Ja prima ane,pa kr prjazn fant je ..pa te zadeve tud u nulo obvlada,menda da tud tekmuje Btw,kolk je pa on sploh star?
Drgač sm pa pošilko dons dobu,tko da sem dno že obleku,zdele pa morm počakat da si mi lepo zasuši,potem pa še zgornji del
Ja te čist zastopim,mam sam tud take probleme s cajtom,sam jest sm pa zaenkrat si reku da avta ne bom tud dotaknu se več...še pere mi ga dež k mamo tak fajn vreme...
Tko da sem se zdele rajš s5 mal nazaj v modelarstvo fliknu,tuki vsaj ne rabim homologacij za predelave :P
No po enem tednu imam končano mojo Yamaho YZR. Maketa je narejena iz papirja in jo sestavlja 16 A4 format papirjev. Dobil sem načrt na internetu sprintal slike na papir izstrigel in zlepil skupaj.
Pa še slikce:
Kot prvo. Piksna je zelo enostavna za narditi. Na motor pride obroč(zmanjša obrate poveča navor), ter na ta obroč se prilepi guma, na to gumo pa pločevina od piksne. Vendar je potrebno vzeti takšno piksno da odzadej piše Fe in ne alu. Jih je pa vse manj. Ponavad kakšni pocen piri majo Fe. Na to pločevino se prilotajo dve cevki. Se pravi preprosto povedano: škatla z dvema cevkama. Dovod in izhod.
Drugače pa tudi jaz uporabljam cev navito na motor. Je bila lih pri roki :P
Moj model je naslednji, obstajajo pa tudi slike kompletne izdelave.
Še ne. Bomo vidl če bo šel dobr, pa se kje pojavim. Narejen je pred kratkim, pa potrebuje še regulator, akuje, polnilec in tapravo eliso. Pa treba še mal šuškov nabrat, ker moram še cca 50Ksit pripravit. Upam da bo šlo
Oja,brez skrbi da teli protoni kr dobr letijo,sploh če maš kšn hud setup notr...kaj pa mislš kej dat notri- kateri motor ,regler,akuji?
Jest bi ti priporoču kak 400race,pa kontronikov sun 4000,pa GP 3300 ali 3700 celice
gp 3700, seed 600 race z obročem, krmilnik V3, polnilec pa še neve kateri. Tam nekje 20-30Ksit sem gledal.
Če bo šlo s tem v redu bom postil, čene pridejo pa zamenjave
ej, mater je to tezko skup delat to papirnato:D danes sem zacel, komaj do B sem prisel=) pol pa tisti krogeci, omg=) pa se White edition mam, ker nisem v sluzbi mogo barvno sprintat:\