Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To dec 11, 2007 8:15 am

@avtomobil: off
enkrat si bil ze opomnjen... bom uporabu tvoj "bistroumni" izraz
bluzis v prazno in pametujes po nepotrebnem.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan To dec 11, 2007 9:07 am

MacTron je napisal/-a:@avtomobil: off
enkrat si bil ze opomnjen... bom uporabu tvoj "bistroumni" izraz
bluzis v prazno in pametujes po nepotrebnem.

:pop:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To dec 11, 2007 10:03 am

..uporabnik "avtomobil" je pač izrazil svoje mnenje brez, da je koga žalil ali na kak drugačen način diskreditiral, če pa "cliopower" noče kaj takega slišat, je to pač njegov problem....tudi jaz imam osebno tako mnenje kot "avtomobil" samo se ne poslužujem takih "primer ali komparacij" ...so pa uporabniki že "orng pljuvali" po vw/audi-ju, pa zato ni noben spuščal nosu in bil užaljen...kot pravim: vsak ima pravico na svoje mnenje, pa tudi vsak si kupi kaj se mu najbolj dopade oz. odvisno seveda od finančnih zmožnosti, vsak tudi mora vedet, da ne bo samo hvala, da bodo tudi graje....
L.P. Sašo

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk To dec 11, 2007 11:28 am

Pameten nakup sem se vozu s tako samo bencinar se kar lepo pelje

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To dec 11, 2007 4:18 pm

sašo5 je napisal/-a:..uporabnik "avtomobil" je pač izrazil svoje mnenje brez, da je koga žalil ali na kak drugačen način diskreditiral, če pa "cliopower" noče kaj takega slišat, je to pač njegov problem....tudi jaz imam osebno tako mnenje kot "avtomobil" samo se ne poslužujem takih "primer ali komparacij" ...so pa uporabniki že "orng pljuvali" po vw/audi-ju, pa zato ni noben spuščal nosu in bil užaljen...kot pravim: vsak ima pravico na svoje mnenje, pa tudi vsak si kupi kaj se mu najbolj dopade oz. odvisno seveda od finančnih zmožnosti, vsak tudi mora vedet, da ne bo samo hvala, da bodo tudi graje....
L.P. Sašo

Ne mi smetit teme lepo prosim :!: Ker te nisem nikjer omenjal in te nisem prosil za nikakršno mnenje zato lepo prosim :!:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To dec 11, 2007 8:47 pm

sej, če bi konkretno na tega ceeda mislu, bi blo še vredu, ampak je o kii nasplošno pisu, za to pa je posebna tema v vozila prihodnosti.

No, pa d ne bom samo off. cliopower, je tvoj pro_ceed črn (prov ta, ki si ga kazu v linku na avto.net) al je tud rdeč?
Slika

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To dec 11, 2007 9:25 pm

Moj je prišel točno tak kot na sliki crdi in črne barve :D Sam nažalost še ne morem papirjev uredit ker svojega še nisem prodal.

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil To dec 18, 2007 9:52 am

Izražam svoje mnenje, in povem, če mi kaj ni všeč.

Če je nekdo užaljen, ker mi KIA ni všeč nisem jaz kriv.
Upam, da kupujete avte zaradi sebe in ne zaradi drugih.
Zadnjič spremenil avtomobil, dne To dec 18, 2007 9:59 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris To dec 18, 2007 9:59 am

Uf, men marskej ni všeč samo raje zadržim zase, ker bi bili potem ljudje užaljeni, ker bi ugotovili golo resnico! :-:o
Tko pa ma vsak svoj veselje. Tudi KIA je avto :vrum
Slika

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To dec 18, 2007 8:46 pm

Še enkrat avtomobil mislim da si bil že opozorjen od MacTrona :!: Tko da vsi ki imate take komentarje vas prosim, da jih obdržite zase, ker vas nisem vprašal za mnenje. Hvala

Uporabniški avatar
S16nejko
Nov uporabnik

Napisal/-a S16nejko To dec 18, 2007 9:02 pm

Najbolje, da v naslov teme napišeš, da sprejemaš le ˝pozitivne˝ komentarje :lol:

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To dec 18, 2007 9:15 pm

S16nejko je napisal/-a:Najbolje, da v naslov teme napišeš, da sprejemaš le ˝pozitivne˝ komentarje :lol:

Ni fora v tem ampak kaj kr nekaj v tri krasne piše ko sploh ni namenjena temu amapk zgleda enim je dolgčas. Poglej si njegove nasplošno objave. Tko da res ni tema namenjena temu pa tudi druge teme so take potem pa preidejo čisto v nekaj drugega in nato tudi .... kreganje itd..

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil To dec 18, 2007 9:45 pm

cliopower je napisal/-a:
S16nejko je napisal/-a:Najbolje, da v naslov teme napišeš, da sprejemaš le ˝pozitivne˝ komentarje :lol:

Ni fora v tem ampak kaj kr nekaj v tri krasne piše ko sploh ni namenjena temu amapk zgleda enim je dolgčas. Poglej si njegove nasplošno objave. Tko da res ni tema namenjena temu pa tudi druge teme so take potem pa preidejo čisto v nekaj drugega in nato tudi .... kreganje itd..

Ne rabiš biti užaljen, če mi avto ni všeč.
Jaz imam svoj okus, ti pa svoj.
Sprejmi tudi slabe komentarje.
Sploh pa teško imeti tak avto, ki bi bil vsakemu všeč.

Tudi moj avto ni vsakemu všeč, pa zaradi tega ne gledam nobenega postrani.
Jaz imam avto zaradi sebe in ne zaradi drugih. In tudi drugega bom kupil takega, ki bo meni všeč.
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To dec 18, 2007 10:38 pm

S16nejko, lej sej ni fora v tem, da noče sprejet negativne kritike, ampak da uporabnik blati celo znamko, za kar pa ta tema ni namenjena temu (jo ima v Vozila prihodnosti). Naj konkretno o tem avtu piše!

A če bi v tvoji temi (kjer predstavljaš avto) nekdo napisu, da je Renault j**c (če sklepam po avatarju, da imaš Renaulta), pa d je to zadnji avto, k bi ga mel, pa crkava vse po spisku, pa d ma na armaturki novoletne lučke itd..., všeč!? Dvomim.
Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To jan 22, 2008 6:34 pm

No, in zdaj, ko ga imas ze en cas, kako se obnese?

Je znotraj se vedno dovolj prakticno uporaben, ali je to povsem druga pesem kot obicajni Ceed? Kako je s podvozjem, je bolj sportno naravnano? Pa motor - ce sem prav ujel imas verzijo s 115 konji - je kos avtomobilu?

Sam sem interesent za mocnejso verzijo dizla, vendar me zanima kako prakticen je sploh Proceed. V obicajnem Ceedu ta motorizacija zal ni na voljo...

lpF

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jan 22, 2008 8:19 pm

cliopower, si že Ceeda prodal (rdečega)?
Slika

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To jan 22, 2008 8:48 pm

IcEm4n je napisal/-a:cliopower, si že Ceeda prodal (rdečega)?

Ne prodajal sem ga potem sem ga dol dau z neta sedaj pa čakam pravega kupca se mi ne mudi. Sedaj vozim tud testnega pro ceeda 115KM tko da se nekako nagibam da bi zase uzel kar 2.0 140KM bom še vidu kaj bo iz tega ratalo :D Čakam pa še na druge barve ki so v prihodu ker do sedaj je bila samo črna tko da prihajajo pa rdeči beli modri... letnik 2008 ostalo je bila zaloga 2007

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Sr jan 23, 2008 9:44 am

gofra je napisal/-a:No, in zdaj, ko ga imas ze en cas, kako se obnese?

Je znotraj se vedno dovolj prakticno uporaben, ali je to povsem druga pesem kot obicajni Ceed? Kako je s podvozjem, je bolj sportno naravnano? Pa motor - ce sem prav ujel imas verzijo s 115 konji - je kos avtomobilu?

Sam sem interesent za mocnejso verzijo dizla, vendar me zanima kako prakticen je sploh Proceed. V obicajnem Ceedu ta motorizacija zal ni na voljo...

lpF

Se opravicujem ampak - najbrz si spregleda mojo "radovednost" ;)

lpFl

Uporabniški avatar
UDO1
Novinec

Napisal/-a UDO1 Sr jan 23, 2008 11:07 am

Jaz KIA avto nebi imel nikoli, pa če tudi bi jo pokrili v zlato. KIA je KIA, pa neki okraski na njej naredijo še večji kič.

Bi še razumel, če bi vozil mercota, bmwja ali audija. Da pa maš škodilaka, pa šimfaš čez kio, je pa meni malo hmm .... ČEŠKO :twisted: To je pa moje mnenje in tudi nočem nobenga žalit!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 23, 2008 12:48 pm

UDO1, pozabu si na to, d je škodilak del grupe VW
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov