GT_Turbo17 je napisal/-a:pohvala za odstranjene napise. Lepo, da si ga očistil...z original odbijači bi zunaj avto zgledal lep, ker drugače lak na slikah ni videt razjeban kot tudi avto nasploh...
samo tistle nosilec števcov na konzoli...ne moreš knipinge...res ne stari...
Strumpf je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:pohvala za odstranjene napise. Lepo, da si ga očistil...z original odbijači bi zunaj avto zgledal lep, ker drugače lak na slikah ni videt razjeban kot tudi avto nasploh...
samo tistle nosilec števcov na konzoli...ne moreš knipinge...res ne stari...
X2
Mislim, da prevec vsak komentar vzames kot napad nate. Vzemi komentarje kot konstruktivno kritiko in misljenja ljudi. Kolikor sam razberem, ti vsi skusajo dati dobre in uporabne nasvete. Itak je pa sto oci sto okusov. Vazno na koncu je, da je tebi vsec. Tudi moje mnenje se je nanasalo na tisto tam notri, ker je slabo narejeno in to je fakt.
Da si si avto sam kupil v teh casih je vsega spostovanja vredno, pa sploh ni vazno, koliko je kostal. Tudi starost meni ni vazna, vazno je, kaj lastnik naredi iz auta. Vidim pa, da imas zeljo in zagon nekaj narediti iz ubogega auta, kar pa tudi veliko steje. Tako bom z veseljem se spremljal kako bos razvijal projekt.
_furby_ je napisal/-a:dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja
dejanot je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja
Ga ne prodajam, tipam teren, tega sporta ne bom nikoli opustil, in ta bajk je bil vcasih kripa,...
_furby_ je napisal/-a:dejanot je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja
Ga ne prodajam, tipam teren, tega sporta ne bom nikoli opustil, in ta bajk je bil vcasih kripa,...
si mu nalozil nekaj opreme, lepojaz mojega prodajam z tezkim srcem, ampak kot si rekel ... lazje je opustit kajenje kot pa DH, tko da si bom kasneje spet kaj takega omislil
crxdelsol je napisal/-a:Kaj je tista rjava črta na petki ?
dejanot je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:dejanot je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja
si mu nalozil nekaj opreme, lepojaz mojega prodajam z tezkim srcem, ampak kot si rekel ... lazje je opustit kajenje kot pa DH, tko da si bom kasneje spet kaj takega omislil
Ce prides gdaj v nas konc te vabim na furo in drink
dejanot je napisal/-a:in iz tega BMWja bom naredu res lep avto.
dejanot je napisal/-a:Smem prasat kak stroj furas.
iz tega BMWja bom naredu res lep avto
Kalos je napisal/-a:dejanot je napisal/-a:in iz tega BMWja bom naredu res lep avto.
Fajn si začel![]()
Mazdica je pa res fajna
_furby_ je napisal/-a:dejanot je napisal/-a:Smem prasat kak stroj furas.
Da Bomb Moab, enega od 3h v sloveniji
106 je napisal/-a:iz tega BMWja bom naredu res lep avto
Autoshow bo v kratkem tak ,da pluni malo v roke pa upam da ne boš dal namesto BMW znaka Škoda znak tak se en tu blizu mene vozi
dejanot je napisal/-a:Po zelji lahko objavim vse tri avte tukaj in malo na roke izracunajte koliko kesa sm obrnil, hvala in LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov