Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Re: New project - detailing - by Patrik (Projekt FELNE str.

Napisal/-a primozek68 Ne dec 09, 2012 6:00 pm

Brez zamere, ampak točno to je meni uspelo z razredčenim megliom in vap-om. Na ene 3h kompletih drgač, vsako pomlad in jesen. Ali v čem bi bil Deironizer boljši?
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 09, 2012 6:16 pm

joj primožek, sami gobec te je v vsaki temi, ampak čakamo tvoje dokaze nad tvojim pametovanjem. Kjerkoli se ti imbecil pojaviš, prideš z namenom pametovanja, sedaj pa prosim še tvoje pametovanje utemelji - aja saj res, ti jih ne rabiš nikomur, si pa kljubtemu pameten da sam sebi škoduješ.

Hvalabogu ni vsak takšen imbecil kot si ti, ker bi še danes bli v kameni dobi pa se čudili kaj je to belo ki pada iznad glave

tudi sam bi uporabljal meglio če bi bil takšen svinjar kot si očitno ti, kateri ščisti svoje prevozno sredstvo 1x na leto. takrat bi meni tudi blo vseeno.

sicer pa te ponovno sprašujem, glede nato da je tole avtomobilističen forum, kaj sploh ti voziš? Še do danes nismo videli tvoje "mrcine" itd, ali morda kaj skrivaš? Si komu kaj dolžan pa se bojiš? Se nas bojiš? ... samo prazno pametovanje te je
Zadnjič spremenil Patrik_A3, dne Ne dec 09, 2012 6:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne dec 09, 2012 6:18 pm

Ali v čem bi bil Deironizer boljši?

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 09, 2012 6:22 pm

vse info dobiš na netu. Aja, pardon, google ti še ni znan, si šele na stopnji 1+1=3 .

Lahko pa greš najprej pečico v kuhni ščistit z megliom, potem se vrni na google pa malo sam poišči.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne dec 09, 2012 6:41 pm

Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 09, 2012 6:49 pm

si že pečico ščisto?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne dec 09, 2012 6:52 pm

Sem. In cel čas sem imel takšen izraz na obrazu, kot ti na posnetku. Je šla umazanija od strahu dol. Daj ne lajaj, ko sem normalno vprašal.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 09, 2012 6:57 pm

Z veseljem ti razložim vse ob kavici kjer ti bom goflo na dva dela razbil da te še lastna matera nebo prepoznala! Govno nisi upal niti na srečanje prit,tukaj pa gofljo sučeš, se bojiš česa? Zato ne objaviš avta? Kar boj se, ker če te srečamo kje vrjemi se boš po vseh štirih plazo, če se še sploh boš!

Daj številko če upaš, če si takšen heroj za katerega se imaš, pa se v živo delaj heroja, ne pa tukaj kot navadna pi*čka! Saj nebo hudo, mogoče bo ti kakšen zob ostal v tvoji goflji!

Potem pa se več neboš delal takšnega heroja pa provociral!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne dec 09, 2012 7:24 pm

ker če te srečamo

Vas je kar naenkrat več, al kako? Prej si bil še sam...Strah?

Drugače pa ni zdravo toliko jeze držati v sebi, dogodke iz preteklosti se da prebroditi s strokovno pomočjo.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 09, 2012 7:40 pm

ja, več nas je , kateri bi te radi spoznali, katerim greš konketno na živce z podjebavanjem, pa nebom po nickih.

Daj raje kakšne podatke, kdaj se kaj vidimo, da kakšno rečemo, ali ti je tukaj muca jezička popapala? Ker na srečanje itak nimaš j**c prit.

aja, pardon, nisi imel časa ker si fuge v kopalnici čisto tisti dan z megliom.

Mislim da bi zdravniško pomoč ti potreboval, ker hodiš na forum vzbujat pozornost nad tvojo imbicilnostjo ter provocirat, ampak tukaj si glasen, kje te pa je še več v živo?

Pokažis e če upaš! Pridi iz svoje jame imbicilček naš, da te še "spoznamo" v živo, kjer boš imel vseh 10 prstov nekaj časa v povojih, da več neboš mogel pisat in provocirat po internetu, kjer ste vsi hrabri. No če boš imel srečo ti bomo enega pustili,da ga boš še naprej lahko v ritko si stiskal.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne dec 09, 2012 7:53 pm

Sta pa kot prvošolčka ko se kregajo čigav oče je močnejši :lol:

Drugače pa feltne res u nulo spucane mene pa še tole čaka.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne dec 09, 2012 8:13 pm

Nice Patrik. Mene tudi še čaka temeljito čiščenje letnih felten. :)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne dec 09, 2012 8:13 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Z veseljem ti razložim vse ob kavici kjer ti bom goflo na dva dela razbil da te še lastna matera nebo prepoznala! Govno nisi upal niti na srečanje prit,tukaj pa gofljo sučeš, se bojiš česa? Zato ne objaviš avta? Kar boj se, ker če te srečamo kje vrjemi se boš po vseh štirih plazo, če se še sploh boš!

Daj številko če upaš, če si takšen heroj za katerega se imaš, pa se v živo delaj heroja, ne pa tukaj kot navadna pi*čka! Saj nebo hudo, mogoče bo ti kakšen zob ostal v tvoji goflji!

Potem pa se več neboš delal takšnega heroja pa provociral!

Nepotrebno se razburjaš. Veš kako gre spletni pregovor "don't feed the troll". Pusti mongloidu svoje tipkanje, da bo vsaj na nekaj ponosen, da zna par črk preoblikovat v besede in kliknit 'Post' :lol:
Za spletne vire pa ga raje niti ne nagovarjaj... ajde po sreči, si bo še sam sebi kajlo stisnil, kot je že večkrat pokazal :lol:
Pa preden bo kakšno sliko lastnega dela objavil bo kar minlo... :roll:
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne dec 09, 2012 8:35 pm

Felgenpucer pa otrobar sta me napadla, po meni je.

Najbolj smešno mi je, ker odgovarjam v povsem mirnem tonu, feedback je pa polomljeni prsti, polomljeni zobje, imbecil in podobno. Ne vem, kdo zdej otresa pa provocira. Patrik, you fail! I pitty you.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne dec 09, 2012 11:35 pm

primozek68 je napisal/-a:Felgenpucer pa otrobar sta me napadla, po meni je.

Najbolj smešno mi je, ker odgovarjam v povsem mirnem tonu, feedback je pa polomljeni prsti, polomljeni zobje, imbecil in podobno. Ne vem, kdo zdej otresa pa provocira. Patrik, you fail! I pitty you.

Se zavedaš, da si ves trud človeka pri čiščenju zaničil s tem, ko si rekel, da si popolnoma enak efekt dosegel z razredčenim meglinom in vap-om? Par post-ov nad tem, si zmerjal njegov izgled... Kot kaže se tebi zdi takšno izražanje povsem normalno... in nato se čudeš njegovemu odzivu.

Brez zamere ampak deluješ kot tisti tipični vaški papak, ki misli, da je boga za jajce prijel, ker mu opica v glavi malenkost hitreje tolče s činelami kot pa njegovemu sosedu... na spletu ljudem spodbijaš moralo in pihaš vroč zrak... ne upaš pa si podat nobenega lastnega materiala, da bi kdo komentiral, ker te je strah, da bi te mogoče kak poznavalec spravil na realna tla ali ožalil kot to počneš ti in bi tvoj balonček počil.

ps: ne maram otrobov, bolj prisegam na cela jedrca, ker vsebujejo več mikrohranil
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Po dec 10, 2012 3:15 pm

ven0m je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Felgenpucer pa otrobar sta me napadla, po meni je.

Brez zamere ampak deluješ kot tisti tipični vaški papak, ki misli, da je boga za jajce prijel, ker mu opica v glavi malenkost hitreje tolče s činelami kot pa njegovemu sosedu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po dec 10, 2012 3:56 pm

@primožek68 kdaj greva na kafe? ;)

lp

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 10, 2012 4:16 pm

Se zavedaš, da si ves trud človeka pri čiščenju zaničil

Se opravičujem, res. Če bi me on ''zabil'' z znanjem o namenskih čistilih za feltne, bi se mogoče celo odločil za test.

si zmerjal njegov izgled.

Ni bilo zmerjanje, zmerja patrik z imbecilom, govnom, itd. Bila je zgolj pikra pripomba.

ne upaš pa si podat nobenega lastnega materiala,

Da bi glih vsakič slikaril, ko primem sesalec in meglio v roko?? Ne hvala. Od ostalih udejstvovanj pa je ostalo bore malo do nič slik.

Še enkrat, da smo si na jasnem, preberite si moj prvi post na tej strani in nato patrikovo reakcijo, s polomljenimi prsti, zobmi, razni neki prsti v riti, itd. Ne vem, kakšne čudne stvari se mu pletejo po glavi.

Še enkrat, patrik, iskreno oprosti, nisem vedel, da ti čiščenje platišč toliko seže do srca. Veliko uspehov še naprej, obljubim, da te od sedaj naprej pustim pri miru. No hard feelings, m'kay?

King, večino dni v tednu me lahko zjutraj najdeš v Lepi Žogi, če bi že rad. Dobrodošel tudi patrik. Jaz častim.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po dec 10, 2012 4:35 pm

primozek68 je napisal/-a:
King, večino dni v tednu me lahko zjutraj najdeš v Lepi Žogi, če bi že rad.

Rad bi iz drugih razlogov. ;)

lp

p.s. kje je že ta žoga? Osveži mi spomin. ;)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 10, 2012 4:37 pm

Ja? Kakšnih že?

Lepa Žoga ---> google
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov