Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Re: Mercedes-Benz S 500 CGI 4matic Lang (W221 mopf)

Napisal/-a primozek68 To nov 10, 2015 10:56 pm

A pol kr u Bruselj? Al Haag?
Za vsak slučaj preveri v SSKJ definicijo mojih besed, da ne boš razočaran, ker to niso žaljivke, so samo besede. Razlika je samo ta, da nekoga pečejo, nekoga pač ne. Naj ti teknejo croissanti, macchiatto in New York Times.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse To nov 10, 2015 10:58 pm

primozek68 je napisal/-a:A pol kr u Bruselj? Al Haag?
Za vsak slučaj preveri v SSKJ definicijo mojih besed, da ne boš razočaran, ker to niso žaljivke, so samo besede. Razlika je samo ta, da nekoga pečejo, nekoga pač ne. Naj ti teknejo croissanti, macchiatto in New York Times.

Ti bodo moji odvetniki povedali koliko so to žaljivke.
Jaz se s tabo nimam več kaj meniti.
ex S 600 (W220) /////AMG Paket
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To nov 10, 2015 11:04 pm

Ti si en cel smeh

pavlovich
Nov uporabnik

Napisal/-a pavlovich To nov 10, 2015 11:13 pm

Žalostno, da je treba uporabljati forum za izražanje svoje superiornosti in filanje svojega ogromnega ega. Očitno nekateri res nimajo boljšega dela kot, da se zapičijo v usako pizdarijo in hočejo dokazovati svoje "kao" super sposobnosti, ker se vozijo v avtu "najvišjega ranga".
K*rba je, ko lahko posameznika brez problema prepoznaš v mračni triadi psiholoških lastnosti, kjer poleg narcisizma in makiavelizma mu niti ne uspe skrit psihopatskega dela.

Svaka čast, imet avto vreden 50 jurjou, če je prigaran s poštenim delom, ni kr tako, je kr spoštovanja vredno ampak vseeno posledično nisi vsemogočni in niti najpametnejši.

Nebom omenjal nobenih imen, da me slučajno nebo kdo tožil hahahah, boo-hoo. :lol:

To ni žalitev samega Boga ampak zgolj mnenje, lp.

P.S. posredujem naključno najdeno sliko na spletu, kjer se je celo vsemogočni zmotil, COMING se piše z enim M-jem ne dvemi. Cheers to that !

Slika

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse To nov 10, 2015 11:22 pm

pavlovich je napisal/-a:Žalostno, da je treba uporabljati forum za izražanje svoje superiornosti in filanje svojega ogromnega ega.

Zanimiva opazka, na katero pa se nimam na kaj upreti, saj nikakor ne drži. Sorry, ker sem te sedaj razočaral.

pavlovich je napisal/-a:Očitno nekateri res nimajo boljšega dela kot, da se zapičijo v usako pizdarijo in hočejo dokazovati svoje "kao" super sposobnosti, ker se vozijo v avtu "najvišjega ranga".

Vsaka p****a pač ni če te nekdo osebno žali....je treba razlikovati.
In to bo imelo velike konsekvence za to osebo. Pika.

pavlovich je napisal/-a:K*rba je, ko lahko posameznika brez problema prepoznaš v mračni triadi psiholoških lastnosti, kjer poleg narcisizma in makiavelizma mu niti ne uspe skrit psihopatskega dela.

Torej narcisodien si če poveš dejstva o produktu, ki si ga lastiš in ga poznaš v vsak mm?
oz. ker ne boš dovolil, da te nekdo osebno žali ?
Hmm..zanimivo.

pavlovich je napisal/-a:Svaka čast, imet avto vreden 50 jurjou, če je prigaran s poštenim delom, ni kr tako, je kr spoštovanja vredno

Hvala lepa.

pavlovich je napisal/-a:ampak vseeno posledično nisi vsemogočni in niti najpametnejši.

Tega nikoli&nikjer nisem,ne in ne bom trdil.

pavlovich je napisal/-a:P.S. posredujem naključno najdeno sliko na spletu, kjer se je celo vsemogočni zmotil, COMING se piše z enim M-jem ne dvemi. Cheers to that !

kot si sam napisal, slika je iz spleta - dejansko nisem preverjal slovničnih napak, ker je point v tekstu samemu.

In res se mi ni treba opravičevati. Pred nobenemu. Nobenega nisem žalil - zato pričakujem to tudi od drugih. Ker so šli nekateri čez mojo mejo, bodo sledile konsekvence. End of story. Lahko noč.
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

trombaP
Nov uporabnik

Napisal/-a trombaP To nov 10, 2015 11:27 pm

@Sonderklasse

Mene nimaš na nikakršni podlagi za tožit, se ti pa opravičujem če te je zmotilo ko sem ti napisal da si trmast in neveden,ampak verjemi mi da stvari ne pišem na pamet. Bolj bi lahko mene zmotilo ko si mi napisal da lažem, to je za marsikoga velika žaljivka.Jaz ti pa ne zamerim ker nisem zamerljiv.Veliko pa zamerim nemški vladi in se z njo ne strinjam. :) :) :)

Če povem nekaj o sebi in kakšno izobrazbo imam pa ni kazanje superiornosti. Dečki raje gremo spat ali na kratkega kot da se otročje prepiramo.Lahko noč in pozdrav v Slovenijo.

Pa probaj Kumhota čimprej, odlične gume!

pavlovich
Nov uporabnik

Napisal/-a pavlovich To nov 10, 2015 11:29 pm

trombaP je napisal/-a:@Sonderklasse

Mene nimaš na nikakršni podlagi za tožit, se ti pa opravičujem če te je zmotilo ko sem ti napisal da si trmast in neveden,ampak verjemi mi da stvari ne pišem na pamet. Bolj bi lahko mene zmotilo ko si mi napisal da lažem, to je za marsikoga velika žaljivka.Jaz ti pa ne zamerim ker nisem zamerljiv.Veliko pa zamerim nemški vladi in se z njo ne strinjam. :) :) :)

Če povem nekaj o sebi in kakšno izobrazbo imam pa ni kazanje superiornosti. Dečki raje gremo spat ali na kratkega kot da se otročje prepiramo.Lahko noč in pozdrav v Slovenijo.

Pa probaj Kumhota čimprej, odlične gume!

AMEN TO THAT!

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Sr nov 11, 2015 1:09 pm

Takole pa izgleda barva ''designo diamond white bright metallic'' ko se vanjo zacvre sonce: čudovito kremasto prelivajoče.

Slika

še nekaj detajlov
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 11, 2015 1:24 pm

Sonderklasse je napisal/-a:...olje okrog 40 EUR/Liter, filtri med 40 EUR in 80 EUR.
Vem, tudi sam dobim enako olje za 10 EUR/L, filtre po 20-40 EUR in če bi imel dvigalo, bi zadevo znal tudi sam zamenjati.
Ker pa imam še 2 leti garancije na avtu, moram pač voziti na uradni servis.
...

Na servisu morajo sprejet tvoje olje tudi med garancijo. To je čez 100 € razlike, morda celo čez 200, kar ni tako malo. Še posebno zaradi zlatarske cene dela jim ni treba še tu odirat. Lahko pa jih vprašaš...

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Sr nov 11, 2015 1:28 pm

Res je. Pri vsakem official dealerju lahko prineseš svoje dele in ti nobeden ne sme popravila zavrniti.
Je pa ena velika druga razlika: ne dajo ti garancije na rezervne dele, ki jih sam prineseš in vpr.kako je potem tudi s štempljem v servisni knjigi in če "junge sterne" garantie potem še velja. To se moram še pozanimati.
Namreč 200 € razlike mi ne pomeni nič, če s tem reskiram izgubo garancije in mi npr.shodi menjalnik, ki pa je skor 6 jurjev :/
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr nov 11, 2015 2:48 pm

Meni ni ta avto nič posebnega.

Uporabniški avatar
honeybee
Novinec

Napisal/-a honeybee Sr nov 11, 2015 4:51 pm

No hvala za cene tako, da vem kakšen finančni zalogaj je približno. Čeprav je moja plača večja od minimalca dvomim, da bi bil zmožen kriti kak večji strošek. Za servise bi bilo, bog ne daj da pa kaj večjega. No, upam, da mi uspe kdaj priti do kakega višjega položaja, ker je S klasa pač edini nemški avto, ki bi ga kdaj koli imel.

Nisi napisal ali nisem zasledil s kje si drugače (lahko tudi na zs)? KEr tak avto bi res ra videl v živo (ali pa se vozil kot sopotnik). Po lokacijah si sicer nisva niti blizu ;)

PS: nisem ti pa fouš zanj, je pa res kot sem rekel - tak avto bi imel takoj.

lp
darkside

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Sr nov 11, 2015 5:52 pm

ban je napisal/-a:Meni ni ta avto nič posebnega.

No, samo da si povedal - se sedaj kaj bolje počutiš ? :D

In ja...mislim, da bom poklical tele nepomembneže, brez vpliva, denarja in okusa kako lahko kupujejo tako neposebne avte :mrgreen:

recimo njega :

Slika
Slika

ali pa njega :)

Slika

ali pa tega :

Slika

al pa tudi tega:

Slika

tudi njega bom poklical, baraba si je upal privoščiti še celo isto barvo, kot jo imam jaz !

Slika

in pa še vse tele:

Slika

Pa tele tudi:

Slika

in še nešteto drugih bo očitno potrebno vprašati po okusu :D

mimogrede, si lahko toliko dober in nam tukaj napišeš kateri superioren avto TI voziš ?
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Sr nov 11, 2015 5:53 pm

@darkside
hvala za pohvalo
ni ravno vse zastonj tole, ampak užitek, ki ga imaš ob tem, vse poplača :)
morda pa se res kdaj ujameva in greva en krog, da vidiš
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

pavlovich
Nov uporabnik

Napisal/-a pavlovich Sr nov 11, 2015 6:27 pm

O bog pomagaj tolko kot se hvališ ti s tem avtom se noben na svetu ne. Ma ti si res en frajer pa kaj da ti recem drugega!!! IDOL!!!

Kaj bi bilo šele če bi imel kaj boljšega od mercedesa S razreda, pomojem bi izobešal plakate po celi sloveniji kako si ti oh in sploh ! :lol:

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Sr nov 11, 2015 6:48 pm

pavlovich je napisal/-a:O bog pomagaj tolko kot se hvališ ti s tem avtom se noben na svetu ne. Ma ti si res en frajer pa kaj da ti recem drugega!!! IDOL!!!
Kaj bi bilo šele če bi imel kaj boljšega od mercedesa S razreda, pomojem bi izobešal plakate po celi sloveniji kako si ti oh in sploh ! :lol:

Oh the envy itself :-P
Kot vem z lepljenjem slik mojega avta (mimogrede v GALERIJI, ki je temu namenjena) in priloženimi zanimivimi fakti, kdo vse si tak avto lasti, nikakor nisem kršil niti eno pravilo tega foruma, še manj pa gre za kakršnokoli hvaljenje (kako bi potem poimenoval šele tiste, ki imajo že po 30 strani topicov v svojih galerijskih-postih).
Šlo je zgolj za sarkazem do uporabnika, ki je pač moral dati iz sebe kar je pač dal iz sebe :D
Nevem zakaj se sploh oglašaš, če ti nisem po godu...imaš res toliko časa, da ti ga je vredno tratiti zame ? vsa čast
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

pavlovich
Nov uporabnik

Napisal/-a pavlovich Sr nov 11, 2015 7:05 pm

Sonderklasse je napisal/-a:
pavlovich je napisal/-a:O bog pomagaj tolko kot se hvališ ti s tem avtom se noben na svetu ne. Ma ti si res en frajer pa kaj da ti recem drugega!!! IDOL!!!

Kot vem, z lepljenjem slik mojega avta (mimogrede v GALERIJI, ki je temu namenjena) in priloženimi zanimivimi fakti, kdo vse si tak avto lasti, nikakor nisem kršil niti eno pravilo tega foruma, še manj pa gre za hvaljenje.
Šlo je zgolj za sarkazem do uporabnika, ki je pač moral dati iz sebe kar je pač dal iz sebe :D
Nevem zakaj se sploh oglašaš, če ti nisem po godu...imaš res toliko časa, da ti ga je vredno meni pisati kakšen sem? vsa čast, očitno ti manjka delo

Daj, že če si tako pameten, vsaj odvrni s kakšno dobro repliko prosim te, ker to kar ti pišeš je samo pihanje na dušo samemu sebi. ;)
Ljubosumje? Nevem kje ga ti vidiš, sicer nebom zanikal, da tvoj mercedes ni lep in dober, ampak osebno bi si s tem dnarjem raje kupu kakšen drug avto, tako da mi je žal, ampak se motiš.
Noben ni govoril o nobenih pravilih ali o temu, da bi jih ti kršil. Da ne gre za hvaljenje ? Ta pa je dobra, kadarkoli, kdorkoli reče kaj proti tvojemu avtu ali mercedesu nasplošno, se takoj oglasiš in začneš nabijat kako je ta avto najboljši in to so kao dejstva... prosim te..

Nevem zakaj se ti oglašaš, kadar kdo kaj napiše v stilu, da mu tvoj avto ni všeč, imaš res toliko časa, da se ukvarjaš s tem ? Ampak sej te razumem, opažam, da se tvoje življenje vrti okoli tega avta, samo pazi, da se ne pokakaš v hlače, ko boš v prihodnosti nasprotoval usem nesramnežem in ljubosumnežem, ko bojo rekli kaj proti tvojemu avtu ! :lol:

Uporabniški avatar
Sonderklasse
Novinec

Napisal/-a Sonderklasse Sr nov 11, 2015 7:08 pm

@pavlovich

Nisi mi odgovoril zakaj sploh klikneš na mojo galerijo, jo preberiaš in si jemlješ čas, da mi poveš, da naj bi se hvalil.
Resno me zanima:
- zakaj to počneš
- in kaj imaš od tega
ex S 500 (W220)
ex BRABUS R 320 CDI
ex S 420 (W140)
ex E 280 (W124 mopf2)

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc Sr nov 11, 2015 7:15 pm

ven0m je napisal/-a:
ggorenc je napisal/-a:
mtl je napisal/-a:
Sonderklasse je napisal/-a:Dajte se malo brzdati no, saj nismo v kurniku, da bomo imeli take nizkotne debate.

Izgleda si že toliko časa v Nemčiji, da si pozabil, kako zadeva deluje v Sloveniji. Ko predstaviš takšen avto dobiš takoj kup ''pametnjakovičev'', ki morajo opravičevati, da si ne morejo privoščiti ladje, temveč vozijo čisto običajen avto za par jurjev. In to počnejo s tem, da tebe kot lastnika potiskajo v drek.
Če tega ne moreš prenašati in ti dvigne pritisk, bo najbolje, da zaključiš svojo karijero tukaj. Čeprav bi bilo škoda, ker je res fajn pogledat take zadeve in o njej izvedet kakšno informacijo iz prve roke.

privatnik, ki oglasuje svoje storitve pa toliko slovnicnih napak. zdaj bos vzrojil in se spravil na moje sumnike in majhne zacetnice ampak imam taksno naravo dela, da se mi ne da za vsako forumsko neumnost ponastavljati tipkovnice, pa tudi casi ircanja so toliko bolj zivi.

zagovarjanje *****, dokler imas od njih koristi, je pa itak v domeni slovenskega (hlapcevskega) naroda, ki si ne zasluzi svoje drzave. nevretencarji...

2x si že komentiral v tej temi in nič konstruktivnega nisi doprinesel k debati, razen mešanja dreka.
Nobenega tu ne zanima ureditev sveta in narava tvojega poklica, ki ti preprečuje uporabo šumnikov.

Kot sta rekla Slon in Sadež: "Hitro odidi, pojdi vstran, teci; oz. po štajersko, s-pizdi."

stajerci, bojte se gorenjske. skoda generala maistra, da se je mucil. pa nase gore list je bil. zdajle se v grobu obraca.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr nov 11, 2015 7:16 pm

Sonderklasse je napisal/-a:

Kot vem z lepljenjem slik mojega avta (mimogrede v GALERIJI, ki je temu namenjena) in priloženimi zanimivimi fakti, kdo vse si tak avto lasti, nikakor nisem kršil niti eno pravilo tega foruma, še manj pa gre za kakršnokoli hvaljenje (kako bi potem poimenoval šele tiste, ki imajo že po 30 strani topicov v svojih galerijskih-postih).
Nevem zakaj se sploh oglašaš, če ti nisem po godu...imaš res toliko časa, da ti ga je vredno tratiti zame ? vsa čast

Kva je muci? A greva še en krog danes? Jest sm še kr tle. V bistvu že pakiram za Haag.

Anyways...
Prav ne morem se načudit, s kakšno vnemo dokazuješ svojo šibkost v duhu s to karjolo od avta. Suženj dvema tonama pleha. Pa koga briga kdo se v njem vozi. Kot tudi tistih ki so notri nič ne briga v čem se vozijo.

Si kr mal razočaran z odzivom na forumu anede. Si mislu da boš kralj foruma vsaj pol leta... Pa lej kam si padel, žalostno, a ne? Da iščeš folk, ki bo šel s tabo en krog. In to na forumu. Pa noben noče. To ti je vse jungesterne zrihtala. Alles klar boy?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov