ma sej maš prou....ma glej, če ne bo šel, pač ne bo, ga bom mel še naprej, če se pa proda, pa tolko boljše....sej vsak avto, v katerga si tolko vložu, je težko prodat, ma enkrat rabi it naprej ops:
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.
kaj belga :P ? ej sm najdu ta zanimiv plac za slikat...bova ta vikend morda kej skupej poslikala...sej ne točnu tle, kmr sm tu zdej poslikou...mal bolj "notr"
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.
zato ker lih to nardi neko kombinacijo črno-rumene barve na avtu...tak kontrast ne bom jih barval...večini stilotov to ful paše, sam mojmu pa tako kr sede....
Ti si lih šel zgleda z avto show smo pa mi prišli stali predden se zavije na cest za križišce do showa ena honaa civic pa hyundai coupe tam ve enem sem bil jst lep je za pogledat samo si šu kitro mimo