Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: BMW E91 LCI 320d Touring

Napisal/-a Patrik_A3 Če jan 31, 2013 9:02 pm

B|ind je napisal/-a:Praktično nov komplet:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6623517

Te feltne + kakšne distančnike = bomba izgled!

Kakšne neke replike BBS, če neboš znižal avta, bo zgledalo za kozlat :roll:

Pač moje mnenje. Plus tega da so one felne + gume za dober denar, glede na to da niso gor gume Hifly pa podobno sranje.... ne vem no, sam bom sedaj dal skoraj 500€ za 215/50r17 gume, tukaj pa so še felne polek ter širša in večja dimenzija gum, pa sem ziher da če bi mu reko 800€, bi ti jih dal. Tako da, za 500€ da boš dobil komplet, nja, morda z Infinity gumami, ki imajo zavorno pot tudi v infinity.

Original višina avta = original platišča, vse ostalo bo zgledalo gor kot da daš alutec storm..... no nekaj približno podobnega, samo kaj bo BBS gor pisalo, pa še to replike. ---> moje mnenje.

Lp,Patrik
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Če jan 31, 2013 9:14 pm

Kl3mzy: moje mnenje, tele feltne so kar ene, oz čisto nič posebnega, kot samo to da so od bmw-ja :roll: Sam nebi nikol daju 800€ za platišča, katera niso nič posebna. Rajši se vozim še dva meseca z zimskimi pa našparam za takšne katere so meni ušeč, ne pa ostalim! Se je valda tvoj avto, dal boš gor, kar je tebi ušeč. Sam sem ti predlagal bbs lm + kakšne gewinde in bo avto bomba!!! ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če jan 31, 2013 9:43 pm

Saj seveda, samo predlagamo in debatiramo. Na koncu bo dal na avto to kar bo hotel in kar mu je všeč. :)
Jaz hočem pač povedat da na BMW 3 karavana pač ne pašejo vsake feltne za 500€ :)

buhti to kar pa mu ti predlagaš pa stane (na pamet) 2000€. Vem da je na forumu nekdo na GTIja dal BBS LM feltne replike in jih je dobil ful ugodno na ebayu za 600funtov + poštnina + gume. Kvalitetne gewinde (kakršne rabi tak avto) pa tudi niso 150€.

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Če jan 31, 2013 10:28 pm

Seveda je prav da debatirate, predlagate :D sej zato pa je ta tema ;) se strinjam z buhtijem, brezveze devat toliko za felge ki niso nič posebnega.. se bo že našlo nekaj do pomladi. Gewinde nažalost odpadejo do nadaljnega. Razlog je cesta do doma. avto je že tako nizek da se moram na določenih odsekih peljati pod 30kmh če nočem da potegnem po tleh.. cesta v k*rcu, vsak dan bolj.. sicer se menijo da bojo rihtal letos.. če bojo, potem bo šlo, drugače pa ne ;) replike bbs se mi zdi da lepo sedejo tudi če ni avto znižan.. in pa za 500€ se da dobiti komplet tudi z michelinkami.. sicer so gume samo za kašno sezono, je pa boljše kot kakšne kitajske ki so nove. Mi niti na misel ne pride da bi mel takšne gume gor. Ko bom moral na svojem nabavit nove letne bodo to KUMHO gume.. super razmerje cena/kvaliteta :) pa še en update glede paketa iz nemčije. Je že v avstriji, še malo pa bo pri meni. Ugane kdo kaj sem naročil? :mrgreen:

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Če jan 31, 2013 11:11 pm

Kokr ste rekl. Drgač pa tudi bbs replice so drage, pomoje jih pod 700€ nedobiš novih :D

Ko sem se jest pozanimal za rotiformke, me pridejo 19col skupaj z vijaki 800€, pa so replica! :mrgreen: Ampak so mi ušeč in sem dejansko prpraulen tok dati, samo ko ni financ. :cry:

Mal namign glede paketa 8)
Slika

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Pe feb 01, 2013 3:58 pm

Paket je prišel danes, lesena notranjost iz nemčije. Je že noter, slikce dam danes zvečer ali pa jutri, nimam časa trenutno.. meni zgleda hudo 8)

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Pe feb 01, 2013 4:27 pm

Zelo lepo rihtaš bavarca...vse pohvale!!!! :D
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Pe feb 01, 2013 6:19 pm

Namesto da kupuješ letvice in menjaš žarnice zaradi barve in podobne traparije, bi raje ta denar namenil gumam. Če je marčevski plan jebačke feltne + jeftine gume za eno sezono, potem naj bodo vsaj platišča original, glede na to da omenjaš slabo cesto, je neumno kupovat replike, ker vemo zakaj so poceni.

Moj predlog - glede na to da imaš nevpadljivega dizel karavan bmwja brez opreme, jaz BBS ne bi dajal gor, sploh pa ne 18" če te skrbi zaradi udobja in če ne misliš nižat avta. Raje potem original 17", pelje se precej udobneje, ne rabiš nižat avtomobila, mlinček se bo manj matral obračat 225 gume (razen če boš šved, ki daje na deljene dimenzije 225 namesto 255), cenejše gume... Da ne omenjam teže platišča in kvalitete, glede na to da razmišljaš o replikah. Na osnovnem BMWju imet neke cenene replike z 225 gumami zadaj in na serijski višini je čisti seljo styling.

Malo prebrskaj http://felgenkatalog.auto-treff.com/ kaj je primerno za tvoj avto.

Moj predlog style 285
Slika

Če pa že vztrajaš na 18", potem pa avtu vsaj privošči kak Eibach Pro-kit in pa original platišča. Kaj takega:

Style 189
Slika

Style 196
Slika

Style 287
Slika
Slika

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy So feb 02, 2013 2:10 pm

.com je napisal/-a:Zelo lepo rihtaš bavarca...vse pohvale!!!! :D

Hvala. Zdaj naprej da odgovorim @domen90. Če se tebi zdijo žarnice in letvice traparije, potem je to tvoj problem, meni se ne. Narobe si razumel plan. Plan je dobit najboljši komplet glede na ceno/izgled/ohranjenost. In ni mi treba šparat denar za gume, to je. Brezveze mi je dat 900€ za komplet ki ni nič posebnega kot sem že rekel. Sem že zdavnaj brskal tam, ampak problem je da se lepe felge redko pojavijo na trgu. Replike se gledajo samo italijanske, in ne kitajske. 17ke odpadejo, potem ga rajši vozim na 16kah, in letnih pireli gumah ki jih že imam če mi slučajno ne uspe kupit nekega okej kompleta. Bom še videl za kaj se bom odločil. Aja, definiraj brez opreme? Kaj hočeš s tem povedat? Avto ima čisto okej opremo, nima veliko, vendar nekaj je. Pred kakim tednom se je na mojem seznamu želja znašel tudi M-optik body kit do konca tega ali pa drugega leta ;) ampak gremo lepo počasi... najprej letvice:

Slika

Slika

Takšna je bila notranjost pred menjavo:

Slika

Slika

Slika

Slika

Takole je zgledalo med menjavo:

Slika

Slika

In pa še po menjavi:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Alu notranjost pripravljena na prodajo:

Slika

Mi sploh ni žal da sem kupil tole ker avto zdaj znotraj zgleda 10x boljše, vsaj meni. Nekatere slike so slabše kvalitete ker se mi je mudilo. Celotno notranjost sem menjal sam, potreboval sem 30-45min. :mrgreen:

maarkec
Stalni uporabnik

Napisal/-a maarkec So feb 02, 2013 2:45 pm

pohvalno :D :D , ful lepo je izpadlo, na bež notranjost res paše imitacija lesa :D :D :D , a žarnice MTEC SuperWhite H7 55W (100W) 4350K 12V
http://www.facelift.si/index.php?page=s ... Itemid=161 si že nabavu =P =P =P

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com So feb 02, 2013 3:16 pm

ja ja... to je to :DDD :DDD :shock: :D

zelo lepo izpade tale les... :bow
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy So feb 02, 2013 4:41 pm

hvala.. ja, les je res TOP :D nisem še nabavil.. bom v kratkem ;)

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Ne feb 03, 2013 12:21 am

Kl3mzy je napisal/-a:Hvala. Zdaj naprej da odgovorim @domen90. Če se tebi zdijo žarnice in letvice traparije, potem je to tvoj problem, meni se ne. Narobe si razumel plan. Plan je dobit najboljši komplet glede na ceno/izgled/ohranjenost. In ni mi treba šparat denar za gume, to je. Brezveze mi je dat 900€ za komplet ki ni nič posebnega kot sem že rekel.

Ravno to je težava, da hočeš nekaj posebnega. Več je manj pri takem avtomobilu. Sicer ne vem kaj tebi izgleda posebno, ampak če so to BBS LM replike, potem se strinjava, da se ne strinjava. Na koncu boš itak dal tisto kar boš sam hotel, ampak ker je to le forum, sem povedal svoje mnenje. Lahko ga upoštevaš, lahko te pa moj komentar vrže v luft ;)

Sem že zdavnaj brskal tam, ampak problem je da se lepe felge redko pojavijo na trgu. Replike se gledajo samo italijanske, in ne kitajske.

A italijanske so pa sinonim za kvaliteto? Še zmeraj je slab material in še zmeraj so težke, kar se pozna na pospeških, legi avta in zaviranju. Nevzmetena masa je hudič. Drugače pa jaz nikoli ne bi dal replik na svoj avto, sploh ko vidim kaj takega:

Slika
Slika

17ke odpadejo, potem ga rajši vozim na 16kah, in letnih pireli gumah ki jih že imam če mi slučajno ne uspe kupit nekega okej kompleta. Bom še videl za kaj se bom odločil.

Raje počakaj, pa kupi nekaj orenk. Odloči se najprej kaj sploh hočeš. Jaz sem najprej za svojega hotel lep izgled, pa sem kupil 18" style 72, vendar sem jih še pred sezono prodal in nabavil Supergrde 17" OZ Superleggera, ki sedejo na BMWja kot sedlo na kravo, ampak je komplet 14kg lažji od originalnih, kar naj bi se konkretno poznalo. Kupil sem jih na podlagi večih priporočil s strani ljudi, ki ta platišča uporabljajo na autocrossih in dirkališčih, tako da komaj čakam, da jih preizkusim. Samo gledat jih ne smem, ker bom kozlal :lol:

Aja, definiraj brez opreme? Kaj hočeš s tem povedat?
:arrow:
Avto ima čisto okej opremo, nima veliko, vendar nekaj je.

Si si sam odgovoril, razen usnja ne vidim kaj drugega omembe vrednega

Pred kakim tednom se je na mojem seznamu želja znašel tudi M-optik body kit do konca tega ali pa drugega leta ;) ampak gremo lepo počasi... najprej letvice:

No, če boš dal gor M odbijače in pragove, bo skupaj s platišči lepa celota. Neka izstopajoča platišča na navadnem belem BMW karavanu pa pač izgledajo smešno. Letvice so pa lepe, moram priznat, da zelo pašejo k bež barvi.
Slika

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne feb 03, 2013 2:02 am

Uf, ta les je zadetek v polno. Iz hladne in monotone notranjosti je ratala dnevna soba! :D

Kl3mzy
Nov uporabnik

Napisal/-a Kl3mzy Ne feb 03, 2013 10:16 am

domen90 je napisal/-a:
Kl3mzy je napisal/-a:Hvala. Zdaj naprej da odgovorim @domen90. Če se tebi zdijo žarnice in letvice traparije, potem je to tvoj problem, meni se ne. Narobe si razumel plan. Plan je dobit najboljši komplet glede na ceno/izgled/ohranjenost. In ni mi treba šparat denar za gume, to je. Brezveze mi je dat 900€ za komplet ki ni nič posebnega kot sem že rekel.

Ravno to je težava, da hočeš nekaj posebnega. Več je manj pri takem avtomobilu. Sicer ne vem kaj tebi izgleda posebno, ampak če so to BBS LM replike, potem se strinjava, da se ne strinjava. Na koncu boš itak dal tisto kar boš sam hotel, ampak ker je to le forum, sem povedal svoje mnenje. Lahko ga upoštevaš, lahko te pa moj komentar vrže v luft ;)

Sem že zdavnaj brskal tam, ampak problem je da se lepe felge redko pojavijo na trgu. Replike se gledajo samo italijanske, in ne kitajske.

A italijanske so pa sinonim za kvaliteto? Še zmeraj je slab material in še zmeraj so težke, kar se pozna na pospeških, legi avta in zaviranju. Nevzmetena masa je hudič. Drugače pa jaz nikoli ne bi dal replik na svoj avto, sploh ko vidim kaj takega:

Slika
Slika

17ke odpadejo, potem ga rajši vozim na 16kah, in letnih pireli gumah ki jih že imam če mi slučajno ne uspe kupit nekega okej kompleta. Bom še videl za kaj se bom odločil.

Raje počakaj, pa kupi nekaj orenk. Odloči se najprej kaj sploh hočeš. Jaz sem najprej za svojega hotel lep izgled, pa sem kupil 18" style 72, vendar sem jih še pred sezono prodal in nabavil Supergrde 17" OZ Superleggera, ki sedejo na BMWja kot sedlo na kravo, ampak je komplet 14kg lažji od originalnih, kar naj bi se konkretno poznalo. Kupil sem jih na podlagi večih priporočil s strani ljudi, ki ta platišča uporabljajo na autocrossih in dirkališčih, tako da komaj čakam, da jih preizkusim. Samo gledat jih ne smem, ker bom kozlal :lol:

Aja, definiraj brez opreme? Kaj hočeš s tem povedat?
:arrow:
Avto ima čisto okej opremo, nima veliko, vendar nekaj je.

Si si sam odgovoril, razen usnja ne vidim kaj drugega omembe vrednega

Pred kakim tednom se je na mojem seznamu želja znašel tudi M-optik body kit do konca tega ali pa drugega leta ;) ampak gremo lepo počasi... najprej letvice:

No, če boš dal gor M odbijače in pragove, bo skupaj s platišči lepa celota. Neka izstopajoča platišča na navadnem belem BMW karavanu pa pač izgledajo smešno. Letvice so pa lepe, moram priznat, da zelo pašejo k bež barvi.

Torej ja.. bom zrihtal nekak, da bo okej :D lahko komentiram slike ki si jih prilepil:

Slika

Slika

Slika

to so ta platišča, mislim da tudi noben original ne bi preživel take prometne ;) Ah ja, sej kupujem na easy, spremljam ponudbo vsak dan, ko bo kaj pametnega pa bom kupil.. M odbijači so kar hudi ja, samo cena je po bmw katalogu 1k€ za komplet nepobarvanih in 1700€ za pobarvane :lol: replik pa nisem zasledil. Sem vedel da bojo lepo pasale k bež barvi zato sem tudi kupil. Hvala :)

Daedalus je napisal/-a:Uf, ta les je zadetek v polno. Iz hladne in monotone notranjosti je ratala dnevna soba! :D

hehe, res je :D

Torej včeraj sem malo googlal in našel tole: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=503185 mogoče se lotim tega, razdrem celotno notranjost in menjam vse oranžne ledike z belimi.. potem pa še samo led kit za bralne lučke in je to to :)

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Ne feb 03, 2013 10:49 am

Alu kombinacija mi je boljša, les je za dedke.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne feb 03, 2013 12:20 pm

dr.sah je napisal/-a:Alu kombinacija mi je boljša, les je za dedke.

Hahah. :lol: Alu kombinacija bi bila fajn s temnejšo barvo plastike/ledra tudi na spodnjem delu...preveč neizrazit je. Oz. les lepo popestri vse skupaj.
Zadnjič spremenil Daedalus, dne Ne feb 03, 2013 12:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Ne feb 03, 2013 12:20 pm

M odbijači so kar hudi ja, samo cena je po bmw katalogu 1k€ za komplet nepobarvanih in 1700€ za pobarvane :lol: replik pa nisem zasledil.

Kadarkoli raje rabljeno original, kot pa kopijo pri odbijačih. Malo pobrskaj na ebayu, pa si počasi sestavi komplet. Čeprav jurja za komplet v primerju je dobra cena.

Če menjaš ledice v števcu, kako je pa potem z ostalo osvetlivijo, npr. klima, radio, gumbi za pomik stekel itd.? Si kaj razmišljal da bi pobarval igle v rdečo?

dr.sah je napisal/-a:Alu kombinacija mi je boljša, les je za dedke.

..in za ljudi z okusom 8)
Slika

Uporabniški avatar
_T_O_M_O_
Novinec

Napisal/-a _T_O_M_O_ Ne feb 03, 2013 12:32 pm

Les je špica, dobi avto tak aristokratski pridih. Šele ko sediš v avtu z leseno armaturo vidiš, kako dolgočasne so plastične, alu armaturke in kako idiotske so carbon folije(ne rečem v nekem hudem avtu za na pisto, ampak v luksuzni limuzini je les the only option.)

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Ne feb 03, 2013 12:38 pm

Les ni po mojem okusu, vendar v tem primeru zgleda lepse od alu.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov