Seveda zdaj ne bom popustil niti 1 Euro ter za vsak dan nerviranja jim bo že odvetnik dodal pravilno oškodnino za ves čas nategovanja in nerviranja.
Najhujše je to kako te hočejo prepričati kako ni nič narobe ali izjava tehnika v tovarni je : ti si se vozil v tanku brez airbegov in vseh ostalih varnostnih sistemov saj je večina bila v čudnem odsnosu do glavnega računalnika ko bi relej izklapljal + .
Ne veste na začetku, da me je reklamacijski oddelek za Volvo iz Zagreba oz. g. Bajič Goran kar napotil na odvetnika Jadek Pensa če mi kaj ni jasno in ti mi odgovorijo, da oni sploh ne zastopajo Summit Avto. hahahaha In moj odvetnik je samo rekel, to im je še en minus zavajanja stranke in odnosa. Potem ko je videl Japonc dopis Senice si je dal narediti pooblastilo pri odvetnici Arah katera mi odgovori nimate pravne podlage za nič.
Danes je lep sončni dan in uživajte vsi v vožnji Vaših avtomobilov. Pustimo sončku da nas ugreje ter nam da pozitivno energijo.
Lep pozdrav vsem članom in juhuuhuhuhu še par dni in dobim testni XC90 Sport edition za celi vikend 7 dni. Rdeč Volvov ferrari V8 . Pride iz Avstrije in kot zahvala za sorazmerno pomoč in sodelovanje pri zadevi Branko VS Summit Avto.
(morate vedeti, da jih tudi v Avstriji eni imajo na piki in čisto slučajno ko sem bil v Klagenfurtu na servisu mi to pove šef pri katerem sem davnega 1989/90 vozil prvo Vitaro Suzuki v Sloveniji-Gold Edition) pa še une grde tablice RP sem imel če se ih spomnite...
Ko je avto v garanciji seveda moraš iti samo in izključno v pooblaščeni servis če ne takoj gre garancija. To je dobro, da lahko grem kjerkoli in do zdaj sem bil v Riminiju v Volvu in v Avstriji, seveda tudi v Dumidi.
Interclass? Da bil sem tedaj ko so mi avto na Summitu shebali in so rekli, da bojo popravili. Res priznam da se nisem zmenil za nadomestno vozilo in ko sem pripeljal avto mi pove, žal nimam avta da Vam dam. Ko je avto v garanciji so mi dolžni zastonj priskrbeti nadomestno vozilo in edino če stranka noče.
Dobro jaz bom zdaj šel peš v Kamnik, pa vse te dni se vozil z Busom? Ne hvala in sem odšel, še po tem ko mi je serviser ko sem mu povedal, da je sedež deformiran na levi strani in da te v vožnji pritiska železo v nogo je rekel, ah to bo isto tudi če zamenjamo sedež !!
Meni so sedež zamenjali v garanciji v Dumidi in zdaj je v redu. Zanimivo od enega do drugega servisa izjave tehnikov.
:P MINUS