ja midva sma porušla stene,
ja midva sma porušla par stavb,
ja midva sma se nadihala azbesta iz strešnih kritin

prtlažnika sta pa odprta ker sma se šla porivat v hotel california pa je blo treba še kovčke not nest

S|icKeR je napisal/-a:sam eno vprašanje. zdj ko boš ti cliota prodal, an... a boš takoj drug avto kupu al kako se boš vozu dokler ne dobiš novga. sam tko me zanima. pa velik sreče pr prodaji.
darkdog24 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:sam eno vprašanje. zdj ko boš ti cliota prodal, an... a boš takoj drug avto kupu al kako se boš vozu dokler ne dobiš novga. sam tko me zanima. pa velik sreče pr prodaji.
Živjo!
bil mal odsoten par dni pa šele zdele vidu tele slikce, lepe so ni kej, odlične!
Plan je tak, ko cliota prodam si kupim en auto do 100 tisoič mogoče malo več ter se neki časa vozim z njim, dokler pač nekupim to kar iščem.Kupil bom pa samo v primeru da najdem vse na enem kupu kar hočem met.
dejvi je napisal/-a:Upam, da ti bo uspelo prodat avto in da si uresničiš še druge sanje. Morem še enkrat pohvalit avto za odličen izgled. Pred kakimi tremi tedni sem te spet videl na stari cesti proti LJ in ti pomežiknil, če se še spomneš. Avto je že bil s temi felnami. Bomba kaj naj rečem. Bodi dosleden in vztrajaj pri zastavljeni ceni, saj ne gre za življenje in smrt. Nekdo se bo sigurno našel, ki ti bo skeširal. Ta avto je umetnina in umetniška dela imajo svojo ceno.
dejvi je napisal/-a:Upam, da ti bo uspelo prodat avto in da si uresničiš še druge sanje. Morem še enkrat pohvalit avto za odličen izgled. Pred kakimi tremi tedni sem te spet videl na stari cesti proti LJ in ti pomežiknil, če se še spomneš. Avto je že bil s temi felnami. Bomba kaj naj rečem. Bodi dosleden in vztrajaj pri zastavljeni ceni, saj ne gre za življenje in smrt. Nekdo se bo sigurno našel, ki ti bo skeširal. Ta avto je umetnina in umetniška dela imajo svojo ceno.
lenivec je napisal/-a:nisn mislo kak dolgo si lastnik, ampak kaj si v zadnjem letu nardi... večino kok berem forum..
sicer pa vsak ma svoje veselje. jaz vem da če bi tolko vložo ga nebi prodal, če bi vedel da ga bom prodal pa nebi tolko vložo, ker se ti dnar nebo v 50% vrno. tut tako ceno ko maš ne pričakuj kupca.
žal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov