Sicer pa mi je tvoja A4 hudo všeč....pripopaj slike ko boš imel drug car tatoo

gerchy je napisal/-a:maky je napisal/-a:ja skor morjo bit replike ker so razmaki malenkost drugačni![]()
![]()
5x100 pri starih in 5x112 pri novih
![]()
Vsekakor, ampak ima replika audijev pecat.
No, ce bi imel RS platisca, nizje podvozje, ravno ne bi bil "kot ostali" ...Bi bil zanimiv, elegantno-sporten. Bi moral dvakrat ali veckrat pogledati, da bi locil razliko.
![]()
Recimo, zanimivi bi bili odbijaci S, v kolikor bi se jih dalo dobiti za limuzino ...
mimogrede ... 5x100 med vijaki ima samo gofl, A3, seat leon in skoda octavia. Audi A4, A6, 100, ... pa imajo od vseskozi 5x112.
se nasvet: znebi se teh okvirjev za tablice ...
Zorqon je napisal/-a:maky ne poslušaj brezveznih izjav...pomoje delaš ti stayling za sebe in ne za druge![]()
Courage™ je napisal/-a:sicer je meni bolj všeč tisti črni audi (ki je kolko jaz vem tebi zelo grd maky) iz MS... Trga gate... Ampak tvoj je tut perfetto
HaBBkE je napisal/-a:Maky sem gledal na DSF ob 14.00 da je tisti(pozabu) nemski proizvajalec AIRRIDE sistemov dobil TUVe za svoje izdelke(ne znam nemsko sam to sem pa razumel)... Bil je pa en crn golf ce se ne motim
sicer je meni bolj všeč tisti črni audi (ki je kolko jaz vem tebi zelo grd maky) iz MS... Trga gate... Ampak tvoj je tut perfetto
Courage™ je napisal/-a:Meni je nor...
Bor je napisal/-a:Huudddoooooo.
Takega pa ne vidis vsak dan. Osebno mi A4 niso glih najbolj pri srcu ampak tvoja je pa huda.
A to mas se originalno višino?? Mogoce bi ga še mal mogu spustit ( ampak ne prevec)
Razen spuščanja pa nebi dan na avto nič več (kar se zunanjosti tiče )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost