Gyga je napisal/-a:Eeee, tako je bolje.
Torej vliješ olje, čez 100K dobiš ven črno kavo.

Kakšen link za dvigalko? Meni zgleda super.
Si že nabavil zavorne cevi?
Lp,
G
V starem olju sem najbolj gledal, če bom našel kakšne bronaste koščke od sinhronov ali kak opilek ampak na vso srečo ni bilo nič!
Barva tak more bit takšna po tolikšnem času to me ni tako zmotlo ampak pozabil sem povdarit kako je
smrdelo - u božjo mater je smrdelo... Pa nisem ravno občutljiv kar se vonjav tiče (glede na to kakšna stranišča nam na gradbišču Pakistanci puščajo za sabo...) ampak j***** mast... od avta sem moral stopit par korakov vstran, ko je olje teklo iz menjalnika...
Zdaj bom menjal na 20-30k, če bom v prihodnje še kaj več uspel obiskat kakšno progo bom ta interval tudi reduciral na 15k (tu nekje imajo interval lastniki, ki grejo s tem avtom 2-4x letno na kak track day).
HEL sem že kontaktiral za cevi in se vse dogovoril. Odločim se še za barvo in oddam naročilo. (modra ali srebrna pletena)
Naročil sem še pumpo za menjavo zavornega olja - všečna zadeva, ki precej olajša delo na zavorah.
Olje bom vzel Motul RBF600, ker je tu nekje zlata sredina med oljem za track/street.
Našel sem tudi dobavitelja za AP racing diske. Zadnje diske pa bom naročil iz US od JHM (isto kot shortshifter) - mi ga bo GOOS spravil gor ob priliki.
Link za dvigalko (konstrukcija je zelo solidna!) - ebay.de/itm/361215503702
Malenkost so jo podražli, kot kaže sem jo jaz ujel v neki akciji.