ZaJeBaNi je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:Berem temo in vse kar lahk rečem je: zanimivi ste!
Sicer pa mi ni jasno kk se da to homologirat!? če se da to pol bi še js mogo prit čez "homolomo postopek"!
po pameti pa LP!
Vse se da ce mas veye pa cajt in seveda papirje![]()
rok46 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:bol ko jo gleam bolsa mi je
kam pa ti gledaš ?pr men je glih obratno ... to,to ...ah
![]()
Lp
SAVINJCAN je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:bol ko jo gleam bolsa mi je
![]()
Lp
se podpišem, poleg tega pa 17 neboš mogu homologirat, ker bo prevelika glede na tvojih original 13. tako kot bi jaz dal 19 gor, ko jih sploh gor ne dobim.
ZaJeBaNi je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:qlj..pol bo se hujs..spred bi biu hujsi, ce bi meu neki v smilsu one oranzne..
mas prov sm pa tut razmislov o neki zivi barvi orazna verjetno nebi bla slaba ali mogoce kasna zivo zelenahvala za idejo glede odbijaca prvega mogoce lahko svoejga popravim na nek tak nacin
SAVINJCAN je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:bol ko jo gleam bolsa mi je
![]()
Lp
se podpišem, poleg tega pa 17 neboš mogu homologirat, ker bo prevelika glede na tvojih original 13. tako kot bi jaz dal 19 gor, ko jih sploh gor ne dobim. poleg tega pa 17 nevem če bo zdržala, bo kar kmal natleh.
PaGeR je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:bol ko jo gleam bolsa mi je
![]()
Lp
se podpišem, poleg tega pa 17 neboš mogu homologirat, ker bo prevelika glede na tvojih original 13. tako kot bi jaz dal 19 gor, ko jih sploh gor ne dobim. poleg tega pa 17 nevem če bo zdržala, bo kar kmal natleh.
Ja in če maš original 13?
Jst mam tud original 13, pa bom dal letos ...
Ima se, može se
nema se nemoze se
LP
ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:no to so že lepše slike, pa malo popravijo prvi vtis avta.
se mi je zdel da bos usaj mal zamenov mnenje no pol je kul :P sam da sm popravu prvi vtis ce sm ze tvoj popravu po bom od vsacga drgac pa lah ti se to recem da mas ti hudga audija pohvale na to uzivj
Courage™ je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:no to so že lepše slike, pa malo popravijo prvi vtis avta.
se mi je zdel da bos usaj mal zamenov mnenje no pol je kul :P sam da sm popravu prvi vtis ce sm ze tvoj popravu po bom od vsacga drgac pa lah ti se to recem da mas ti hudga audija pohvale na to uzivj
Krom špeglov nea davaj na avto, raje one male špeglčke german style. ake felne pa maš v planu ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost