Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Re: BMW 325i E36 by DejanOT

Napisal/-a C4V4L13R Ne mar 04, 2012 9:59 pm

Denar v tem primeru sploh ni pomemben dejavnik :idea:

Uporabniški avatar
Strumpf
Nov uporabnik

Napisal/-a Strumpf Ne mar 04, 2012 10:02 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:pohvala za odstranjene napise. Lepo, da si ga očistil...z original odbijači bi zunaj avto zgledal lep, ker drugače lak na slikah ni videt razjeban kot tudi avto nasploh...

samo tistle nosilec števcov na konzoli...ne moreš knipinge...res ne stari...

X2

Mislim, da prevec vsak komentar vzames kot napad nate. Vzemi komentarje kot konstruktivno kritiko in misljenja ljudi. Kolikor sam razberem, ti vsi skusajo dati dobre in uporabne nasvete. Itak je pa sto oci sto okusov. Vazno na koncu je, da je tebi vsec. Tudi moje mnenje se je nanasalo na tisto tam notri :shock: , ker je slabo narejeno in to je fakt.
Da si si avto sam kupil v teh casih je vsega spostovanja vredno, pa sploh ni vazno, koliko je kostal. Tudi starost meni ni vazna, vazno je, kaj lastnik naredi iz auta. Vidim pa, da imas zeljo in zagon nekaj narediti iz ubogega auta, kar pa tudi veliko steje. Tako bom z veseljem se spremljal kako bos razvijal projekt.

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 10:03 pm

No evo moji stroji:

Na kratko

Renaut 5; bencin; 1.4; 43kW/59KM

Slika

Mazda 6; dizel; 2.0; 100kW/136KM

Slika

BMW 325i E36; bencin; 2.5; 141kW/192KM

Slika

Na hitro predstavljeno

Lahko pa povem se to da se ukvarjam z DH kolesarstvom in predstavim se ta stroj

Norco Shore Three; 180/180 hoda; lastna energija (vcasih Red Bull); moc, en osu k ga poganja

Slika

Evo to je to

LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Uporabniški avatar
ddas
Novinec

Napisal/-a ddas Ne mar 04, 2012 10:03 pm

Slika Slika Slika

Da greš tak avto :shock: zamenjat za to kaj imaš danes pa res ne razumem. Upam , da ga nisi prodal res zaradi hude finančne krize. :/:o:/

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 10:06 pm

Strumpf je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:pohvala za odstranjene napise. Lepo, da si ga očistil...z original odbijači bi zunaj avto zgledal lep, ker drugače lak na slikah ni videt razjeban kot tudi avto nasploh...

samo tistle nosilec števcov na konzoli...ne moreš knipinge...res ne stari...

X2

Mislim, da prevec vsak komentar vzames kot napad nate. Vzemi komentarje kot konstruktivno kritiko in misljenja ljudi. Kolikor sam razberem, ti vsi skusajo dati dobre in uporabne nasvete. Itak je pa sto oci sto okusov. Vazno na koncu je, da je tebi vsec. Tudi moje mnenje se je nanasalo na tisto tam notri :shock: , ker je slabo narejeno in to je fakt.
Da si si avto sam kupil v teh casih je vsega spostovanja vredno, pa sploh ni vazno, koliko je kostal. Tudi starost meni ni vazna, vazno je, kaj lastnik naredi iz auta. Vidim pa, da imas zeljo in zagon nekaj narediti iz ubogega auta, kar pa tudi veliko steje. Tako bom z veseljem se spremljal kako bos razvijal projekt.

Fantje, vrjemte mi da se trudim a cudezev ne morem delat, res ne, spostujem vas ker mi delite komentarje, sam vsako stvar ki jo naredim sem ponosen nanjo, sem samouk in se vse ucim sam, vsaka stvar je pa zame izziv, tako da lahko kake komentarje obdrzite zase a jih pa na drgacen nacin poveste,.. lahko tudi ob kavi ni problema, placam jaz ;)

LP

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne mar 04, 2012 10:07 pm

dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja :)
turbo inside

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 10:08 pm

ddas je napisal/-a:Slika Slika Slika

Da greš tak avto :shock: zamenjat za to kaj imaš danes pa res ne razumem. Upam , da ga nisi prodal res zaradi hude finančne krize. :/:o:/

Ne nisem imel financne tezave in tudi zabredel nisem, lastnika pa poznam tako da je vse kul, na dobri poti sem jaz kot tudi on, in iz tega BMWja bom naredu res lep avto.

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 10:10 pm

_furby_ je napisal/-a:dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja :)

Ga ne prodajam, tipam teren, tega sporta ne bom nikoli opustil, in ta bajk je bil vcasih kripa,...

prej

Slika

sedaj

Slika

LP

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Ne mar 04, 2012 10:14 pm

dejanot je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:dober bike, kako pa to da ga prodajas? sezona se sele pricenja :)

Ga ne prodajam, tipam teren, tega sporta ne bom nikoli opustil, in ta bajk je bil vcasih kripa,...

si mu nalozil nekaj opreme, lepo ;) jaz mojega prodajam z tezkim srcem, ampak kot si rekel ... lazje je opustit kajenje kot pa DH, tko da si bom kasneje spet kaj takega omislil :twisted:
turbo inside

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne mar 04, 2012 10:16 pm

Kaj je tista rjava črta na petki ?

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 10:16 pm

_furby_ je napisal/-a:
dejanot je napisal/-a:

si mu nalozil nekaj opreme, lepo ;) jaz mojega prodajam z tezkim srcem, ampak kot si rekel ... lazje je opustit kajenje kot pa DH, tko da si bom kasneje spet kaj takega omislil :twisted:

Ce prides gdaj v nas konc te vabim na furo in drink ;)

crxdelsol je napisal/-a:Kaj je tista rjava črta na petki ?

Na slikah zgleda rjava vendar je rdeca tisto je bilo moje mladostno ustvarjanje z nalepkami oops

LP

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Ne mar 04, 2012 10:20 pm

dejanot je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:
dejanot je napisal/-a:

Ce prides gdaj v nas konc te vabim na furo in drink ;)

hvala za povabilo :) bomo vidli ce bom obdrzal ta traktor, sicer pa kje furate pri vas?
turbo inside

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 10:26 pm

Pri nas je najbolj znana Slivnica, potem je se Velika Spicka od Begunj naprej, nekaj je tudi v Planini pri Postojni,.. jaz pa najveckrat furam na domacem terenu-Slivnica jo imam cisto pred nosom,...

Smem prasat kak stroj furas.

LP

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne mar 04, 2012 10:49 pm

dejanot je napisal/-a:in iz tega BMWja bom naredu res lep avto.

Fajn si začel :lol:

Mazdica je pa res fajna :)
Slika

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Ne mar 04, 2012 11:02 pm

dejanot je napisal/-a:Smem prasat kak stroj furas.

Da Bomb Moab, enega od 3h v sloveniji 8)
turbo inside

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Ne mar 04, 2012 11:08 pm

iz tega BMWja bom naredu res lep avto

Autoshow bo v kratkem tak ,da pluni malo v roke pa upam da ne boš dal namesto BMW znaka Škoda znak tak se en tu blizu mene vozi :lol:

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Ne mar 04, 2012 11:47 pm

Kalos je napisal/-a:
dejanot je napisal/-a:in iz tega BMWja bom naredu res lep avto.

Fajn si začel :lol:

Mazdica je pa res fajna :)

Cao

Ce bi prebral use poste bi vedel da sem ga kupil v takem stanju tako da,... ha pa se zdej smej :roll:

LP

_furby_ je napisal/-a:
dejanot je napisal/-a:Smem prasat kak stroj furas.

Da Bomb Moab, enega od 3h v sloveniji 8)

Hja, res, kolega je vozil Moaba, fajn bicikl, lepo se ga vozi, skoda ker ga prodajas.

106 je napisal/-a:
iz tega BMWja bom naredu res lep avto

Autoshow bo v kratkem tak ,da pluni malo v roke pa upam da ne boš dal namesto BMW znaka Škoda znak tak se en tu blizu mene vozi :lol:

No autoshowa se vrjetno ne bom udelezil, si bom sramoto naredil, ce vsi pravjo da je beden, grd, gara, kista, avto brez ukusa, cigo voz,.... skratka skoda casa, pa vseeno hvala za idejo.

LP

--
edit admin: Glede na to, da vztrajno krsis nas pravilnik, se ti mora pokazati naslednji clen: 3.5 - nedovoljeno je pisanje ali citiranje večih post-ov zaporedoma (zato se uporablja funkcijski gumb "uredi" ali pa z novim forumom funkcija "citiraj" - desni spodnji del prispevka). V kolikor se stvar kljub opozorilu nadaljuje, se uporabnika onemogoči.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po mar 05, 2012 12:46 am

dejanot je napisal/-a:Po zelji lahko objavim vse tri avte tukaj in malo na roke izracunajte koliko kesa sm obrnil, hvala in LP

Renault 5... 300€
Mazda 6... 4.000€
BMW e36 M_i... 2.000€

Čestitam obrnil si malo manj kot 3 moje mesečne plače :lol:
Aja, da nebo pomote in se boš začel vsajat, sem isto star kot ti, zaklučujem fax (mag) in ne staršov žal ni, ki bi dajali dinarčke. Kljub temu se nimam za nekaj več in okoli hvalim koliko sem dosegel ter kakšen denar sem "obrnil"...

Ti imaš zgleda res več osebnosti... prva osebnost je ta, kjer si uporabnikov post tolmačiš na dober način, mu izkažeš dobro besedo in vidiš kot konstruktivno mnenje... druga osebnost je ta, kjer si tolmačiš na slab način, ga spluvaš in napadeš ter pozivaš naj ti to reče osebno (poziv na pretep preko spleta?)... tretja osebnost je ta, kjer se počutiš užaljenega in smatraš, da so ti vsi "fauš"......... četrta pa je tista, ki obrazloži vse prve 3, en običajen vsakodnevni vaški prepotentnež, ki od 16/18 leta naprej dela in 80% denarja vloži v svoj avto in to z veseljem povdari

Pa brez zamere, ampak to je bilo edino za razbrat iz vseh tvojih komentarjev pod to temo...
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

javornic
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a javornic Po mar 05, 2012 1:01 am

Meni se kot avto sploh ne zdi napačen. Glede vizualnosti je res lepši če je v originalu, ampak če boš avto lepo negoval, obnovil odbijače, dodal boljša platišča, kakšen spojler ipd., bo avto tudi izgledal drugače in bolj cenjen! Vsak ima svoj okus! Z števci oziroma notranjostjo si res malo pokvaril situacijo vendar naj ti vedno v glavi ostane, da iz napak se učimo! Če te karkoli zanima zastavi vprašanje, kajti sem 100%, da ti bo ker uporabnikov pomagal oziroma svetoval. Vidim, da imaš zelo velik navdih, zanimanje nad avtu, zato ga čuvaj tako kot se spodobi. Ne nosi si vseh stvareh preveč k srcu, ker ti veliko ker hoče pomagati! Moraš biti pa tudi navajen graj in pohval. Drugače ti pa želim veliko sreče, varnih kilometrov ter prijetno "tunanje"! ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 05, 2012 3:36 am

Dear lord.

Thank you for this thread.

Courage
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov