Kl3mzy je napisal/-a:Hvala. Zdaj naprej da odgovorim @domen90. Če se tebi zdijo žarnice in letvice traparije, potem je to tvoj problem, meni se ne. Narobe si razumel plan. Plan je dobit najboljši komplet glede na ceno/izgled/ohranjenost. In ni mi treba šparat denar za gume, to je. Brezveze mi je dat 900€ za komplet ki ni nič posebnega kot sem že rekel.
Ravno to je težava, da hočeš nekaj posebnega. Več je manj pri takem avtomobilu. Sicer ne vem kaj tebi izgleda posebno, ampak če so to BBS LM replike, potem se strinjava, da se ne strinjava. Na koncu boš itak dal tisto kar boš sam hotel, ampak ker je to le forum, sem povedal svoje mnenje. Lahko ga upoštevaš, lahko te pa moj komentar vrže v luft
Sem že zdavnaj brskal tam, ampak problem je da se lepe felge redko pojavijo na trgu. Replike se gledajo samo italijanske, in ne kitajske.
A italijanske so pa sinonim za kvaliteto? Še zmeraj je slab material in še zmeraj so težke, kar se pozna na pospeških, legi avta in zaviranju. Nevzmetena masa je hudič. Drugače pa jaz nikoli ne bi dal replik na svoj avto, sploh ko vidim kaj takega:

17ke odpadejo, potem ga rajši vozim na 16kah, in letnih pireli gumah ki jih že imam če mi slučajno ne uspe kupit nekega okej kompleta. Bom še videl za kaj se bom odločil.
Raje počakaj, pa kupi nekaj orenk. Odloči se najprej kaj sploh hočeš. Jaz sem najprej za svojega hotel lep izgled, pa sem kupil 18" style 72, vendar sem jih še pred sezono prodal in nabavil Supergrde 17" OZ Superleggera, ki sedejo na BMWja kot sedlo na kravo, ampak je komplet 14kg lažji od originalnih, kar naj bi se konkretno poznalo. Kupil sem jih na podlagi večih priporočil s strani ljudi, ki ta platišča uporabljajo na autocrossih in dirkališčih, tako da komaj čakam, da jih preizkusim. Samo gledat jih ne smem, ker bom kozlal
Aja, definiraj brez opreme? Kaj hočeš s tem povedat?
Avto ima čisto okej opremo, nima veliko, vendar nekaj je.
Si si sam odgovoril, razen usnja ne vidim kaj drugega omembe vrednega
Pred kakim tednom se je na mojem seznamu želja znašel tudi M-optik body kit do konca tega ali pa drugega leta

ampak gremo lepo počasi... najprej letvice:
No, če boš dal gor M odbijače in pragove, bo skupaj s platišči lepa celota. Neka izstopajoča platišča na navadnem belem BMW karavanu pa pač izgledajo smešno. Letvice so pa lepe, moram priznat, da zelo pašejo k bež barvi.