C4V4L13R je napisal/-a:po mojem mnenju si krepko zaj*bal z barvanjem platišč. ene najbolj redkih originalnih, ki povrhu tega noro pašejo na ta avto...seveda v svetli barvi (na črnem).
drugač pa 7l porabe s tem avtom, zakaj pa ne. če se voziš konstantno po ac 100 pa še kak kilometer manj, ni to nič takega.
sam tud spravim mojega bmwja na 8 če se po ac vozim 100 (samo enkrat za probo)
pskoda je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:po mojem mnenju si krepko zaj*bal z barvanjem platišč. ene najbolj redkih originalnih, ki povrhu tega noro pašejo na ta avto...seveda v svetli barvi (na črnem).
drugač pa 7l porabe s tem avtom, zakaj pa ne. če se voziš konstantno po ac 100 pa še kak kilometer manj, ni to nič takega.
x2
Men corca tudi pije 5,6l na 100km, samo moraš imet živce in potrplenje da prideš do te cifre
scirocco12 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:po mojem mnenju si krepko zaj*bal z barvanjem platišč. ene najbolj redkih originalnih, ki povrhu tega noro pašejo na ta avto...seveda v svetli barvi (na črnem).
x2
Men corca tudi pije 5,6l na 100km, samo moraš imet živce in potrplenje da prideš do te cifre
Pa ne OPC 192KM.
pskoda je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:po mojem mnenju si krepko zaj*bal z barvanjem platišč. ene najbolj redkih originalnih, ki povrhu tega noro pašejo na ta avto...seveda v svetli barvi (na črnem).
x2
Pa ne OPC 192KM.
Greš stavit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov