Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
splash je napisal/-a:ja, nekaj sem slišal, da ga je prodajal.
bass je napisal/-a:Dober avto, čeprav ni lih po mojmu okusu. Raj bi mel type-r civica - sem sedel že v obeh pa se mi honda bolj dopade. Avtomatika pa sploh nebi mel v takem avtu. Avtomatik je za terence pa ferarije.
Drgač pa velik veselja z avtom pa srečno vožnjo.
TomyBoy2 je napisal/-a:Hvala
No ni ravno avtomatik. Menjalnik je milina in 10x hitrejši od ferrari-jevega.In zaradi njega, preizkušeno, pri pospeševanju, pustim zadaj tudi zloglasnega, 150kg lažjega Type-Ra.
metallic je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:Hvala
No ni ravno avtomatik. Menjalnik je milina in 10x hitrejši od ferrari-jevega.In zaradi njega, preizkušeno, pri pospeševanju, pustim zadaj tudi zloglasnega, 150kg lažjega Type-Ra.
Sej je res Hitr, sam pretiravat pa ni treba.Enzotov in 430 menjalnik prestavlata hudo hitr...
bass je napisal/-a:Dober avto, čeprav ni lih po mojmu okusu. Raj bi mel type-r civica - sem sedel že v obeh pa se mi honda bolj dopade. Avtomatika pa sploh nebi mel v takem avtu. Avtomatik je za terence pa ferarije.
Drgač pa velik veselja z avtom pa srečno vožnjo.
INFINITI je napisal/-a:metallic je napisal/-a:TomyBoy2 je napisal/-a:Hvala
Sej je res Hitr, sam pretiravat pa ni treba.Enzotov in 430 menjalnik prestavlata hudo hitr...
Pravzaprav ne pretirava DSG JE hitrejši in to precej zaradi zasnove same - dvojna sklopka
metallic je napisal/-a:[
Nism reku, da je ferrarijev hitrejši, ampak da ni 10× počasnejši.![]()
Sej je bla enkrat nekje ena tabela, kolk hitr ker prestavla... DSG je mel cajt okol 0.2 enzo pa 0.3+...
TomyBoy2 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:[
Sej je bla enkrat nekje ena tabela, kolk hitr ker prestavla... DSG je mel cajt okol 0.2 enzo pa 0.3+...
No, da ne bomo po dolgem in počez zopet debatirali o menjalnikih, sem poiskal leto dni staro debato:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
Oprosti za pomoto, 15x hitrejši. :P
VAG DSG 8-10ms ?????
BMW SMG II (M3 E46)..................................80 ms
Ferrari F1 (Maserati 4200GT).........................80 ms
Ferrari F1 (360 F1)......................................150 ms
Ferrari F1 (Enzo) ........................................150 ms
Bugatti Veyron (proposed)............................200 ms
Ferrari F1 (575M)........................................220 ms
BMW SMG (M3 E36)....................................220 ms
Aston Martin Vanquish.................................250 ms
BMW SSG (3-series)....................................250ms (150ms for 1st to 2nd)
Alfa Selespeed (156 Selespeed) (old)..............700 ms
TomyBoy2 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:[
No, da ne bomo po dolgem in počez zopet debatirali o menjalnikih, sem poiskal leto dni staro debato:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
Oprosti za pomoto, 15x hitrejši. :P
VAG DSG 8-10ms ?????
BMW SMG II (M3 E46)..................................80 ms
Ferrari F1 (Maserati 4200GT).........................80 ms
Ferrari F1 (360 F1)......................................150 ms
Ferrari F1 (Enzo) ........................................150 ms
Bugatti Veyron (proposed)............................200 ms
Ferrari F1 (575M)........................................220 ms
BMW SMG (M3 E36)....................................220 ms
Aston Martin Vanquish.................................250 ms
BMW SSG (3-series)....................................250ms (150ms for 1st to 2nd)
Alfa Selespeed (156 Selespeed) (old)..............700 ms
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost