RpDany je napisal/-a:Prvo kot prvo morem povedat da je avto zelo lepi.
Drugič te morem pohvalit da mas voljo vsakic popravlat avto
ko se kaj zgodi ali kaj ne deluje (crkne).
Si verjetno ze preplacal jo?
meni ta avto zelo zelo lepi in bi jo kupil ce bojo €.
Zanima me zdaj ko si vse to prezivel ter placal ce bi isto zbral na zacetku pa kupil alfo? In kaksno mnenje imas o njej zdaj?
Lp
Suljo20 je napisal/-a:Jaka Jaka šele zdj sm vidu to temo, pa sm te zanč vidu u centru k si se mim mene pelu pa me nis vidu pomoje. Drugač je Alfica kr lepa, sam tole k se ti pa z njo skoz dogaja pa ubistvu sploh ni dobr aneDobr si da vztrajaš pr popravilih pa to, js bi jo že zdavni u grabn zapelu
![]()
![]()
P.S. a še zmer delaš u optiki na rudniku?
LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Alfa je kot punca: Če ji ne namenjaš dovolj pozornosti, te prevara z avtomehanikom ( citiram modre besede modrega moža). Tvoja je bla pa zgleda še fejst ljubosumna, alfa namreč.
SAVINJCAN je napisal/-a:koliko si že vložil v avto? namreč bral sem celotno temo in sem se to vprašal
alanq4 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Alfa je kot punca: Če ji ne namenjaš dovolj pozornosti, te prevara z avtomehanikom ( citiram modre besede modrega moža). Tvoja je bla pa zgleda še fejst ljubosumna, alfa namreč.
Hehe, še vedno trdim da je to res![]()
@jaka
Kake felge si pa kupil, pa zanima me če bojo te 16" teledial naprodaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov