sašo5 je napisal/-a:..uporabnik "avtomobil" je pač izrazil svoje mnenje brez, da je koga žalil ali na kak drugačen način diskreditiral, če pa "cliopower" noče kaj takega slišat, je to pač njegov problem....tudi jaz imam osebno tako mnenje kot "avtomobil" samo se ne poslužujem takih "primer ali komparacij" ...so pa uporabniki že "orng pljuvali" po vw/audi-ju, pa zato ni noben spuščal nosu in bil užaljen...kot pravim: vsak ima pravico na svoje mnenje, pa tudi vsak si kupi kaj se mu najbolj dopade oz. odvisno seveda od finančnih zmožnosti, vsak tudi mora vedet, da ne bo samo hvala, da bodo tudi graje....
L.P. Sašo
S16nejko je napisal/-a:Najbolje, da v naslov teme napišeš, da sprejemaš le ˝pozitivne˝ komentarje
cliopower je napisal/-a:S16nejko je napisal/-a:Najbolje, da v naslov teme napišeš, da sprejemaš le ˝pozitivne˝ komentarje
Ni fora v tem ampak kaj kr nekaj v tri krasne piše ko sploh ni namenjena temu amapk zgleda enim je dolgčas. Poglej si njegove nasplošno objave. Tko da res ni tema namenjena temu pa tudi druge teme so take potem pa preidejo čisto v nekaj drugega in nato tudi .... kreganje itd..
IcEm4n je napisal/-a:cliopower, si že Ceeda prodal (rdečega)?
gofra je napisal/-a:No, in zdaj, ko ga imas ze en cas, kako se obnese?
Je znotraj se vedno dovolj prakticno uporaben, ali je to povsem druga pesem kot obicajni Ceed? Kako je s podvozjem, je bolj sportno naravnano? Pa motor - ce sem prav ujel imas verzijo s 115 konji - je kos avtomobilu?
Sam sem interesent za mocnejso verzijo dizla, vendar me zanima kako prakticen je sploh Proceed. V obicajnem Ceedu ta motorizacija zal ni na voljo...
lpF
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov