Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če maj 24, 2007 9:58 pm

Na uradnih servisih je pač še vedno dosti drugih strank in se jim j*be, en XC90 gor ali dol.
Naš trg je pač majhen in ni velike konkurence, ljudje pa so precej zaverovani v uradne servise.
Kot kaže se še vedno niso naučil da je najbolša reklama zadovoljna stranka, ki ti pripelje nove stranke.

Mislm, da jih boš zdej del tega nauču.

BTW: ko greš že tako daleč, zahtevaj si polno odškodnino za avto. In naj jo izplača Summit Slovenija.
Slika

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Pe maj 25, 2007 5:50 am

Seveda zdaj ne bom popustil niti 1 Euro ter za vsak dan nerviranja jim bo že odvetnik dodal pravilno oškodnino za ves čas nategovanja in nerviranja.
Najhujše je to kako te hočejo prepričati kako ni nič narobe ali izjava tehnika v tovarni je : ti si se vozil v tanku brez airbegov in vseh ostalih varnostnih sistemov saj je večina bila v čudnem odsnosu do glavnega računalnika ko bi relej izklapljal + .

Ne veste na začetku, da me je reklamacijski oddelek za Volvo iz Zagreba oz. g. Bajič Goran kar napotil na odvetnika Jadek Pensa če mi kaj ni jasno in ti mi odgovorijo, da oni sploh ne zastopajo Summit Avto. hahahaha In moj odvetnik je samo rekel, to im je še en minus zavajanja stranke in odnosa. Potem ko je videl Japonc dopis Senice si je dal narediti pooblastilo pri odvetnici Arah katera mi odgovori nimate pravne podlage za nič. =I :con

Danes je lep sončni dan in uživajte vsi v vožnji Vaših avtomobilov. Pustimo sončku da nas ugreje ter nam da pozitivno energijo.

Lep pozdrav vsem članom in juhuuhuhuhu še par dni in dobim testni XC90 Sport edition za celi vikend 7 dni. Rdeč Volvov ferrari V8 . Pride iz Avstrije in kot zahvala za sorazmerno pomoč in sodelovanje pri zadevi Branko VS Summit Avto.
(morate vedeti, da jih tudi v Avstriji eni imajo na piki in čisto slučajno ko sem bil v Klagenfurtu na servisu mi to pove šef pri katerem sem davnega 1989/90 vozil prvo Vitaro Suzuki v Sloveniji-Gold Edition) pa še une grde tablice RP sem imel če se ih spomnite...

Ko je avto v garanciji seveda moraš iti samo in izključno v pooblaščeni servis če ne takoj gre garancija. To je dobro, da lahko grem kjerkoli in do zdaj sem bil v Riminiju v Volvu in v Avstriji, seveda tudi v Dumidi.

Interclass? Da bil sem tedaj ko so mi avto na Summitu shebali in so rekli, da bojo popravili. Res priznam da se nisem zmenil za nadomestno vozilo in ko sem pripeljal avto mi pove, žal nimam avta da Vam dam. Ko je avto v garanciji so mi dolžni zastonj priskrbeti nadomestno vozilo in edino če stranka noče.
Dobro jaz bom zdaj šel peš v Kamnik, pa vse te dni se vozil z Busom? Ne hvala in sem odšel, še po tem ko mi je serviser ko sem mu povedal, da je sedež deformiran na levi strani in da te v vožnji pritiska železo v nogo je rekel, ah to bo isto tudi če zamenjamo sedež !!
Meni so sedež zamenjali v garanciji v Dumidi in zdaj je v redu. Zanimivo od enega do drugega servisa izjave tehnikov. :roll:
:P MINUS

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Pe maj 25, 2007 11:36 am

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Po maj 28, 2007 6:29 pm

zdaj je aktualno in vsi pravijo, renault twingo, avto izpod slovenskih rok. a pri summit avtu so dokazali, da so zmožni proizvoda pravega tanka - slovenskega XC90 Piranski zaliv race

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois To maj 29, 2007 7:23 am

bi ga lahko delali namesto onih oklepnikov valukov al ka so že,pa še bolj hitri bi bili :D
Slika pugi.si

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Sr jun 13, 2007 6:56 pm

Branko kje si, kakšen update ?

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Sr jun 13, 2007 8:19 pm

upam da ni blo kakega atentata ker pa je obmolkniko vse skup :shock:

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Ne jun 17, 2007 7:45 am

Ne vem kje je, tudi na vozimvolvo.si se ne oglasi, včeraj na volvo srečanju nisem zasledil njegovega XC90 ...

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LaKi_ Ne jun 17, 2007 9:33 am

Lahko da je vendar le odšel v Tokyo.

LP
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr jun 20, 2007 11:04 am

branko je verjetno na službeni poti. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Sr jun 20, 2007 12:06 pm

Brakota je videl prvo kolega v LJ, potem pa še jaz na cesti tudi ...
Pa javil se je na volvo forum ...

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jun 23, 2007 7:13 pm

Lep pozdrav vsem iz Dohe Qatar.
Decki dragi natocil sem 72 litrov in placal cca 4,2 Euro za poln tank.
Dizel imajo samo za kamione.
Vozila Mercedesi vse samo AMG in to 6,2 sem videl djipa...
Bugatijev ta zadnjih malo morje...a vecinoma voze samo za nase pojme
luksuzna vozila o katerih mi lahko sanjamo...modeli Toyote in Skoda taxi V6.
Jutri postam kaksno sliko...ujel sem Chevrolet nori model...nimam casa danes
bom poskusil jutri iz hotela.

Seveda sem poslovno saj se tukaj gradi in razvija da si ne morete predstavljati.
Na 400 Hektarjev...
Evo za uzivanje.
www.thepearlqatar.com

Alah Ekbar
=I

V Tokio let 03.07.2007 ducking Summit Avto LJubljana motherduckers Vam bom jaz pokazal koga podhebavate. Free free set me free.

Ja pa nisem valjda tak k****n da pridem na piknik na katerem je narejen shoping majic, ko na bolsem trgu, prodaja obeskov pa se Summit Avto so sli prositi za sponzorstvo in jaz naj tam pridem. NO way.
Dumidi vsaka cast decki njima se se moram oddolziti. A po vsakem dezju pride soncek in kriza je mimo.

Vam sporocim ko se vrnem iz Tokia.
Moj moto LOVE VOLVO DUCK SUMMIT
Zadnjič spremenil Cornelius, dne So feb 02, 2008 7:27 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jun 23, 2007 7:21 pm

Popravljam post. Moderatorji so objavili po enem mesecu moja dva albuma.
Hvala in vsem ostalim ljubiteljem kateri so me prosili za objavo Volvo muzeja in slikic posiljam en lep vroci pozdrav iz Dohe v Qatru.
Zadnjič spremenil Cornelius, dne Če jun 28, 2007 9:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So jun 23, 2007 8:09 pm

čestitke za tak podvig :bow :clapclap
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So jun 23, 2007 10:43 pm

Tole temo spremljam že od začetka in morm rečit da sam svaka čast za tak pristop reševanja težav in da je lepo videt da se nekateri še zavedajo svojih pravic.

Sm si pa ogledo tut stran od The Pearl-a in me zanima na katerem področju deluješ, lahko tut na zasebno.
LP Rok

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So jun 23, 2007 11:26 pm

bravo branko, tako je treba!

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Ne jun 24, 2007 5:33 am

Lep pozdrav...zal trenutno se ne smem o tem pisati tako stoji v pogodbi.
A nimam tajni kmalu napisem da ne bomo off topic.
Glede Volvo pooblascenega servisa Summit Avto naj se kar mislijo, da bojo kar tako sli skozi z pokvarjenimi odgovori in odnosi do nas strank. Ce unicis tuje vozilo nobeden pravni sistem ti ne bo pomagal ko te lastnik unicenega vozila zacne unicevati na 101 nacin. Zato 3.07. Tokyo welcome invitation letter sem ze prejel pa da vidimo gospoda v LJubljani in (a imate kaksen nove fakte pa vas bomo upostevali kaj smo pa naredili, aha) dal ti bom jaz fakte mtr t harakiri ma da naredis ko prides na zagovor v Tokyo.
Na kulturnem nivou in z visokim spostovanjem bom vse predlozil komisiji SUmitomo pa da vidimo a se bojo v Ljubljani opravicili in placali vse. Sam zdaj bo cifra trikratna za vse stroske. Zdaj ko sem podpisal tak posel se mi hebe za denar ki ga bom dal odvetniku.
Langsam in Ziher. A vi se potem tozite Jansi, Kucanu in ZLjovenijales bandi katera je pripeljala Summitomo Corporation ki ne spostuje tujo lastnino v Sloveniji.

p.s. ne zavedajo se da ne bom odnehal a kot sem enkrat omenil ko mi poci film in se mi hebe za vse najamem Volvo buldozer z 5 m kosaro in ode par mio Euro u 3 pm. kopljem temelje za novo hiso. Mi boste pomagali z projektom?

:twisted: Nor? Ne, samo vse ima svoje meje spostovanja in odnosa. Je tako?

LP iz Qatra ne boste verjeli oblacnega. Alah Ekbar =I :twisted: :twisted:
LOVE VOLVO DUCK SUMMIT

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Ne jun 24, 2007 9:38 am

He, he, he, pokaži tem "Slovenceljnom" kako se stvari streže in naredi raztur v firmi, da popoka v temeljih. Škoda, da ni več takšnih v Sloveniji, ki bi se upali zoperstaviti tej kapitalistični bandi, ki samo ožema in ščiti lastne interese. Upam, da bo zadeva, v kolikor bo uspešno rešena, doživela večji medijski odmev kot pa do zdaj in mogoče komu odprla oči, da se z močno voljo da marsikaj narediti.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Ne jun 24, 2007 6:12 pm

Seveda ne odneham. Pancho tudi taksnima kot si ti hvala na odzivu. Ma naj se mislijo da lahko z pokvarjenimi in nepostenimi potezami kot so"ja prosimo Vas ce imate kaksne nove fakte jih bomo upostevali drugace se obrnite po pravnih poteh in sodisca" Aha malo morgen vsi dobro vemo kako delajo nasa sodisca in predsednik drzave ki oprosca najvecje banditose kot ti reces komunjare...
(direktor Hita, specialce itn...)
Nov vic je zdaj na plani, da Drnovsek gre v Pakistan !!! Da pomilosti Osamo Bin Ladna.

Saj vsi na Summitu berejo se kako moje poste pa kaj mislite ce imate 100 Mio. Eura da lahko Branka podhebavate?
Seveda bo velika medijska agonija pa naj se mislijo koliko bojo se zamenjali direktorjev od Japoncev do nasih Zljovencev kateri so zal sam igracke in mislijo kako delajo za super firmo Summitomo Corporation. Bivsi direktor Hyundaija ki me je poskusal zajebavati je zdaj dir. Sumitmotorsa. Ha. To vse pove kako stvari potekajo v dragi dezelici.
Bojo videli ko se vrnem kako im bojo uredili zadeve. Zakaj?
Ker so unicili nov avto. In bojo placali pa naj mi bo to zadnja stvar v zivljenju.
Ce ne spostujes tujo lastnino bogami dragi japoncek bos mojo ali bos dobil od mene letalsko karto in SAYONARA iz Slovenije tako kot si odsel iz Nigerije. Pisuka so najdli kam te bojo dali po Nigeriji. Mama mia tata siledija.
Si bos zapomnil ime BRANKO in VOLVO.
LP pozitivcem.

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Ne jun 24, 2007 6:48 pm

stari svaka ti čast! daj jim po p****, to bando kapitalsko je res treba mal ustavt...upam da ti uspe, da bojo vidli, da v tem kapitalističnem svetu lahk tut mali človek po mizi udar. srečno!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov