Lumpy_ je napisal/-a::pivo?
?
PuBBeC je napisal/-a:sem veo da krijejo originalne dele, pa ste se mi smejali, pišuka vam!
PuBBeC je napisal/-a:Matjaž, upam, da ga porihtaš, tak kot je bil, pa čim manj stroškov, vem kak je to, samo pri audiju je pa še večji strošek grrr.
Upam, da dobiš maksimalno povrnjeno! Good Luckops:
PuBBeC je napisal/-a:sem veo da krijejo originalne dele, pa ste se mi smejali, pišuka vam!
Matjaž, upam, da ga porihtaš, tak kot je bil, pa čim manj stroškov, vem kak je to, samo pri audiju je pa še večji strošek grrr.
Upam, da dobiš maksimalno povrnjeno! Good Luckops:
Black_Racer® je napisal/-a:Off: kaj pa če zavaruješ recimo kake športne odbiače ki imaš račun za njih,pol ti pa tiste povrnejo al kako?
none je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Off: kaj pa če zavaruješ recimo kake športne odbiače ki imaš račun za njih,pol ti pa tiste povrnejo al kako?
Jaz imam pri svoji zavarovalnici extra zavarovane vse predelane stvari (odbijači, izpuh, gewinde, felne, vrata, ...) in če se mi kaj zgodi dobim njihovo vrednost povrnjeno brez težav.
maky je napisal/-a:čak kaj so ti priznal? odbijač in podaljšek ne?
none je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Off: kaj pa če zavaruješ recimo kake športne odbiače ki imaš račun za njih,pol ti pa tiste povrnejo al kako?
Jaz imam pri svoji zavarovalnici extra zavarovane vse predelane stvari (odbijači, izpuh, gewinde, felne, vrata, ...) in če se mi kaj zgodi dobim njihovo vrednost povrnjeno brez težav.
Courage™ je napisal/-a:maky je napisal/-a:čak kaj so ti priznal? odbijač in podaljšek ne?
Pise odbijac, nikjer ne pise podaljsekSej ni panike, jaz bom kupo Riegerja, pa pac z racunom vleto na zavarovalnico. Nimajo kaj sikat, ker se gre za njihovo dobro, saj odbijac stane skoraj 100 € manj.
maky je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:maky je napisal/-a:čak kaj so ti priznal? odbijač in podaljšek ne?
Pise odbijac, nikjer ne pise podaljsekSej ni panike, jaz bom kupo Riegerja, pa pac z racunom vleto na zavarovalnico. Nimajo kaj sikat, ker se gre za njihovo dobro, saj odbijac stane skoraj 100 € manj.
ni to fora. odbijač je zgoraj, riger je pa samo podaljšek (razen če boš drugačnega vzel). original podaljšek stane nekje 80€ če se ne motim, rieger je pa ali 255 (tak kot je bil original sedaj) ali pa 390 (tak, ki je zate pomoje bolj primeren ker ga je lažje skitat). se pravi orginal odbijač (300 al kolk € je že) + podaljšek (255-390). se pravi greš v -. ali pa če najdeš tako kot sem jaz drug odbijač za 80€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov