G-4S je napisal/-a:swiftrider je napisal/-a:Kako lahk moderator podpira buče na forumu. Pa če tudi tak s superaudijem.
Pa dej umer se mal noOziroma vsi se umirte, Maky ti pa briši tele offtopic poste. Če vam kaj ni prav pišite na PM! Sicer pa če še koga tako blazno moti tistih njegovih 209km/h naj odpre novo temo, tale ni namenjena temu! (BTW... tudi meni je to sumljivo, pa se nisem nič vtikal v to in še marsikdo najbrž tud ne!!! Eni morte pa skoz neki prcat. Pač če misli da mu gre 209 je to njegov problem NE VAŠ oz. naš!).
swiftrider je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:swiftrider je napisal/-a:Kako lahk moderator podpira buče na forumu. Pa če tudi tak s superaudijem.
Pa dej umer se mal noOziroma vsi se umirte, Maky ti pa briši tele offtopic poste. Če vam kaj ni prav pišite na PM! Sicer pa če še koga tako blazno moti tistih njegovih 209km/h naj odpre novo temo, tale ni namenjena temu! (BTW... tudi meni je to sumljivo, pa se nisem nič vtikal v to in še marsikdo najbrž tud ne!!! Eni morte pa skoz neki prcat. Pač če misli da mu gre 209 je to njegov problem NE VAŠ oz. naš!).
Dej mi neki ti razlož.
Če je človek napisu da mu avto leti tok pa tok v to temo, svojo temo, temo kjer opisuje svoj avto in use u zvezi z njim, pol je to offtopic.
Al kako?
Če pa ni, pa jst forum razumem kok stvar na kateri so zaželjeni komentarji. Sej to ni njegov WWW, ampak forum.
Al se spet motm?
Pugi je napisal/-a:Men se zdi pa ful mal... Ker za povečanje moči iz 60KM na 110KM ponavadi rabiš okoli 5000 evrov... Cena novega avta je pa itak 6500eur.... Respect, če je to naredu brez takega vložka...
swiftrider je napisal/-a:Kaj bolj slabo berem a je kdo drug kot ti napisu kok ti gre?
Ja zdej pa dej, začni, kok sm jst bogi, kr dejte novo temo odpret pa me spluvite...
Pa tud če je kdo drug uprašu, da nisi sam začel... Če bi te en uprašu iz česa maš feltne, pa bi reku ti iz čistega titana, pobarvane, pol bi tud bla pišuka.
Sej briga mene, nabiji ti kar hočš.
Pa da nam sam pizdu ti povem da mi je tvoj avtoček res drgač za videt ful ušeč, tud tist dvojn alu wing mi izpade lepo, k mi drgač na ene avte ne paše, tko se mi pač zdi. Jst bi edin mal drgačne feltne dal mogoče, sam tud tele pašejo.
Edin fake disk, grrrrrrrrr.
Lep avto.
P.S Hugo to sta šla s pugijem prejšno sredo ane, k se mi zdi da sm vaju vidu ti maš rdečo ibizo, ane, pugi ma en temno moder avto, pa uspredi srebrne flipe (pridem na drag s čelado :P ), pa ena florescentno rumena bolha vaju je merla, ja, res hudo, kr s kolegom ko sva to vidla kr nisva mogla verjet, sam nama se je zdel bolj 421,53 km/h, ne vem no, tko jst mislm...
HUGO_BOSS je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Men se zdi pa ful mal... Ker za povečanje moči iz 60KM na 110KM ponavadi rabiš okoli 5000 evrov... Cena novega avta je pa itak 6500eur.... Respect, če je to naredu brez takega vložka...
ah... kje... prav da ma sam šprtn filter gor![]()
X-Hair je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Men se zdi pa ful mal... Ker za povečanje moči iz 60KM na 110KM ponavadi rabiš okoli 5000 evrov... Cena novega avta je pa itak 6500eur.... Respect, če je to naredu brez takega vložka...
ah... kje... prav da ma sam šprtn filter gor![]()
Pa se ni rekel da ima samo sportn filter gor.Si malo povrsno prebral.
![]()
A vidva s Tomi-POLO se poznata? Ker ce pridem spet kaj na vas konec bi kar njega zalovil, da si tole stvaro se odblizu pogledamo. Kdaj pa bo koncano?
swiftrider je napisal/-a:Kaj bolj slabo berem a je kdo drug kot ti napisu kok ti gre?
Ja zdej pa dej, začni, kok sm jst bogi, kr dejte novo temo odpret pa me spluvite...
Pa tud če je kdo drug uprašu, da nisi sam začel... Če bi te en uprašu iz česa maš feltne, pa bi reku ti iz čistega titana, pobarvane, pol bi tud bla pišuka.
Sej briga mene, nabiji ti kar hočš.
Pa da nam sam pizdu ti povem da mi je tvoj avtoček res drgač za videt ful ušeč, tud tist dvojn alu wing mi izpade lepo, k mi drgač na ene avte ne paše, tko se mi pač zdi. Jst bi edin mal drgačne feltne dal mogoče, sam tud tele pašejo.
Edin fake disk, grrrrrrrrr.
Lep avto.
P.S Hugo to sta šla s pugijem prejšno sredo ane, k se mi zdi da sm vaju vidu ti maš rdečo ibizo, ane, pugi ma en temno moder avto, pa uspredi srebrne flipe (pridem na drag s čelado :P ), pa ena florescentno rumena bolha vaju je merla, ja, res hudo, kr s kolegom ko sva to vidla kr nisva mogla verjet, sam nama se je zdel bolj 421,53 km/h, ne vem no, tko jst mislm...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov