Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush So mar 13, 2004 1:21 pm

quote="willyga"]Kot prvo mi je ta tvoj "VTS" kičast in grd ko kamniška kibla. kot drugo vsi vemo da si tisto majhno boro policajsko plačo celo zmetal za en kurčev pleh. kot tretjič nimaš nobene homologacije in ti bl mal pomaga če si taplav. Da ne omenjam jerry racing team... kao neka rally ekipa. V Kamniku ti nastejem 10 folka k obvlada avto bols k ti in tisti "jerry" skupaj. Mal pomisl kokrat si twingica razbil? Četrtič, ti ta pleh tko ne gre več kot 175 km/h.... res pa je da ma dobre pospeške kar ti pa ne pomaga ker si kmet. Da ne omenjam kok si mel za povedat ko se je folk v kamniku zbiral na črti...glede avtoakustike... že 5 let sanjaš o tem pa še zdej nisi nč pametenga vrgu v avto.. aja prjatlov pa tko nimaš ker ne znaš govort o ničemer drugem ko o tvojem plehu...

Lep pozdravček: tvoja nočna mora.... čakam te... :twisted: :twisted: [/quote]

1. Kolk sem jaz zmetal za avto naj te nič ne skrbi, ker sem dal jaz in ne ti. Sploh ne vem zakaj se ti z tem tolk obremenjuješ. A si dal kej zraven mogoče?
2. Če se imaš za tolk sposobnega, ne vem zakaj ne greš sam peljat.
3. Verjamem in tud vem da je ogromno sposobnih voznikov v kamniku. Nihče ni rekel da jih ni. Ampak noben se ne gre izkazat na dirke. Škoda. Verjamem da bi se tud dobr uvrstili.
4. Jerry racing team doslej ni bla Rally ekipa ampak ekipa za GHD. Od letos naprej bo pa tud Rally ekipa, ker so v njej (po novem AŠD Kamniška Bistrica) Ajsa Zupanc, Franci Jeras, Boštjan Sušnik, Robert Čimžar, Uršič Sandi. Vsi razen Francija bodo Rally peljali.
5. Twingec je bil razbit cca. 5x. IN? Kaj to tebe moti? Si kdaj dal zraven kaj za popravilo, da te tolk tišči to?
6. Avto gre cca. 180 km/h, več pa jaz ne rabim ker za ovinke ne rabiš več.
7. Avtoakustika: Helix 1006 sub, Nakamichi CD45Z radio, AudioSystem amp, Helix kond., prednji sistem Rockford Fosgate, kabli Rockford fosgate. Ne vem no. Za moje potrebe igra dovolj dobro. Maš kej boljšega notri? Z veseljem bi rad slišal.
8. Prijateljev mam dovolj, brez skrbi. Tud če jih nebi mel se ti nimaš kej z tem obremenjevat. In z vsemi se čist brez problema pogovarjam.
9. Maš prav ja. Kamniška kibla je grda ko smrt in tud j**c svetoven. Nikamor ne gre. Tle se strinjam z tabo.
10. Si prepričan v to kaj govoriš o moji homologaciji? Bi rad kartonček videl. Najprej se prepričaj, pol govori neumnosti.
11. Naštej mi prosim tistih 10 ljudi. Zanima me samo koga imaš ti za dobrega šoferja.
12. Praviš da si moja nočna mora? Zanimivo, prav lepo spim in te nič ne sanjajam.
13. Komaj že čakam da se srečava, če praviš da me čakaš. Če me boš udaril upam da me boš močno, da te lahko orenk iztožim in si z tem pokrijem stroške sezone!
14. Kmet nisem ker nimamo nobene kmetije doma in tud živine ne :lol: :lol: !
15. VTS je kičast, vendar men je tak všeč ker mora tko bit pobarvan. Če bi se ti loj kej razumel na dirke bi vedel zakaj tko pobarvan. 100 ljudi, 100 čudi. Hvala bogu da je tko.
16. Ne vem zakaj si ti tko obremenjen z mojim poklicem. Povej svojega da se ti mal nasmejem.
17. Sem mel ogromno za povedat ja čez kamniške "hitre in drzne". Zadeva ni bla varna pa če gledaš na stvar kakor hočeš.To kar se pa zdaj dogaja z ilegalci se mi pa dopade, ker imajo dečki dobro poskrbljeno za varnost in tud organizacija ni slaba. Way to go boys!!!Želim vam da boste kdaj imeli čist svojo progo in bo zadeva še bolj špica.

In še za konec. Povej kak avto imaš, kdo si in če si tolk pameten greva v Crklje sprobat kdo je boljši voznik in poraženec plača stroške dirkališča. Se strinjaš? Meni je prav. Ti boš pa tud potrdil če maš kej frnikul v hlačah.
Mislm kolk je en folk nadut. To ne moreš verjet.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So mar 13, 2004 1:32 pm

očitno še ena razočarana in nategnjena stranka...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ So mar 13, 2004 3:33 pm

maky je napisal/-a:očitno še ena razočarana in nategnjena stranka...

Ce se ne motim, ti status moderatorja doloca ene par obveznosti...ki se jih v navedenem postu ne drzis...recimo objektivnost?Koga boli falus kaj imata vidva z AIRbrushem, uredita to sama, ce pa nekdo brez argumentov napade clana foruma, potem je tvoja moderatorska obveznost ta, da opozoris idiota, al pa da birses poste, ne vem kaksno politiko mate vi glede tega....definitivno pa NI tvoja obveznost podpiranje in dodatno izzivanje nekoga, ki je v temi marsikomu (tut men) razsvetlil ene par pojmov Rallyja...mal se zamisli nad sabo.

Ce ti to ne disi, lahko vedno admina zaprosis, da ti vzame status moda.

Pa brez zamere, samo moderatorji bi mogli dajat vzgled, ne pa povzrocat dodatnih nevsecnosti...

LP Gambit
Slika
02' TOUGE GHOST

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So mar 13, 2004 4:34 pm

+Gambit+ je napisal/-a:
maky je napisal/-a:očitno še ena razočarana in nategnjena stranka...

Ce se ne motim, ti status moderatorja doloca ene par obveznosti...ki se jih v navedenem postu ne drzis...recimo objektivnost?Koga boli falus kaj imata vidva z AIRbrushem, uredita to sama, ce pa nekdo brez argumentov napade clana foruma, potem je tvoja moderatorska obveznost ta, da opozoris idiota, al pa da birses poste, ne vem kaksno politiko mate vi glede tega....definitivno pa NI tvoja obveznost podpiranje in dodatno izzivanje nekoga, ki je v temi marsikomu (tut men) razsvetlil ene par pojmov Rallyja...mal se zamisli nad sabo.

Ce ti to ne disi, lahko vedno admina zaprosis, da ti vzame status moda.

Pa brez zamere, samo moderatorji bi mogli dajat vzgled, ne pa povzrocat dodatnih nevsecnosti...

LP Gambit

preberi si pm ti bo marsikaj bolj jasno...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 So mar 13, 2004 5:54 pm

mislim da je naslov teme malo drugacen in da ni pljuvanje en po drugem mozno pa da sem spregledal in je spremenjen naslov" pljuvajmo po Airbrushu" :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Toni-saxo So mar 13, 2004 9:25 pm

mah dej odfukej tega idiota...

Mislm

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So mar 13, 2004 9:50 pm

bomo preventivno zaklenili za 3 dni...
toliko da se strasti pomirijo
SlikaSlika

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Po mar 22, 2004 5:24 pm

Se eno vprasanje : kako je zdej z GHDji pri nas?Je to veckrat na mesec?Pa a se da kje na internetu videt koledar tekmovanj?Ker zdej je pa ze kar nekaj zverin v sloveniji, ki se jih splaca it pogledat v akciji... :shock: :)
Slika
02' TOUGE GHOST

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po mar 22, 2004 5:26 pm

+Gambit+ je napisal/-a:Se eno vprasanje : kako je zdej z GHDji pri nas?Je to veckrat na mesec?Pa a se da kje na internetu videt koledar tekmovanj?Ker zdej je pa ze kar nekaj zverin v sloveniji, ki se jih splaca it pogledat v akciji... :shock: :)

poglej v motošport kotičku :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po mar 22, 2004 8:23 pm

+Gambit+ je napisal/-a:Se eno vprasanje : kako je zdej z GHDji pri nas?Je to veckrat na mesec?Pa a se da kje na internetu videt koledar tekmovanj?Ker zdej je pa ze kar nekaj zverin v sloveniji, ki se jih splaca it pogledat v akciji... :shock: :)

5 jih je letos. Prva je 18. aprila na Polhov gradec. Ti bom po pm poslal koledar.

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To mar 23, 2004 9:07 am

Strasti so se pomirile...

AIRbrush, kwa je z denarjem??? Spet me nategujes!!!

pero

PS: sory maky.. ti kar zakleni spet za ene par dni...
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To mar 23, 2004 1:31 pm

lol, sam res...

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ To mar 23, 2004 10:48 pm

AIRbrush je napisal/-a:

5 jih je letos. Prva je 18. aprila na Polhov gradec. Ti bom po pm poslal koledar.

18. aprila bom tam!Zivim 20 minut stran hehe...to bo se hudo.
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 02, 2004 9:38 pm

Vem da zadeva ni ravno za v to temo ampak vseeno ker se gre ravno za moj avto...

SAXO se prodaja!Naj na začetku povem da ne zaradi tega ker bi bilo z njim kaj narobe al pa kej tazga ampak najdu sem šanso kupit avto ki sem si ga vedno želel (nič ne povem, no čist mal - 4x4 + turbo puhalo). Če koga interesira naj mi pošlje PM.
Da še na kratko povem par karakteristik.
90 k prevožnih,pravkar menjani vsi ležaji in opravljen konkreten servis (svečke NGK z 4 elektrodami, olje Castrol RS), zavore OMP in Brembo, skrajšan diferencial, utrjeni amortizerji, športni filter, gume 195/45/15 Toyo proxes,znižan za cca 5-6 cm, H pas Sparco, Sparco športna pedala, dodatni paneli za zvočnike v vratih (16 in 10 cm), prednji sistem zvočnikov Rocford Fosgate, M3 ogledala, športni izpuh, strut bar OMP zgornji in spodnji,...

Če ga kdo kupi z namenom da bo z njim dirkal dam še dodatni popust.

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn So jul 10, 2004 8:03 pm

:)
Zadnjič spremenil CiCn, dne Če sep 02, 2004 6:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jul 11, 2004 6:37 am

CiCn je napisal/-a:SAM MAŠ TAK AVTO DRUGRE PA FU*AŠ ČE MA SAM AVSPUH ZAMENAN

HOMOLOGACIJE PA TI ŠE POVOHU NIS :evil: :evil:

to bi se ti zdelo ja. Čudno da sem z urejenim homologacijskim kartončkom (feltne, fedri, auspuh) pol prejšnji mesec normalno registriral. Zanimivo ane? Ne govori kr tja v tri dni če pojma nimaš. Poleg tega se pa prej pozanimaj kolk sem jih jaz resnično na tehničnega odvlekel pol pa govori.

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Po jul 12, 2004 8:32 am

Lep avto.. ni kej. Drgač se pa dostkrat srečamo na cest. Drgač te morm pa tud neki vprašat, tko da poglej PM

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 09, 2004 6:36 pm

Še ene par slikc. Pač stvari ki so se mal spremenile od zadnjih slik ki sem jih objavil...
Slika
znižanje

Slika
3-way paneli (10cm, 16 cm, tviter). Uno belo je še kit ki bo kmalu poštrihano. Mal sem len in se mi ne da vsega podirat. Je pa tviter zapacan v tistem kitu.

Slika
števčki

Slika
mlinček

Slika
carbon CAI made by me and my fotr

Tko nekako no.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po avg 09, 2004 7:09 pm

A zdej si se odloču obdržat zverinico? :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 09, 2004 7:11 pm

dejan84 je napisal/-a:A zdej si se odloču obdržat zverinico? :P

En kupec se je najdu. Zdaj ga čakam da z morja pride da pove kako se je odločil. Fajn bi blo ker me nova makina že majčkeno draži.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost