Ali v čem bi bil Deironizer boljši?
ker če te srečamo
Patrik_A3 je napisal/-a:Z veseljem ti razložim vse ob kavici kjer ti bom goflo na dva dela razbil da te še lastna matera nebo prepoznala! Govno nisi upal niti na srečanje prit,tukaj pa gofljo sučeš, se bojiš česa? Zato ne objaviš avta? Kar boj se, ker če te srečamo kje vrjemi se boš po vseh štirih plazo, če se še sploh boš!
Daj številko če upaš, če si takšen heroj za katerega se imaš, pa se v živo delaj heroja, ne pa tukaj kot navadna pi*čka! Saj nebo hudo, mogoče bo ti kakšen zob ostal v tvoji goflji!
Potem pa se več neboš delal takšnega heroja pa provociral!
primozek68 je napisal/-a:Felgenpucer pa otrobar sta me napadla, po meni je.
Najbolj smešno mi je, ker odgovarjam v povsem mirnem tonu, feedback je pa polomljeni prsti, polomljeni zobje, imbecil in podobno. Ne vem, kdo zdej otresa pa provocira. Patrik, you fail! I pitty you.
ven0m je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Felgenpucer pa otrobar sta me napadla, po meni je.
Najbolj smešno mi je, ker odgovarjam v povsem mirnem tonu, feedback je pa polomljeni prsti, polomljeni zobje, imbecil in podobno. Ne vem, kdo zdej otresa pa provocira. Patrik, you fail! I pitty you.
Brez zamere ampak deluješ kot tisti tipični vaški papak, ki misli, da je boga za jajce prijel, ker mu opica v glavi malenkost hitreje tolče s činelami kot pa njegovemu sosedu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Se zavedaš, da si ves trud človeka pri čiščenju zaničil
si zmerjal njegov izgled.
ne upaš pa si podat nobenega lastnega materiala,
primozek68 je napisal/-a:
King, večino dni v tednu me lahko zjutraj najdeš v Lepi Žogi, če bi že rad.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov