Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

DimmniBurek
Nov uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a DimmniBurek So nov 17, 2007 1:06 pm

crash1@siol.net je napisal/-a:
DimmniBurek je napisal/-a:Oooo Fjc! Hehe, jest sm delou en cajt sz twajm bracotam, pa sz osnovne se poznamo tku na vidz...

Sm te vidu čz Harije, in majkuuu ej, turbinca ful lepu pwaje... Enkrat ku te ki vidm u Bistrci te pocukam za rokav, me boš đjrnu en krwg... 8)

ow ow :D

Atku pravš...Ja nej panike za điro ti me samu pocukej kodr me vidš...hehe :D Pa da vidm kjri si, pa vrjtnu te tudi jest poznam, sej nejsmo djeleč a??? :P :P :P

Ma enkrat smo se menla na djrki za neke poliestr zadeve... Ma pwal nesm niti nč rabu...
Sm sz Harij, od Zinke frend, jmu sm Suzukija GSX-R600 belu plavga, prej pa Hondo NSR125 rdjče viola.... Pa štjrko(viola, plave feltne od BT-ja...)
:D
Ma pozimi se tudi kej furaš, oz. zdej u tmi mrazi?
There Is No Engine Like Turbo Engine!

Uporabniški avatar
ixus
Nov uporabnik

Napisal/-a ixus So nov 17, 2007 1:10 pm

sami bistrcani tle :lol: ma cez harije te pa se nesm vidu s to petko
Felix Pailer Fan - Lancia Delta Integrale 720KM

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 So nov 17, 2007 1:19 pm

hudo, noro, neverjetno lepa petka 8) kdaj se bo pa kak filmčk posnel da še slišmo zverino :D Dober projekt :tomidelej: kar tako naprej.
Slika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer So nov 17, 2007 1:40 pm

lepa petka!!....a to si sam jo štrihal doma?...če nisi..kolk te je prišlo?

sedeži so lepi..sam..pasovi bi se panjdl kaki lepši....oz..da bi pasali bolj v ta avto...

pa čez športnih pasov ni drugega!!!....razn problem je to da se vsak noče pripet ker misle da se bo zmečkal pa da je prezakomlicirano :roll: :roll: :roll: :roll: predvsem žensk :roll: :roll:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

DimmniBurek
Nov uporabnik

Napisal/-a DimmniBurek So nov 17, 2007 1:50 pm

ixus je napisal/-a:sami bistrcani tle :lol: ma cez harije te pa se nesm vidu s to petko

Hehe, jah, jebiga, zdej ku je en tak sz poštjenm avtam na forumi, smo vsi ponosni, a? :D
Čez Harije sem ga jest ču 8) in vidu ene 2× že. Ma sigurnu kko pupo tm gwari u Brčinh...

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly So nov 17, 2007 2:54 pm

offtopic: Pupa nej sz brčinu... :lol:

ontopic: fjc, dwora pjtka 8)
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch So nov 17, 2007 4:21 pm

Kakor je Mac v eni drugi temi napisu-....to je mednarodni forum...
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

DimmniBurek
Nov uporabnik

Napisal/-a DimmniBurek Ne nov 18, 2007 2:16 am

Turbobitch je napisal/-a:Kakor je Mac v eni drugi temi napisu-....to je mednarodni forum...

Kar pomeni da se mormo pogovarjat po angleško?!? :?

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne nov 18, 2007 6:30 am

to pomeni da vas pol kurca ne zastopmo! :D drgac pa nora petka.

DimmniBurek
Nov uporabnik

Napisal/-a DimmniBurek Ne nov 18, 2007 1:27 pm

bam88 je napisal/-a:to pomeni da vas pol kurca ne zastopmo! :D drgac pa nora petka.

Wasn't me 8)

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Ne nov 18, 2007 1:37 pm

DimmniBurek je napisal/-a:
ixus je napisal/-a:sami bistrcani tle :lol: ma cez harije te pa se nesm vidu s to petko

Hehe, jah, jebiga, zdej ku je en tak sz poštjenm avtam na forumi, smo vsi ponosni, a? :D

res je!!!in prou je tku...mormo bit ponosni na naše mašince..prns pa se jih res ne manjka :P tku da bi rablu, ko bojo s5 letne gume, pa feltne gor, narest en bistrški meeting...da se mal mašinc dobi, pa da jih mal poslikamo :lol:
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Sklepic
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sklepic Ne nov 18, 2007 5:52 pm

petka 1A

DimmniBurek
Nov uporabnik

Napisal/-a DimmniBurek Po nov 19, 2007 4:36 pm

komen je napisal/-a:

res je!!!in prou je tku...mormo bit ponosni na naše mašince..prns pa se jih res ne manjka :P tku da bi rablu, ko bojo s5 letne gume, pa feltne gor, narest en bistrški meeting...da se mal mašinc dobi, pa da jih mal poslikamo :lol:

Ja, sam enu so mašine ku so avti, ku majo kej pod havbo, enu so pa 1.0 puntoti in 300kg plastik in neonk in usega šita, ku sam ogabnu zgljda... Jest sm za taprve... ;) Jest se prkažem sz motorjam 8) , če se bo že kej delalu kšn miting Bistrških raket...

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Po nov 19, 2007 5:57 pm

ker je že debata jaz hodim gledat dirko že 4 leta dol pa vedno spimo pri od mojga soseda kolegih zadnji odcep proti šembijam oz iz ilirske proti šembijam potm pa gor pa levo :lol:

Uporabniški avatar
Engy
Novinec

Kraj: Laško

Napisal/-a Engy Po nov 19, 2007 7:45 pm

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
crash1@siol.net
Novinec

Napisal/-a crash1@siol.net Po nov 19, 2007 8:03 pm

crash1@siol.net je napisal/-a:
DimmniBurek je napisal/-a:Oooo Fjc! Hehe, jest sm delou en cajt sz twajm bracotam, pa sz osnovne se poznamo tku na vidz...

Sm te vidu čz Harije, in majkuuu ej, turbinca ful lepu pwaje... Enkrat ku te ki vidm u Bistrci te pocukam za rokav, me boš đjrnu en krwg... 8)

ow ow :D

Atku pravš...Ja nej panike za điro ti me samu pocukej kodr me vidš...hehe :D Pa da vidm kjri si, pa vrjtnu te tudi jest poznam, sej nejsmo djeleč a??? :P :P :P

Ma enkrat smo se menla na djrki za neke poliestr zadeve... Ma pwal nesm niti nč rabu...
Sm sz Harij, od Zinke frend, jmu sm Suzukija GSX-R600 belu plavga, prej pa Hondo NSR125 rdjče viola.... Pa štjrko(viola, plave feltne od BT-ja...)
:D
Ma pozimi se tudi kej furaš, oz. zdej u tmi mrazi?

AHa..vem vem...Si od Simona brat no(neki tacga :P )..hehe
Ma nje nje zdej se ne bo furalu, ki sm jo ž parkirou u garažo, taku da do spomladi bolj šwoh :!: :D :!: jo je prjeveč škwda :!:

Uporabniški avatar
crash1@siol.net
Novinec

Napisal/-a crash1@siol.net Po nov 19, 2007 8:19 pm

Evo bom kar večim odgovoru :D

T1cK0
hudo, noro, neverjetno lepa petka kdaj se bo pa kak filmčk posnel da še slišmo zverino Dober projekt kar tako naprej.

Hvala hvala...ja kšn filmček bo pa kr spomladi morda narejen!

yugo_tuning
lepa petka!!....a to si sam jo štrihal doma?...če nisi..kolk te je prišlo?

sedeži so lepi..sam..pasovi bi se panjdl kaki lepši....oz..da bi pasali bolj v ta avto...

pa čez športnih pasov ni drugega!!!....razn problem je to da se vsak noče pripet ker misle da se bo zmečkal pa da je prezakomlicirano predvsem žensk

Pripravljal sem si jo doma, poštrihali pa so mi jo u peči, prišlo pa me je stat tm okoli 1000-1100€....O sedeži pa verjetno ne bodo šli noter, ker bodo valda drugi prišli(črni), uglavnem se še odločamo :?: :!:

komen
res je!!!in prou je tku...mormo bit ponosni na naše mašince..prns pa se jih res ne manjka tku da bi rablu, ko bojo s5 letne gume, pa feltne gor, narest en bistrški meeting...da se mal mašinc dobi, pa da jih mal poslikamo

En meeting pa nm bo ja ratalu skupej djnt, če nje prej drugu letu za ghd Petrol, ki ns je najvječ zbranih, se mi zdi no :D :D

jani.vuk
ker je že debata jaz hodim gledat dirko že 4 leta dol pa vedno spimo pri od mojga soseda kolegih zadnji odcep proti šembijam oz iz ilirske proti šembijam potm pa gor pa levo

No pol se vidmo drugo leto :pivo :D :P

Nč bistrčani držte se, pa drugi tudi seveda :!: :!: :P

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So nov 24, 2007 8:10 pm

zame najlepša GTT do zdaj (lepo narejen avto) in lepo mi je to, ker nisi kiča gor dajal( spojlerji, pragovi)

ZUNAJ NIMAŠ KAJ DELATI, samo motor še dodelaj pa probaj ABS zrihtat
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
crash1@siol.net
Novinec

Napisal/-a crash1@siol.net So nov 24, 2007 8:56 pm

drsokodj je napisal/-a:zame najlepša GTT do zdaj (lepo narejen avto) in lepo mi je to, ker nisi kiča gor dajal( spojlerji, pragovi)

ZUNAJ NIMAŠ KAJ DELATI, samo motor še dodelaj pa probaj ABS zrihtat

Ej hvala....Ja sej tisti kič ne sede na take avte, ker use sam pokvari, po mojem okusu :!: :!: :!:
ABS pa mi niti ne rabi, ker se bolj malo vozim s tem avtom, pa še to lepo na easy :D :D ....Drugače pa verjetno pridejo čez zimo pesta pa diski od R19 16v gor, pa bo glih tako uredu :D

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne nov 25, 2007 10:17 am

lepa... samo feltne so prevelke...

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov