Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po mar 28, 2005 8:58 pm

Lepo paše podaljšek,čakamo da ga špricneš v rdeče.
Edina moja kritika leti na trak na šipi,ki bi moral biti v barvi vozila,barvi se sedaj ne ujemata in izgleda seljaško.(ne vzet tega osebno,samo komentiram) ;)

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Po mar 28, 2005 9:00 pm

vem.. sm probov že miljon pa pou stvari na tel šip, nimam pojma ke bi dobu to u farbi avta. pomoje bom spet nazaj črn fuknu.

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC To mar 29, 2005 9:16 am

voltage je napisal/-a:vem.. sm probov že miljon pa pou stvari na tel šip, nimam pojma ke bi dobu to u farbi avta. pomoje bom spet nazaj črn fuknu.

dej sam to nalepko k jo maš gor pošmirgli z ful finim šmirglom...lepo oblep z ličarskim trakom pa pobarvi zdej k boš odbijače štrihu...sej šipa se nč ne zvija in bo barva čist lepo prjela pa stala gor....
IMA SE...MOŽE SE...

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To mar 29, 2005 2:48 pm

modri a si zihr da mi brisauc nau dol brisou farbe? bom probou če pa nau delal bom pa črno prozorno dau.. no evo dons sm pa špegučke namontirou:
Slika
pa notr sm še mau obleku:
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To mar 29, 2005 3:33 pm

rdeči barvi v notranjosti se tepeta, obloge volana, predala in vrat so v karmin rdeči, tisto okrog hebla pa nek čuden cinober rdeča, kar ne gre skupaj.
Poenoti v isti barvi al pa kombiniraj karmin z njeno komplementarno barvo, zeleno, zeleno-modro, morda nekaj takega al pa takega
ker, če sta skupaj dve rdeči, naj ne bi bile različni,
drugače pa, OK

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To mar 29, 2005 5:42 pm

tisti meh okol menjalnika je najbol rdeča kr je blo mogoče kupt... bom pa obleku z tistmu blagom kot sm ostalo. vem da ne gre skupi.

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To mar 29, 2005 9:32 pm

aja pozabu sm še podat zahvalo kolegu robiju - neo32 k mi je pobrusu adaptrje za špegle tko da pašejo na mojga... zj mam pa en uprašanje, mogoče bo kdo vedu odgovor.

jest mam kliota A3 - clio A facelift. zanima me pa če prednja blatnika od cliota 1.8 16/williams pašeta na moga? pa prosm za točne odgovore da se nam za***ov pa jh za brezveze naročou :]

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 To mar 29, 2005 9:45 pm

voltage je napisal/-a:aja pozabu sm še podat zahvalo kolegu robiju - neo32 k mi je pobrusu adaptrje za špegle tko da pašejo na mojga...

:tomidelej: :D

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To mar 29, 2005 9:49 pm

who da man? :] ejga robi jest grem šele u petk dol h majstru k avto pelem pa u petk uprašam za tebe an... upam da nauš zameru ;) razn če se ti res mudi pa povej pa grem jutr h njemu (če greš tko osebno ponavad zmeri cnej reče k me itk pozna pa use po telefonu pa lahk kj več nabije 8) )

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 To mar 29, 2005 10:04 pm

voltage je napisal/-a:who da man? :] ejga robi jest grem šele u petk dol h majstru k avto pelem pa u petk uprašam za tebe an... upam da nauš zameru ;) razn če se ti res mudi pa povej pa grem jutr h njemu (če greš tko osebno ponavad zmeri cnej reče k me itk pozna pa use po telefonu pa lahk kj več nabije 8) )

you da man :D

ma ne ni panike, tko al tko morm se tm k pridejo ledice notr morm nekak zascitit da mi ne bo tm barvov k tm pride zadeva zalita, tko da k bos su, bos se zame reku za spegle pa se pol definitivno u flamingotu vidmo na kufeta pa se naprej zmenmo, pa mi bos takrat se ledice dal, za fedre pa gunmu rec, pa mi magari pozvon pa te zvrcnem nazaj

ajt

grem spat

jutr delam

again

ps: tole je offtopic, an?

:roll:
Slika Slika

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi To mar 29, 2005 10:27 pm

voltage je napisal/-a:aja pozabu sm še podat zahvalo kolegu robiju - neo32 k mi je pobrusu adaptrje za špegle tko da pašejo na mojga... zj mam pa en uprašanje, mogoče bo kdo vedu odgovor.

jest mam kliota A3 - clio A facelift. zanima me pa če prednja blatnika od cliota 1.8 16/williams pašeta na moga? pa prosm za točne odgovore da se nam za***ov pa jh za brezveze naročou :]

Pašeta, jih ma tu pri nas en na Cliotu 1.2, edino pri sprednjih lučehbi mogo malo priredit po mojem. :)

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage Sr mar 30, 2005 6:38 am

Cizi je napisal/-a:
voltage je napisal/-a:aja pozabu sm še podat zahvalo kolegu robiju - neo32 k mi je pobrusu adaptrje za špegle tko da pašejo na mojga... zj mam pa en uprašanje, mogoče bo kdo vedu odgovor.

Pašeta, jih ma tu pri nas en na Cliotu 1.2, edino pri sprednjih lučehbi mogo malo priredit po mojem. :)

kolk priredit? da nau treba pol ceuga blatnika flexat pa še enkrt nazaj švasat. k grem dons do aneta naročit blatnike.

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To apr 05, 2005 8:08 pm

OMFG! kdo se je z mojmu avtm igro pa tole penzlou?!?!?
no tele slikce so sam tko sneak preview, jutr bom avto spolirou pa pridejo cele slikce

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To apr 05, 2005 9:10 pm

to je že lepše ja. lepo se sveti.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To apr 05, 2005 9:18 pm

oooooohohohoo!!!!! to pa je že neki drugega! :clapclap
Slika

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR To apr 05, 2005 9:30 pm

auuu ko lepo zgleda :clapclap :woohoo :yum . Komi čakam na dnevne slikce :mrgreen:

Uporabniški avatar
S8
Novinec

Napisal/-a S8 To apr 05, 2005 9:41 pm

lepo tole zgleda...čis drug avto ej :D ...sam M3 špegli mi pa pašejo sam na bemfla (moje mnenje)...drugač pa res lepo zrihtan clio ;)

xsAMOR je napisal/-a: Komi čakam na dnevne slikce :mrgreen:

:yum

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To apr 05, 2005 9:45 pm

Ta clio mi je pa vsec,najprej sem pomislil na photoshop k mas vse v barvi vozila pol sem pa videl da ni.Na sprednjem odbijacu bi se dalo sem malo postimati,pokitat bi moral odbijac in podaljsek da bi zgledala eno.Obvezno mrezico v odbijac.Rdečo nalepko s sipe dol ker mu ne paše,daj srebrno je veliko lepsa.Barvo mava pa enako :D :D

Slikaj ga se zadi,a mas se vedno tako kot si mel.
Aha pa se bos dobil zamisel za BED lool jo obvezno povej,ker na to temo kaz ze nekaj casa gledam pa ne dobim ideje,problemi nastanejo ker so luci prevec zuni in ne izgleda dobro.
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

voltage
Stalni uporabnik

Napisal/-a voltage To apr 05, 2005 9:50 pm

za bad look bom sam letvice naštimou... jh mam že naročene od carzona (6k) ;] ej sm mislu pokitat skup pa sm ugotovu da (vsaj men) tkole lepš zgleda... ja zadek je še isti, sam odbijač je štrihnen... med prvomajskm bom dau clear tailgate delat pa še kluke poštrihat... drgač sm pa mau ugotavlou.. klele na gorenskm ns ma najmn 10 spedenane kliote... a bi kdaj kkšn mali trefen naredl?

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To apr 05, 2005 10:04 pm

Lepo si tole spedenau, vse v barvo vozila. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov