primozek68 je napisal/-a:A pol kr u Bruselj? Al Haag?
Za vsak slučaj preveri v SSKJ definicijo mojih besed, da ne boš razočaran, ker to niso žaljivke, so samo besede. Razlika je samo ta, da nekoga pečejo, nekoga pač ne. Naj ti teknejo croissanti, macchiatto in New York Times.
pavlovich je napisal/-a:Žalostno, da je treba uporabljati forum za izražanje svoje superiornosti in filanje svojega ogromnega ega.
pavlovich je napisal/-a:Očitno nekateri res nimajo boljšega dela kot, da se zapičijo v usako pizdarijo in hočejo dokazovati svoje "kao" super sposobnosti, ker se vozijo v avtu "najvišjega ranga".
pavlovich je napisal/-a:K*rba je, ko lahko posameznika brez problema prepoznaš v mračni triadi psiholoških lastnosti, kjer poleg narcisizma in makiavelizma mu niti ne uspe skrit psihopatskega dela.
pavlovich je napisal/-a:Svaka čast, imet avto vreden 50 jurjou, če je prigaran s poštenim delom, ni kr tako, je kr spoštovanja vredno
pavlovich je napisal/-a:ampak vseeno posledično nisi vsemogočni in niti najpametnejši.
pavlovich je napisal/-a:P.S. posredujem naključno najdeno sliko na spletu, kjer se je celo vsemogočni zmotil, COMING se piše z enim M-jem ne dvemi. Cheers to that !
trombaP je napisal/-a:@Sonderklasse
Mene nimaš na nikakršni podlagi za tožit, se ti pa opravičujem če te je zmotilo ko sem ti napisal da si trmast in neveden,ampak verjemi mi da stvari ne pišem na pamet. Bolj bi lahko mene zmotilo ko si mi napisal da lažem, to je za marsikoga velika žaljivka.Jaz ti pa ne zamerim ker nisem zamerljiv.Veliko pa zamerim nemški vladi in se z njo ne strinjam.![]()
![]()
![]()
Če povem nekaj o sebi in kakšno izobrazbo imam pa ni kazanje superiornosti. Dečki raje gremo spat ali na kratkega kot da se otročje prepiramo.Lahko noč in pozdrav v Slovenijo.
Pa probaj Kumhota čimprej, odlične gume!
Sonderklasse je napisal/-a:...olje okrog 40 EUR/Liter, filtri med 40 EUR in 80 EUR.
Vem, tudi sam dobim enako olje za 10 EUR/L, filtre po 20-40 EUR in če bi imel dvigalo, bi zadevo znal tudi sam zamenjati.
Ker pa imam še 2 leti garancije na avtu, moram pač voziti na uradni servis.
...
ban je napisal/-a:Meni ni ta avto nič posebnega.
pavlovich je napisal/-a:O bog pomagaj tolko kot se hvališ ti s tem avtom se noben na svetu ne. Ma ti si res en frajer pa kaj da ti recem drugega!!! IDOL!!!
Kaj bi bilo šele če bi imel kaj boljšega od mercedesa S razreda, pomojem bi izobešal plakate po celi sloveniji kako si ti oh in sploh !
Sonderklasse je napisal/-a:pavlovich je napisal/-a:O bog pomagaj tolko kot se hvališ ti s tem avtom se noben na svetu ne. Ma ti si res en frajer pa kaj da ti recem drugega!!! IDOL!!!
Kaj bi bilo šele če bi imel kaj boljšega od mercedesa S razreda, pomojem bi izobešal plakate po celi sloveniji kako si ti oh in sploh !
Oh the envy itself![]()
Kot vem, z lepljenjem slik mojega avta (mimogrede v GALERIJI, ki je temu namenjena) in priloženimi zanimivimi fakti, kdo vse si tak avto lasti, nikakor nisem kršil niti eno pravilo tega foruma, še manj pa gre za hvaljenje.
Šlo je zgolj za sarkazem do uporabnika, ki je pač moral dati iz sebe kar je pač dal iz sebe![]()
Nevem zakaj se sploh oglašaš, če ti nisem po godu...imaš res toliko časa, da ti ga je vredno meni pisati kakšen sem? vsa čast, očitno ti manjka delo
ven0m je napisal/-a:ggorenc je napisal/-a:mtl je napisal/-a:Sonderklasse je napisal/-a:Dajte se malo brzdati no, saj nismo v kurniku, da bomo imeli take nizkotne debate.
Izgleda si že toliko časa v Nemčiji, da si pozabil, kako zadeva deluje v Sloveniji. Ko predstaviš takšen avto dobiš takoj kup ''pametnjakovičev'', ki morajo opravičevati, da si ne morejo privoščiti ladje, temveč vozijo čisto običajen avto za par jurjev. In to počnejo s tem, da tebe kot lastnika potiskajo v drek.
Če tega ne moreš prenašati in ti dvigne pritisk, bo najbolje, da zaključiš svojo karijero tukaj. Čeprav bi bilo škoda, ker je res fajn pogledat take zadeve in o njej izvedet kakšno informacijo iz prve roke.
privatnik, ki oglasuje svoje storitve pa toliko slovnicnih napak. zdaj bos vzrojil in se spravil na moje sumnike in majhne zacetnice ampak imam taksno naravo dela, da se mi ne da za vsako forumsko neumnost ponastavljati tipkovnice, pa tudi casi ircanja so toliko bolj zivi.
zagovarjanje *****, dokler imas od njih koristi, je pa itak v domeni slovenskega (hlapcevskega) naroda, ki si ne zasluzi svoje drzave. nevretencarji...
2x si že komentiral v tej temi in nič konstruktivnega nisi doprinesel k debati, razen mešanja dreka.
Nobenega tu ne zanima ureditev sveta in narava tvojega poklica, ki ti preprečuje uporabo šumnikov.
Kot sta rekla Slon in Sadež: "Hitro odidi, pojdi vstran, teci; oz. po štajersko, s-pizdi."
Sonderklasse je napisal/-a:pavlovich je napisal/-a:O bog pomagaj tolko kot se hvališ ti s tem avtom se noben na svetu ne. Ma ti si res en frajer pa kaj da ti recem drugega!!! IDOL!!!
Oh the envy itself![]()
Kot vem z lepljenjem slik mojega avta (mimogrede v GALERIJI, ki je temu namenjena) in priloženimi zanimivimi fakti, kdo vse si tak avto lasti, nikakor nisem kršil niti eno pravilo tega foruma, še manj pa gre za kakršnokoli hvaljenje (kako bi potem poimenoval šele tiste, ki imajo že po 30 strani topicov v svojih galerijskih-postih).
Šlo je zgolj za sarkazem do uporabnika, ki je pač moral dati iz sebe kar je pač dal iz sebe![]()
Nevem zakaj se sploh oglašaš, če ti nisem po godu...imaš res toliko časa, da ti ga je vredno tratiti zame ? vsa čast
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov