roki125 je napisal/-a:btw a diske misliš kaj večje dat? meni namreč smešno zgledajo pri tako velikih feltnah...
viš do diskov pa še pršel nisem...Ko bojo teli dost obrabljeni oz. če že niso, jih bom takrat menjal. Sam k*** k je zadi boben

Paris je napisal/-a:roki125 je napisal/-a:probi čimprej uštimat... a nima noben močnejši model tega avta zadi diskov al pa kej tazga?
nope, najmočnej Classic leta '97 je 74kW!
je pa še nek model z 81kW leta '98 sam ga pri nas ni!
Na splošne je pa zelo težko kar koli izven serijskega dobit za Classic-a!
Vem iz 1. roke!
Tomo je napisal/-a:Paris je napisal/-a:roki125 je napisal/-a:probi čimprej uštimat... a nima noben močnejši model tega avta zadi diskov al pa kej tazga?
nope, najmočnej Classic leta '97 je 74kW!
je pa še nek model z 81kW leta '98 sam ga pri nas ni!
Na splošne je pa zelo težko kar koli izven serijskega dobit za Classic-a!
Vem iz 1. roke!
mogoče od 6n polota (1.4 16v) ki ima zadaj diske
Courage itak ni druga za pričakovat, folk je vedn kopiral in vedno bo
Courage™ je napisal/-a:Se mi zdi da sem isti odbijac ze nekje videl... Tocno, na mojem.
dj_em je napisal/-a:@Paris : sej ubistvu samo na zgornih koncih mal pod kotom dol odrežeš pa je..
če ti je tko bol všeč pač nared zdej .. ne pa pol če kak let spet spreminjat..
pa gdo je reku da pa zdej gdo kej kopera vi ste tut čudni... vse pohvale da si se lotu takega projekta.. classica je teško predelat da je lep.. teb pa očitno ratuje..
kaj pa mislš narest s pragi
lisko je napisal/-a:ČE pašejo bremze od močnejšega modela pol sploh ni problem prenardit.....pač komplet diske in komplet čeljusti....zajlo za ročno pač daš kjer je predvideno.....nobenih komplikacij.....še najbolš pa je če ti paše ( oz.če se da) komplet cela prema.....tko kot sem jaz nardil in zadeva špila u nulo.
Paris je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Se mi zdi da sem isti odbijac ze nekje videl... Tocno, na mojem.
Normalno, sj mi je edin ta res všeč!
Enkrat sem že nekje omenu, da dobim par inspiracij od tvojga audia, upam da ne zameriš?!
No, glavni razlog je bil da nardim nekak clean varianto, tko k je vzadi!
Nism pa noben izumitelj pr temu ampak prej mazohist ker k utrgan brusm!
Courage™ je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Se mi zdi da sem isti odbijac ze nekje videl... Tocno, na mojem.
Normalno, sj mi je edin ta res všeč!
Enkrat sem že nekje omenu, da dobim par inspiracij od tvojga audia, upam da ne zameriš?!
No, glavni razlog je bil da nardim nekak clean varianto, tko k je vzadi!
Nism pa noben izumitelj pr temu ampak prej mazohist ker k utrgan brusm!
Sej nikjer nisem napisal da kdo kaj kopira, ce ti je vsec potem super, jaz sem samo omeno da je ful podobn odbijacNi zamer, ce mamo par ljudi isti okus tolko bolse
Lepo napredujes, pohvale.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov