Edina moja kritika leti na trak na šipi,ki bi moral biti v barvi vozila,barvi se sedaj ne ujemata in izgleda seljaško.(ne vzet tega osebno,samo komentiram)

voltage je napisal/-a:vem.. sm probov že miljon pa pou stvari na tel šip, nimam pojma ke bi dobu to u farbi avta. pomoje bom spet nazaj črn fuknu.
voltage je napisal/-a:who da man?ejga robi jest grem šele u petk dol h majstru k avto pelem pa u petk uprašam za tebe an... upam da nauš zameru
razn če se ti res mudi pa povej pa grem jutr h njemu (če greš tko osebno ponavad zmeri cnej reče k me itk pozna pa use po telefonu pa lahk kj več nabije
)
voltage je napisal/-a:aja pozabu sm še podat zahvalo kolegu robiju - neo32 k mi je pobrusu adaptrje za špegle tko da pašejo na mojga... zj mam pa en uprašanje, mogoče bo kdo vedu odgovor.
jest mam kliota A3 - clio A facelift. zanima me pa če prednja blatnika od cliota 1.8 16/williams pašeta na moga? pa prosm za točne odgovore da se nam za***ov pa jh za brezveze naročou
Cizi je napisal/-a:voltage je napisal/-a:aja pozabu sm še podat zahvalo kolegu robiju - neo32 k mi je pobrusu adaptrje za špegle tko da pašejo na mojga... zj mam pa en uprašanje, mogoče bo kdo vedu odgovor.
jest mam kliota A3 - clio A facelift. zanima me pa če prednja blatnika od cliota 1.8 16/williams pašeta na moga? pa prosm za točne odgovore da se nam za***ov pa jh za brezveze naročou
Pašeta, jih ma tu pri nas en na Cliotu 1.2, edino pri sprednjih lučehbi mogo malo priredit po mojem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov