cez 2€ liter je se rezerva ampak gledam v prihodnost ce bi prislo do menjave 6 gang& dizl..najbolj pa me zrejo veliki obrati na avtocesti z takim avtom se nemores konstantno peljat 140km/h vsaki dan 100-200km.

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Po mar 19, 2012 10:02 pm

Slika
Slika

Nekdo je sunil sprednji emblem pred gostilno, pa naj ga ma :D Niti vprašat nočem na servis kolk stane novi.

Pa še ko je mela lepe felne:
Slika
Slika

Prvo sem mel ceno 5800-vem da nerealno pa jih je par poklicalo, en je prišo gledat pa nima denarja... pa sem sedaj spustil sedaj na 4000 kar se mi zdi realno glede na ostalo ponudbo, mogoče bi še kaj spustil ob ogledu ampak ni niti enega klica. Mam res še preveliko ceno (samo ena na a.net je cenejša a ima več km, nima dokazil o servisih itd.), al je to res avto ki ga ni mogoče prodat, ali pa je res kriza...nevem več. Bi bil na avtosejmu bolj uspešen? še taki sejmi sploh obstajajo ? Vidim pa po tistih ki so klicali da servisna, računi, dokazila o servisih itd. nič več ne pomenijo.

Če negre ta mesec bo ostala, bom šel na servis po prednji znak, pa začel gledat po swapu na TD pa naj stane kolk hoče, če bo sreča pa dobi družbo v kratkem mx-5.

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten Po mar 19, 2012 10:09 pm

Jah avto za tajnice kaj čš.. Čimprej prodaj predno zjebejo JU ker potem se ga do smrti ne boš `losal`

=P

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Po mar 19, 2012 10:21 pm

kaj je JU ?

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po mar 19, 2012 10:22 pm

Javna uprava :lol:
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Po mar 19, 2012 10:24 pm

lol :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po mar 19, 2012 10:58 pm

sem te vido prejšnji tedn na teznu,ko si zavijal za avtocesto. ne izgleda slabo ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

krimič
Novinec

Napisal/-a krimič To mar 20, 2012 11:45 am

Ne vem meni te črne felge sploh ne potegnejo. S srebrnimi je bila super ;)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To mar 20, 2012 12:40 pm

crxdelsol je napisal/-a: Poraba me itak se do zdaj najmanj moti dokler ni cez 2€ liter je se rezerva.

Po tvojih postih sem sodil, da si bolj na tla pribit, s temle stavkom se mi zdiš pa še ena izmed ovc. Jaz nevem, a se samo jaz zavedam, da nas ožemajo s temi trošarinami? Najbolj na ku.rac pa mi gre, ker smo tipični slovenceljni in samo jamramo doma pred televizijami, da bi pa res skup stopli in vsaj pokazali, da z nami ne morejo ravno pometat pa ne!

Nevem kaj pri materi obljubljajo/subvecionirajo tovrnjakarjem, da so ti kar tiho.

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 To mar 20, 2012 12:48 pm

ManIAK je napisal/-a:
crxdelsol je napisal/-a: Poraba me itak se do zdaj najmanj moti dokler ni cez 2€ liter je se rezerva.

Po tvojih postih sem sodil, da si bolj na tla pribit, s temle stavkom se mi zdiš pa še ena izmed ovc. Jaz nevem, a se samo jaz zavedam, da nas ožemajo s temi trošarinami? Najbolj na k***c pa mi gre, ker smo tipični slovenceljni in samo jamramo doma pred televizijami, da bi pa res skup stopli in vsaj pokazali, da z nami ne morejo ravno pometat pa ne!

Nevem kaj pri materi obljubljajo/subvecionirajo tovrnjakarjem, da so ti kar tiho.

vračilo ddv-ja, trošarin ?
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To mar 20, 2012 12:49 pm

Jokanje po forumih "da se nam zdi, da nas ožemajo" ne bo nič pomagalo. Drugače pa mislim, se vsi zavedamo stanja s trošarinami.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To mar 20, 2012 12:54 pm

Trošarine jim vračajo?

Drugač se pa tudi sam zavedam da jokanje po forumih nebo nič rešilo, zmoti me le mišljenje nekaterih ljudi, da pa dokler je pod 2€/l je še sprejemljivo. Za vas nevem, ampak jaz morem za denar delati.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To mar 20, 2012 12:58 pm

ManIAK je napisal/-a:Trošarine jim vračajo?

Drugač se pa tudi sam zavedam da jokanje po forumih nebo nič rešilo, zmoti me le mišljenje nekaterih ljudi, da pa dokler je pod 2€/l je še sprejemljivo. Za vas nevem, ampak jaz morem za denar delati.

maniače :mrgreen: te kdo sili vozit 2.0 cliota sport Vtec inferno? Prodaj in kup 1.5 dci, bo ceneje. Ali pa sploh ne kup avta in hodi peš. Vojska je za vse, vsi imamo enake cene, ko gremo tankat, tako da ja, sprejemljivo je vse kar si država zmisli, alternativa je vsem znana, peš koles.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To mar 20, 2012 1:19 pm

Najmanjši problem je prodat in kupit "manj požrešen" avto, ampak..... kaj točno mi potem ostane za veselje? Bom potem res hodil delat samo še zato, da bom preživel? Pa nebom zdaj jokal, ker vem, da nekateri morejo z manj denarja preživet na mesec še družino, ampak a ni smisel življenja delat, da si lahko nekaj privoščiš? Al živimo zato, da delamo? ;)

Nisem lenuh. Ni mi problem delat, je pa zanimivo ko se vprašaš malo......čemu?

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol To mar 20, 2012 2:09 pm

ManIAK je napisal/-a:Trošarine jim vračajo?

Eni delamo pa drugje naredimo več oz drugje več prišparamo pa je isto. Zato pa vozim staro kanto.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To mar 20, 2012 2:37 pm

ManIAK je napisal/-a:Najmanjši problem je prodat in kupit "manj požrešen" avto, ampak..... kaj točno mi potem ostane za veselje?

Badminton lahko recimo zacnes igrat ...
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To mar 20, 2012 2:57 pm

Ali pa umetnosto drsat v istem klubu kot ti? Brezskrbi, nerabiš se vsajat, bom volil ZA družinski zakonik, da boš lahko normalno in brez frustracij zaživel.

Sam pač žal vidim užitek skoraj samo v avtomoto športu, zato igre pri katerih znucaš 1 žogo in 1 par copatov letno, odpadejo. ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To mar 20, 2012 3:37 pm

ManIAK je napisal/-a:Ali pa umetnosto drsat v istem klubu kot ti? Brezskrbi, nerabiš se vsajat, bom volil ZA družinski zakonik, da boš lahko normalno in brez frustracij zaživel.

Sam pač žal vidim užitek skoraj samo v avtomoto športu, zato igre pri katerih znucaš 1 žogo in 1 par copatov letno, odpadejo. ;)

Vljudno vabljen, nove člane sprejmamo vsak drugi vikend v septembru ob otvoritvi ledne sezone in pa hvala ti za tvoj glas :)=(:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov