Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC Po jun 13, 2005 4:41 pm

1. stari SLK ni kanta :)Je čisto kul avtek, le da ga je čas povozil,tako kot bo kmalu 206tko... Seveda se SLK sploh ne more primerjat z 206tko, ker sta popolnoma drugačna avtomobila :)

2. edis:bogastvo je zate da zivis v 2,5 sobnem stanovanju , vozis avto na lizing, delas v Mcdonaldsu na 550sit/h pa parkiras avte v unionu? Ful hudo ;)Jst bi bil tut bogat :) Razjasni pojem bogastvo pri sazotu.Da ne govorim stvari, ki jih vem in sem jih skupaj doživel z sazotom za novo leto :) Ne pomnim, kdaj me je nazadnje častiu pijačo :) Jst sm njega kr doskrat :)

Tle se ne gre za nobeno foušijo, ne vem zakaj bi mu bil fouš?

Drugače čakam, da sazo naredi maturo pa mu bo fotr kupu M3-cabrio, firmo, stanovanje,... :) Eni ljudje pač uživaho v tem, da nabijajo, sazo je v tem prvak :) Pa to lahko cela njegova šola potrdi :)

Brez zamere :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 14, 2005 7:37 am

Eddis je napisal/-a:
Sazo je napisal/-a:punca je....dou ga ne bi....razn če bi meu velik keša.....se prau.........odpade...

Sazo - ne prbiji, bos reku da ti pounca nima velik pod palcem? Pr vama se ne ve kdo je bl bogat, tko da psssst...

:roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo To jun 14, 2005 11:58 pm

ja to pomen da nimam keša...........na žačost.......... :lol:
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Sr jun 15, 2005 1:00 am

206RC je napisal/-a:1. stari SLK ni kanta :)Je čisto kul avtek, le da ga je čas povozil,tako kot bo kmalu 206tko... Seveda se SLK sploh ne more primerjat z 206tko, ker sta popolnoma drugačna avtomobila :)

2. edis:bogastvo je zate da zivis v 2,5 sobnem stanovanju , vozis avto na lizing, delas v Mcdonaldsu na 550sit/h pa parkiras avte v unionu? Ful hudo ;)Jst bi bil tut bogat :) Razjasni pojem bogastvo pri sazotu.Da ne govorim stvari, ki jih vem in sem jih skupaj doživel z sazotom za novo leto :) Ne pomnim, kdaj me je nazadnje častiu pijačo :) Jst sm njega kr doskrat :)

Tle se ne gre za nobeno foušijo, ne vem zakaj bi mu bil fouš?

Drugače čakam, da sazo naredi maturo pa mu bo fotr kupu M3-cabrio, firmo, stanovanje,... :) Eni ljudje pač uživaho v tem, da nabijajo, sazo je v tem prvak :) Pa to lahko cela njegova šola potrdi :)

Brez zamere :)

Misliu sm bogastvo na sploh. vendar bolj dusevnega izvora: Sazo ima prijatelje, sreco, ljubezen, in vse ostale dobrote, stekas?
Sej se jst tud ne spomnem da me je kdaj castiu pijaco, no ubistvu me ni.
No ja jst bi na njegovemmestu, lansko leto naredu solo..ca ga poznas potem ves kaj mislim...
aja..........SAZOTU PRIVOSCIM PRAV VSE KAR IMA; IN KAR BO DOBIT TKO DA NE MI GOVORT DA SM FOUS, KER NISM.

konc koncev,sem hotu samo rect, da ko je Sazo rekuz da je avto predrag, sm ga mal pohecu, ces da kaj pa je zanj predrago? Bla je samo fora, in ne fousija!
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jun 15, 2005 7:22 am

to folk obvladate OFF TOPICE resno! :roll:

Dejte ze nehat nabijat brezvezne poste :roll:

lp venom

206RC
Novinec

Napisal/-a 206RC Sr jun 15, 2005 1:08 pm

Misliu sm bogastvo na sploh. vendar bolj dusevnega izvora: Sazo ima prijatelje, sreco, ljubezen, in vse ostale dobrote, stekas?
No ja jst bi na njegovemmestu, lansko leto naredu solo..ca ga poznas potem ves kaj mislim...
aja..........SAZOTU PRIVOSCIM PRAV VSE KAR IMA; IN KAR BO DOBIT TKO DA NE MI GOVORT DA SM FOUS, KER NISM.

konc koncev,sem hotu samo rect, da ko je Sazo rekuz da je avto predrag, sm ga mal pohecu, ces da kaj pa je zanj predrago? Bla je samo fora, in ne fousija!

- Haha :) Torej ne ve se kdo ima(sazo ali njegova punca) vec prijateljev, srece in ljubezni ter seveda ostalih dobrot? :) Je pa res, da ma sazo velik prjatlov, dost ljudi ga pozna in veliko ljudi rece za njega neprimerne besede za ta forum :)

-ne vem pa kaj mislis z solo?Kolikor vem on tega leta ni naredil(matematika)? Aja točno, če naredi šolo mu bo fotr kupu 645ci... :) Joj vi pa tut vse vrjamete...Sazo žal živi v oblakih :) Njegov fotr je CAR :) Ma 16 službenih avtomobilov, 15 firm v rusiji, povezan je z rusko mafijo, majo 17 vikendov, nočjo živet v velki bajti ampak se rajs v stanovanjcku gnetejo, majo ene 10 sedmic( a ste uplačal? :) ) na računu,..

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 15, 2005 5:32 pm

hehe pa glih zdejle je spot
Give me money od magnifika

Glede avta mi je kr všeč, tudi sprednji odbijač je ql. Glede alu winga je pa tko, jest zmerej k vidm 206 cc si recem, ma prov mors dat nekej uzadi, en spojlerček, da ga mav podalša.

Tko da kr tko naprej
Slika Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr jun 15, 2005 8:58 pm

dobra izpuha!!!

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr jun 15, 2005 9:05 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:to folk obvladate OFF TOPICE resno! :roll:

Dejte ze nehat nabijat brezvezne poste :roll:

lp venom

Kaj pa naj bi blo narobe s tem postom?? Človk ni nč kj tazga napisu, da je pa off topic pa tut ni čist res, konc koncev je debata zrasla iz tega cc-jčka.

In me zanima kaj maš ti skoz neki brezveze za komentirat. Ok mogoče so mal v chat padl pa kaj pol...

kr neki uglavnm. folk sploh več ne sme povedat kar če
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Sr jun 15, 2005 9:13 pm

206RC je napisal/-a:

- Haha :) Torej ne ve se kdo ima(sazo ali njegova punca) vec prijateljev, srece in ljubezni ter seveda ostalih dobrot? :) Je pa res, da ma sazo velik prjatlov, dost ljudi ga pozna in veliko ljudi rece za njega neprimerne besede za ta forum :)

-ne vem pa kaj mislis z solo?Kolikor vem on tega leta ni naredil(matematika)? Aja točno, če naredi šolo mu bo fotr kupu 645ci... :) Joj vi pa tut vse vrjamete...Sazo žal živi v oblakih :) Njegov fotr je CAR :) Ma 16 službenih avtomobilov, 15 firm v rusiji, povezan je z rusko mafijo, majo 17 vikendov, nočjo živet v velki bajti ampak se rajs v stanovanjcku gnetejo, majo ene 10 sedmic( a ste uplačal? :) ) na računu,..

206RC pa dj mau razumi ti mene, nism jst mislu da je njgov fotr nevem kdo, ampak itak mi se ne da tle pregovarjat s tabo, ker mislis da vrjamem vse kar Sazo pove........jst mu privoscim cisto vse kar ima in bo dobil, ti pa pis kar hoces....

Zdej pa kot je Venom reku, nehimo se ircat!!! :P

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Sr jun 15, 2005 9:22 pm

sm ga vidu par dni nazaj pred kolosejem parkiranga.

sej kul, de si si ga popedenu, tko kt ti najbl sede, sam men zgleda spredn odbijač k plug

sicer je pa pohvalno lep

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Sr jun 15, 2005 11:34 pm

206RC, se tole k se tok vtikas in mislis da me daje fousija in zavist, in mislis da vse vrjamem, eno vprasanjce: A ti vrjames svoji punci? Ce te zanima kaj in kako kr odpis!

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če jun 16, 2005 6:10 am

Kreg kreg in kreg. Puste že fanta naj dela kar če in kako mu paše. :roll:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jun 16, 2005 7:59 am

MALIJOHN je napisal/-a:Kreg kreg in kreg. Puste že fanta naj dela kar če in kako mu paše. :roll:

podpis
pa predlagam moderatorjem da v prihodnje če se piše o osebah, ki predstavljajo svoje avtomobile da se posti brišejo ala... noi naredu šole (matematika) itd... take stvari mene ne zanimajo in tut ni fer do ljudi, katere omenjajo njihovo privatno življenje TA FORUM NI OPRAH FORUM!!!!!!

zato najbol da brišete take poste, ki nimajo veze s temo, predlogi, pohvalami, grajami glede avta in ne osebe same :evil:

LP

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 16, 2005 9:11 am

BMW Motorsport je napisal/-a:
Kaj pa naj bi blo narobe s tem postom?? Človk ni nč kj tazga napisu, da je pa off topic pa tut ni čist res, konc koncev je debata zrasla iz tega cc-jčka.

In me zanima kaj maš ti skoz neki brezveze za komentirat. Ok mogoče so mal v chat padl pa kaj pol...

kr neki uglavnm. folk sploh več ne sme povedat kar če

Glede CHETA stari ,ce nisi seznanjen z pravili foruma te bom jaz!!! Ta chet pomeni IRCANJE!!!

Pa se neki da se razumemo ;) Tema ni zrastla glede AVTA, ampak je zrasla glede lastnikovega privatnega zivljenja. (Ce pa si tok sposoben napisat tak komentar, upam da si sposoben tud malo prebrat vse poste, in opazit da je kar nekaj takih postov ki se ne ticejo avta kakos sm prej napisu itd...)

Aja moji komentarji se tebe ne ticejo! Ko te bom komentiral povej,tko da prosm back off!

Pa preber si pravila pa ti bo vse jasno!(al pa REGY naj ti pove)

lp venom
Zadnjič spremenil _VeNoM_, dne Če jun 16, 2005 9:59 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 16, 2005 9:13 am

jebiga stari glej tak bo vedno.

naj te spomnim da si tudi ti sam v moji temi pisal o tem kak je enim lahko ko jim ocetje kupijo avto, se spomnis ?

sej je res da je nepregledno vse skupaj, ampak why bother ? Škoda živcev mož, gremo raje na pir.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 16, 2005 9:32 am

Courage™ je napisal/-a:jebiga stari glej tak bo vedno.

naj te spomnim da si tudi ti sam v moji temi pisal o tem kak je enim lahko ko jim ocetje kupijo avto, se spomnis ?

sej je res da je nepregledno vse skupaj, ampak why bother ? Škoda živcev mož, gremo raje na pir.

Sori stari ampak takrat si me narobe zastopil ;) ;) ;) na tene nism niti cilju!

ja pivicka caka bo kmal topla :twisted:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če jun 16, 2005 11:01 am

_VeNoM_ je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:jebiga stari glej tak bo vedno.

Sori stari ampak takrat si me narobe zastopil ;) ;) ;) na tene nism niti cilju!

ja pivicka caka bo kmal topla :twisted:

Ja ok tole je pa 100% pure IRCAnje kar zdej delate. Venom dokler nisi ti z ircanjem, hotel preprečiti ircanja, je blo malo manj ircanja.

Tko da ne prepričvt ircanje z ircanjem, ampak preko PM
Ps: Courage upam da si dobil PM, ker ze vse tezko cakam :)
Slika Slika

206RC
Novinec

Napisal/-a 206RC Če jun 16, 2005 12:04 pm

-Edis kaj pa ti veš o moji punci ? :) Jst ji vse vrjamem zakaj nebi, mislim pa da se mi nebi lagala, ker noče tazga spustit iz rok kot sem jst :)

-jst ne govorim o nobeni foušiji, če kdo aplicira na to, da sem jst fouš - nisem :) Nimam bit za kej :)

Glede avta, da gremo nazaj na temo: Sazo ima velike načrte in jih bo verjetno realiziral :) Avtek je kul, meni osebno par detajlev ni ušeč na njemu, važno pa je da se lastnik udobno počuti v njemu in da je ponosen na svojo umetnijo :) Upam, da si bom lahko tudi jaz kdaj tak avto privoščil :) Le tako naprej sazo!

:lol:

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr sep 14, 2005 5:42 pm

SAZOO kdaj gremo kej u bora spet 8)
....
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov