Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To mar 09, 2004 9:10 pm

če imaš kakršne koli pritožbe mi jih pošlji na pm!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 09, 2004 9:10 pm

ja to tud mene zanima :evil:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To mar 09, 2004 9:44 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider To mar 09, 2004 9:56 pm

G-4S je napisal/-a:
swiftrider je napisal/-a:Kako lahk moderator podpira buče na forumu. Pa če tudi tak s superaudijem. :?:

Pa dej umer se mal no :!: Oziroma vsi se umirte, Maky ti pa briši tele offtopic poste. Če vam kaj ni prav pišite na PM! Sicer pa če še koga tako blazno moti tistih njegovih 209km/h naj odpre novo temo, tale ni namenjena temu! (BTW... tudi meni je to sumljivo, pa se nisem nič vtikal v to in še marsikdo najbrž tud ne!!! Eni morte pa skoz neki prcat. Pač če misli da mu gre 209 je to njegov problem NE VAŠ oz. naš!).

Dej mi neki ti razlož.
Če je človek napisu da mu avto leti tok pa tok v to temo, svojo temo, temo kjer opisuje svoj avto in use u zvezi z njim, pol je to offtopic.
Al kako?
Če pa ni, pa jst forum razumem kok stvar na kateri so zaželjeni komentarji. Sej to ni njegov WWW, ampak forum.
Al se spet motm?
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

G-4S

Napisal/-a G-4S To mar 09, 2004 10:01 pm

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Toni-saxo To mar 09, 2004 10:58 pm

ocitno ste eni bol slabe narave pa se vam ne da in ne da in ne da in ne da POVEDAT, da se umirte ze enkrat.K a mate menstro, da ste tolk nataknjeni glede tega.Ja pa dejte se skulirat mal...

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Napisal/-a Toni-saxo To mar 09, 2004 11:01 pm

swiftrider je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:
swiftrider je napisal/-a:Kako lahk moderator podpira buče na forumu. Pa če tudi tak s superaudijem. :?:

Pa dej umer se mal no :!: Oziroma vsi se umirte, Maky ti pa briši tele offtopic poste. Če vam kaj ni prav pišite na PM! Sicer pa če še koga tako blazno moti tistih njegovih 209km/h naj odpre novo temo, tale ni namenjena temu! (BTW... tudi meni je to sumljivo, pa se nisem nič vtikal v to in še marsikdo najbrž tud ne!!! Eni morte pa skoz neki prcat. Pač če misli da mu gre 209 je to njegov problem NE VAŠ oz. naš!).

Dej mi neki ti razlož.
Če je človek napisu da mu avto leti tok pa tok v to temo, svojo temo, temo kjer opisuje svoj avto in use u zvezi z njim, pol je to offtopic.
Al kako?
Če pa ni, pa jst forum razumem kok stvar na kateri so zaželjeni komentarji. Sej to ni njegov WWW, ampak forum.
Al se spet motm?

Pa tale tvoj clovk ni zaceu teme kolk leti moj avto, sory pol pa ocitno slabo beres poste, pa bi vidu koga je prvo zacel.Jst ne bom po imensko, ampak ocitn ste nekateri sam cakal da se en spusti na tole, pol pa navali narode na njega, / KAJ NAM BO EN FITIPALDI KLELE PAMET SOLIU KOLK MU GRE 1.1 Saxo/ :?:

Mislm ...

Ne vem vec kako vam naj dopovem.Ocitn bo Maky zaklenu tole temo pa bo mir.Pol si pa ustvarte svojo pa tolcte po men kolk se vam zahoce.

Uporabniški avatar
Xman24
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Xman24 Sr mar 10, 2004 2:50 am

Men gre pa Leon 312 km/h...
Slika

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr mar 10, 2004 7:19 am

Da "skor" dol padeš!
Niti pomislit ne upam, kok si dal za vse to.
Kakorkoli, svaka ti čast!
LP, Al.
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Sr mar 10, 2004 7:40 am

Alex je napisal/-a:Da "skor" dol padeš!
Niti pomislit ne upam, kok si dal za vse to.
Kakorkoli, svaka ti čast!
LP, Al.

Jaz sem samo za sekundico pomislil, pa se bil ze cel vikend bolan :wink:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 10, 2004 9:38 am

Men se zdi pa ful mal... Ker za povečanje moči iz 60KM na 110KM ponavadi rabiš okoli 5000 evrov... Cena novega avta je pa itak 6500eur.... Respect, če je to naredu brez takega vložka...
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr mar 10, 2004 10:36 am

Pugi je napisal/-a:Men se zdi pa ful mal... Ker za povečanje moči iz 60KM na 110KM ponavadi rabiš okoli 5000 evrov... Cena novega avta je pa itak 6500eur.... Respect, če je to naredu brez takega vložka...

ah... kje... prav da ma sam šprtn filter gor :wink:

se prav gre nama tam okol 421.57 Km/h, seveda v vrhniški klanec :vc
(merjeno z original števcem, poleg tega je za nama pelala bolhca)
:rofl
kdor ne verjame naj pugija praša :EE

:/:o:/
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr mar 10, 2004 10:41 am

Xman24 je napisal/-a:Men gre pa Leon 312 km/h...

A ni tale leon iz oddaje Tuning na DSF-u?

(sori k je tud to mal mem ampak sm mogu vprašat)

8)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr mar 10, 2004 10:53 am

Kaj bolj slabo berem a je kdo drug kot ti napisu kok ti gre?
Ja zdej pa dej, začni, kok sm jst bogi, kr dejte novo temo odpret pa me spluvite...
Pa tud če je kdo drug uprašu, da nisi sam začel... Če bi te en uprašu iz česa maš feltne, pa bi reku ti iz čistega titana, pobarvane, pol bi tud bla pišuka.
Sej briga mene, nabiji ti kar hočš.
Pa da nam sam pizdu ti povem da mi je tvoj avtoček res drgač za videt ful ušeč, tud tist dvojn alu wing mi izpade lepo, k mi drgač na ene avte ne paše, tko se mi pač zdi. Jst bi edin mal drgačne feltne dal mogoče, sam tud tele pašejo.
Edin fake disk, grrrrrrrrr.
Lep avto.

P.S Hugo to sta šla s pugijem prejšno sredo ane, k se mi zdi da sm vaju vidu ti maš rdečo ibizo, ane, pugi ma en temno moder avto, pa uspredi srebrne flipe (pridem na drag s čelado :P ), pa ena florescentno rumena bolha vaju je merla, ja, res hudo, kr s kolegom ko sva to vidla kr nisva mogla verjet, sam nama se je zdel bolj 421,53 km/h, ne vem no, tko jst mislm...
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 10, 2004 3:45 pm

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr mar 10, 2004 4:22 pm

Toni-saxo,kolk si pa odstel za tale body kit od Carzonea,pa kje si ga nabavil?

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr mar 10, 2004 8:38 pm

swiftrider je napisal/-a:Kaj bolj slabo berem a je kdo drug kot ti napisu kok ti gre?
Ja zdej pa dej, začni, kok sm jst bogi, kr dejte novo temo odpret pa me spluvite...
Pa tud če je kdo drug uprašu, da nisi sam začel... Če bi te en uprašu iz česa maš feltne, pa bi reku ti iz čistega titana, pobarvane, pol bi tud bla pišuka.
Pa da nam sam pizdu ti povem da mi je tvoj avtoček res drgač za videt ful ušeč, tud tist dvojn alu wing mi izpade lepo, k mi drgač na ene avte ne paše, tko se mi pač zdi. Jst bi edin mal drgačne feltne dal mogoče, sam tud tele pašejo.
Lep avto.

P.S Hugo to sta šla s pugijem prejšno sredo ane, k se mi zdi da sm vaju vidu ti maš rdečo ibizo, ane, pugi ma en temno moder avto, pa uspredi srebrne flipe (pridem na drag s čelado :P ), pa ena florescentno rumena bolha vaju je merla, ja, res hudo, kr s kolegom ko sva to vidla kr nisva mogla verjet, sam nama se je zdel bolj 421,53 km/h, ne vem no, tko jst mislm...

ja dobr no...
morš računat da do odstopanj pride v vsakem primeru
:lol: :P

drugač pa zdej nekak računava na to, da bova dala gor A3M nalepko, tko
da po teoretičnih raziskavah in praktičnih poizkusih bi morala potem
leteti celih 422 km/h.
Da pa bo rezultat uraden, pa se še pogovarjava z PP Grič, ki bodo v ta namen
prispevali policijsko patrulijo, katera nama bo na črnem kalu uradno izmerila hitrost.

:rofl :cry
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr mar 10, 2004 9:10 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Men se zdi pa ful mal... Ker za povečanje moči iz 60KM na 110KM ponavadi rabiš okoli 5000 evrov... Cena novega avta je pa itak 6500eur.... Respect, če je to naredu brez takega vložka...

Pa se ni rekel da ima samo sportn filter gor. :? Si malo povrsno prebral. :roll:

A vidva s Tomi-POLO se poznata? Ker ce pridem spet kaj na vas konec bi kar njega zalovil, da si tole stvaro se odblizu pogledamo :D . Kdaj pa bo koncano?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Napisal/-a Toni-saxo Sr mar 10, 2004 10:07 pm

X-Hair je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:

Pa se ni rekel da ima samo sportn filter gor. :? Si malo povrsno prebral. :roll:

A vidva s Tomi-POLO se poznata? Ker ce pridem spet kaj na vas konec bi kar njega zalovil, da si tole stvaro se odblizu pogledamo :D . Kdaj pa bo koncano?

Jst pa Tomi-polo tabul kolega, kaj se ne bova poznala sj sva skup zacela tele stvarce sminkat 8) Se mal pa bo

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Napisal/-a Toni-saxo Sr mar 10, 2004 10:13 pm

swiftrider je napisal/-a:Kaj bolj slabo berem a je kdo drug kot ti napisu kok ti gre?
Lep avto.

Pa ti ocitn res nisi pismen kaj sm napisu, sj zato ker ne preberes oz ne razumes napisanega, blebetas neke bedarije.Jst nism napisu tegale stavka u tekile Temi kot je tale / Kaj bolj slabo berem a je kdo drug kot ti napisu kok ti gre? !!!!!!!!!

Ka si ti francoz.Jst sm napisu da je nekdo zaceu s tem po ene parih odgovorih u tejle temi.Ne pa kdaj sm jst napisu kolk mi gre.Tega je ze dolg nazaj...

Mislm Citabe
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov