pinjas je napisal/-a:najlepši clio v gorici in daleč naokoli. sevda malo pretiravan, sam če je tebi ušeč pol je uredu. jaz bi samo zadnji spojler dol dal in zamenjal diške. ni nujno presedlat iz 15 na 17, ker se tud na moči in seveda na porabi benzina in ceni gum ful pozna, čeprav 17 zgledajo full hudo.
po mojem bi ti pašale 15 col OXIGIN ONE crom ali katere druge lepe 15 stice.
tko d ati ni treba nič homologirat na novo. Jih ima šefe od ABC-ja pr tehničnih na movi Laguni smao niso crom varianta.
glas iz izpuha je ful lep, sam deluje da avto ne gre nikamor ali ti ne stiskaš.mah v glavnem je prow kot iz NFSU. kako to da maš samo po 1 16-ko v vratih. a tekmuješ samo v SPL-u??
Courage™ je napisal/-a:kaj tota havba tebi cudno stoji al se na vsakem showu z odprto furas ?? Ker sem zadnjic gledo pa mi ni blo vse jasno...
Courage™ je napisal/-a:kaj tota havba tebi cudno stoji al se na vsakem showu z odprto furas ?? Ker sem zadnjic gledo pa mi ni blo vse jasno...
ahiM je napisal/-a:Stane, lahko pa tudi tukaj napišeš, kako si to naredil z osvetljavo, mogoče komu prav pride!
Bad look je pa itak 2 good to be hud.
PS.: Ja napiš mi PM, povej kolk me bo koštal, kako boš to naredu, pa kje pa kolk časa rabiš, pa če rabiš kej materiala, pa seveda kdaj maš čas (ker se mi zdi, da se bom lažje jaz prilagodil tebi kot obratno). Mislm it za vikend na obalo, mal na izlet in sprostitev...
max100 je napisal/-a:kolk decibelov si napumpal v soboto?
djstane je napisal/-a:max100 je napisal/-a:kolk decibelov si napumpal v soboto?
154.8 dbvredu ane?
Serđo™ je napisal/-a:djstane je napisal/-a:max100 je napisal/-a:kolk decibelov si napumpal v soboto?
154.8 dbvredu ane?
a to je blo uno tekmovanje v šempetru, grand prix sth?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov