ma sej sm ze malo brskal tu pa tam...samo me skrbijo tej izdelki za 30-40 eurov.....da dam gor fotkica za 400-500 eurov....in da mi zleti z avta pri 100km/h.....tko da...
Ja sej na tem mamo kamerco ki tudi ni samo 100€. To ne bo odletelo dol pa če se ubiješ. No, razen če si površen kot jaz, ko se mi je nekaj mudilo in sem obrisal samo prisesek in ne tudi plehovja. Testirano ža pri 160-170 po dežju. Skratka prej boš kaj odlomu, kot da bi prisesek popustil. Sicer pa, če ti v navodilih piše, da je odprta zadnja stran priporočljiva do 100milj na uro in zaprta oz waterproff nad 100milj, potem se ni za bat, da bi to dol odletelo.
po ene pol leta iskanja sem končno sestavu set originalnih felten z luknjami 5x112, ravno prav za zimsko sezono. kljub sem delu na avtu, je avto ševedno kot iz kataloga, kar je najbolj važno
za vikend sem porihtal še nekaj stvari pred zimo, menjal sem sprednje amortizerje (enega sem imel uničenega), HD udarne gume, stabi je čakal več kot eno leto na montažo, menjal sem navojne palce na končnikih volanske letve, ker so stari imeli matice čisto pojete, na koncu sem pa zmontiral še blatobrane