Pro2Type je napisal/-a:Morm tele lexuske v živo vidt, drugač je pa res full lep, ne kičast avto, ravno s pravo mero postylan. Le tako naprej.!!!!![]()
Čav
Pa cel lajf spoliran

Ni sans cent praha gor vidt

habbich je napisal/-a:Pro2Type je napisal/-a:Morm tele lexuske v živo vidt, drugač je pa res full lep, ne kičast avto, ravno s pravo mero postylan. Le tako naprej.!!!!![]()
Čav
Pa cel lajf spoliran
Ni sans cent praha gor vidt
LeVcEk je napisal/-a:BlackWind ful mas sexy lexuske![]()
![]()
![]()
Pa tkrt na petrolu sm bil ze mal pjn tko da nism takoj dojel kaj mi hocs pokazat:D
BlackWind je napisal/-a:mgas XLR je napisal/-a:AJA PA ŠE NEKAJ ŠE ZICE NA MENJALNIKU NISO HOTLE MENJAT SM MOGO V 6 IN ODPREDAJ V 3 NA ŽICAH MENJAT
sej vidm da rad z velikimi crkami pises...samo klele je bolj debata o mojem avtu , sej nic narobe da je ksna offtopic pa trgovci pa to samo mal cudn zgleda ko clovk odpre temo in mu v glavo skocijo tvoje velike rdece, crne crke, ki so cez ceu zaslon, najbrz vecjih nisi najdu...ce ne bi bile se vecjepa brez zamere....ce bo se kej tacga lohka tut na pm das, mislm da bo boljse kot pa klele z temi crkami 18 velikosti...pa ce se da mal poprav tele poste....vsaj zmanjsej pisavo bom boljse zgledalo
Lp
s.Hio je napisal/-a:Lexuske so lepe zato ker so drugacne kot jih imajo drugi, res so nekaj posebnega in komplimente tudi z moje strani.
Jaz di edino se krom spegle potem je pa to konec stylinga zunanjosti. Pa m3 ne pasejo na twingača.
mgas XLR je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:mgas XLR je napisal/-a:AJA PA ŠE NEKAJ ŠE ZICE NA MENJALNIKU NISO HOTLE MENJAT SM MOGO V 6 IN ODPREDAJ V 3 NA ŽICAH MENJAT
sej vidm da rad z velikimi crkami pises...samo klele je bolj debata o mojem avtu , sej nic narobe da je ksna offtopic pa trgovci pa to samo mal cudn zgleda ko clovk odpre temo in mu v glavo skocijo tvoje velike rdece, crne crke, ki so cez ceu zaslon, najbrz vecjih nisi najdu...ce ne bi bile se vecjepa brez zamere....ce bo se kej tacga lohka tut na pm das, mislm da bo boljse kot pa klele z temi crkami 18 velikosti...pa ce se da mal poprav tele poste....vsaj zmanjsej pisavo bom boljse zgledalo
Lp
okej vela za drugič
dejan84 je napisal/-a:Dej še kromane špegle, da boš mel še neki svetlega na avtu. Zakaj si se premislu glede njih???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov