stailing je napisal/-a::lol: Courage!!Brez komentarja ne??!!Ja v tem klubu je Kalos-ki bo tudi letos dominiral,brez fopanja!!In upamo,da tudi s klubom,se bomo potrudli!!
Glede kalosa pa upam da nebo 17" prodal pa si pol 16" kupo.Sicer je ze dost neumnosti nardil na avtu ampak res upam da tega pa nebo, ker te bi pa res mimo vsekal.
(To mi delaj)!!!Alo dečki,danes je ta srečni dan,ko je moj avtek na novo obuti!!!Povem vam,da zgleda 3krat lepši in brutalnejši!!!Bom ga poslikal in dodal nove slikce .
stailing je napisal/-a::lol: (To mi delaj)!!!Alo dečki,danes je ta srečni dan,ko je moj avtek na novo obuti!!!Povem vam,da zgleda 3krat lepši in brutalnejši!!!Bom ga poslikal in dodal nove slikce .
No na slikah niti ne zgledajo tko slabo kot sem si predstavljal,sem mislil da bo bolj porazno glede na to kere feltne si izbral sam še kr zgleda. sem pa še zmer mnenja,da bi ostal na 17" sam,če ti je všeč pol naj ti bo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ