Wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua a tole tui moja honda zmore ali kaj brž ju3 ko se zdani pojdem probat fack ej vsaka čast hvala,da si me razsvetlil kaj vse zmore Honda uiiiiiiiiiiii kuj ju3 še jst prpopam podoben filmček jeaaaaaaaaaa
Mislim fante z takilimi filmčki samo dokazuješ kako zelen in nezrel si in po moje z takilimi filmčki samo dokazuješ kako debilni so lahko nekateri in kako so lahko nekateri pa čeprav imajo izpit lahko nedorasli avtomobilu in se ne znajo obvladat.
Drugače pa v nadaljne vzemi na znanje da največji đeki so tisti,ki imajo močne avtomobile ampak se znajo obvladat in se vozijo v skladi z predpisi.Velik oseb poznam,ki imajo precej močnejše avtomobile kot tale tvoj palični mešalnik pa se vozijo počasi in so v očeh folka precej bolj opevani kot nadebudni hondaš,ki misli,da je z 1.4 paličnim mešalnikom prijel nekoga za jajce.
Oprosti mojim komentarjem a tole tvoje početje mi res pogreje živce,ker vidim,da bi blo nekaterim priporočljivo vzet izpite.In vidim,da smo zaradi takilih debilov potem vsi mladi vozniki v očeh drugih kr divjaki.
Lej ne rečem tui meni kdaj uide noga in pač vozim več kot je dovoljeno in to najbrž ni junaka,ki nebi kdaj vozil prehitro ampak vozim hitro tam kjer se to da oz. kjer več ali manj ogrožal le sebe niti na misu pa mi ne pride,da bi se tkole izživljal z avtom in to mogoče zato,ker si moram vse kupiti in zaslužiti sam.
Drgač pa Honda je stroj ane