Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne maj 25, 2008 4:58 pm

DR.M3.. res nebi o porabi!
sem zelo realen človek in vem kolko porabi moj avto. nebom pa se pregovarjal, ker je variacija med minimalno in maximalno porabo precejšna, tako kot je stil moje vožnje..

kar se tiče pa hvalisanja, to niti slučajno ni bil moj namen.. sicer pa komu že skoraj 6 let stara j***a z radkapami danes še kej pomenij? hotel sem rečt da njegov avto (citroen) zaradi spoštljive starosti oziroma tehnike motorja porabi pač kar nekaj (no oprosti če sem pretiraval z 1x večjo porabo) več kot recimo moja kanta, sploh pa je bil moj namen to, da mu povem da sodoben 2.0T motor ni več pijavka kot recimo njegov v citroenu.. Ja in ne govorim na pamet, je na tem forumu tudi kolega, ki vozi tak motor in sem se prepričal že večkrat na lastne oči kam pes taco moli..

in tudi deli, ter gume (so vse cenejše), še posebno od VW napram konkurentom sploh niso tako dragi. zato nevem zakaj mora ivan in še kašen fovšljivi slovenec posplošiti stroške svojega avta in potem kar z nekimi koeficienti množiti in priti do realnih stroškov! morda bi bili taki stroški s citroenom.. če bi sploh obstajal tak. pa ga ni. zato primerjajte rajše kure v hlevčkih tisti ki to želite...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Ne maj 25, 2008 5:17 pm

fantje držte se teme,drugače bo šla tema pod ključ,kar pa ni pravično do avtorice te teme!!!!!!!!!!
glede tega kdo ima boljši avto in komu manj pije ste že prav zveličani :evil: :evil: :evil:
pač poveš svoje mnenje in to je to,ne pa da :g:
roko na srce vsak ki je le malce nor na avte,bo priznal da je to ful dober avto,ker je črn je še bolše, da pa je GTI,je pa tk pika na i!!!!!
pa vsi ko smo že imeli GTI-ja v lasti(sicer ne V),vemo da s tem avtom ni pretiranih stroškov,razen tega,da ker je dober avto in super potegne,se RAJE inVEČKRAT z njim voziš in pač polsledično si tudi zaradi tega večkrat na bencinski.

PUNCA JE KUPLA DOBER AVTO,ČE PAČ VI TEGA NE VIDITE,PA KOMENTARJE ZASE OBDRŽITE

LP
SIMON

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne maj 25, 2008 5:32 pm

ma punca ne da je kupla dobr avto, ampak moj sanjski, kot sem že reku..
se opravičujem če sem zašel. ne morem verjet da je debata sploh zašla v vode kot so.. kako si ga lahko privošči..
skratka oprema ga seka, barva sploh, kako se pa na cesti obnaša pa sploh nočem vedet :D

sicer je bil kar drag, vendar kot si rekla je bil vreden- ker poznaš preteklost.. za prihodnost se pa verjetno ni za bati 8)

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 25, 2008 6:04 pm

mene ni sram povedat koliki so stroški, sej pravim jih niti ni...tko kot sem rekla ga neb mela, če bi imela malo denarja...
kakorkol že, smo res malo zašli, ampak vsaj malo debatiramo... :roll:
upam, da se mi tema res nebo zaklenila, zaradi traparij, tko da ne se kregat...
sj je pa res, da ma vsak pravico izrazit svoje mnenje...

verjamem, da mi je marsikdo fovš, sm marsikdo ne ve, kako težko je pridet na zeleno vejo ( pridet do denarja ) in kako je, ko se voziš v 20 let starem avtu, (tko kot sva se jst pa fant),ker pač ni bilo denarja doma...verjemte, da 22tisoč evrov ne bom kar tako pustila, da propadajo, bom čuvala sigurno...
stroškov s tem avtom res ni, ker mi je ibiza še več pila, pa nisem mogla ne prehitet, ne vozt se lepo...
ne zamerm nbenmu k izraz svoje mnenje, sm pazte,da se tema res ne zaklene...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne maj 25, 2008 7:18 pm

Word.
p.s. jst vem ;)

Uporabniški avatar
daks
Novinec

Kraj: baška grapa

Napisal/-a daks Ne maj 25, 2008 8:19 pm

moooooooooo! :twisted:

nej ti zgnije(če veš kej čem s tem povedat ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 26, 2008 8:05 am

Katastrofa je Slovenija. Samo to lahko povem. Prides na Wsee folk se klanja, te ustavlja, ti daje roko, ti ploska, tukaj pa si kupis avto za 20k pa si diler, svercer, mamin sin, take fausaste ludi bi jaz samo odstrelil, ne morem verjet da smo take gnilobe ljudje.

Razocaran sem, pa mislim da ne samo jaz, kar vsi. Prides na avtoshow z avtom ki je res nekaj posebnega pa se folk zmrduje pa simfa, namesto da so srecni da se nekaj tudi pri nas spreminja na bolse. Kar nadaljujte s takim obnasanjem, pa bomo cez par let na showe spet hodli z zrihtanimi jugeci pa ladami.

LP
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 26, 2008 8:16 am

Courage™ je napisal/-a:Katastrofa je Slovenija. Samo to lahko povem. Prides na Wsee folk se klanja, te ustavlja, ti daje roko, ti ploska, tukaj pa si kupis avto za 20k pa si diler, svercer, mamin sin, take fausaste ludi bi jaz samo odstrelil, ne morem verjet da smo take gnilobe ljudje.

Razocaran sem, pa mislim da ne samo jaz, kar vsi. Prides na avtoshow z avtom ki je res nekaj posebnega pa se folk zmrduje pa simfa, namesto da so srecni da se nekaj tudi pri nas spreminja na bolse. Kar nadaljujte s takim obnasanjem, pa bomo cez par let na showe spet hodli z zrihtanimi jugeci pa ladami.

LP

Word.

zadne case mal blodim okol po evropi, ko se le da in opazam, da je ubistvu sam pr ns tko. se tm k so precej bol v kurcu kot mi kar se tice ekonomije in bogatije, so 100x bolj normalni ljudje kot v slo.

Ivan36 je napisal/-a: torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec ;)

ej a mi lahk neki zaupas ti ivan?

zakaj se ti je potrebno obremenjevati s tem kok kdo zasluz in kok so gume za kksn avto? to ni tvoja stvar, vsak si po svoje kroji zivljenje in kam kdo vlaga denar ki ga je sam zasluzil je popolnoma njegova stvar. a ti je tok tesko to razumet?
Zadnjič spremenil Voith, dne Po maj 26, 2008 8:35 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Po maj 26, 2008 10:46 am

Drive on :-P

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po maj 26, 2008 11:44 am

Beeza zrihtam ti net... cena: 1 krog. (tut v prtljažniku se lahk pelem) :lol:

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Po maj 26, 2008 12:14 pm

Huuud GTI 8) Ful mi je všeč, imaš pohvale vreden okus in ne vem, če nisem tud jaz mal fauš :twisted:
Faušija je LAME ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po maj 26, 2008 12:47 pm

Moj dream car, zaenkrat se moram zadovoljit z navadnim golfom V.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 26, 2008 2:17 pm

Ivan36 je napisal/-a:In tudi glede lepe plače sem pač tak napisal, ker z 700€ ga pač ne moreš cel mesec srati :-P 8) :D torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec ;)

Pa kaj ti mislš, da na avtu vsak mesec kej crkne al kaj, d bi blo 700€ premalo!?

In kaj pol, če je dala okrog 30k € za tega golfa? Pač si ga je lahko prvoščila, sej bi si ga lahko marsikdo, če bi hotu. Sej mam jst (za tako starost) dokaj drag avto, pa pridem normalno skozi mesec, pa zaslužim mnogo manj, kot je teh omenjenih 700€.

no, pa da ne bom samo off. Res lep tale črnuh, se ga ne bi branil, čeprov bi mel rajši z DSG-jem ;) ;)
Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Po maj 26, 2008 2:22 pm

Ma kaki DSG. Ročni je še vedno najbolj zihr in nudi tisto pravo prestavljanje. Vsaj jaz v GTIju ne bi kupil DSG. Naj to dajajo v razne Tourane, kjer je važna komfortnost.
GTI je pač avto za užitek (kolikor ga že je - no, recmo da ga je kar veliko). Tko, da je ročni na mestu. Tut na enmu angleškem forumu razne R32ke raje naročajo z ročnim kot DSG. Več maš pod kontrolo ;)

ps: da ne omenjam če slučajno crkne dsg po recimo 5 letih (roko na srce, zadeva še ni preizkušena na dolgi rok v realnih razmerah). Potem bo pa zamenjava tja 3k EUR. ;)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po maj 26, 2008 2:48 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel ;)

itak še niti za bureka nimaš, kaj šele za AVTO

in ti renoju praviš avto :lol: ko bom bil star 70 let in ko ne bom vedel več kaj kupujem, takrat si bom kupil renoja. kateri zna bit da bo umru prej kot jaz pri tistih letih!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po maj 26, 2008 2:52 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Ma kaki DSG. Ročni je še vedno najbolj zihr in nudi tisto pravo prestavljanje. Vsaj jaz v GTIju ne bi kupil DSG. Naj to dajajo v razne Tourane, kjer je važna komfortnost.

Domnevam, da še nisi vozil avta z DSG menjalnikom?! :?: Res je DSG lahko tako komforten kot klasičen avtomatski menjalnik, vendar pa hkrati (če se vozniku to zahoče) omogoča tudi izjemno športno vožnjo...in ravno v kombinaciji z 2.0 TFSI motorjem je DSG menjalnik prava poezija (sploh če je avto opremljen s prestavnima ročicama na volanu)! :twisted: Ni lepšega, kot glasen pok iz izpuha pri "kick-downu" in hkratnem prestavljanju navzgor ter samodejno dodajanje medplina pri prestavljanju navzdol...

Osebno ne bi niti malo razmišljal pri izbiri med ročnim in DSG menjalnikom! :twisted:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 26, 2008 2:52 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Ma kaki DSG. Ročni je še vedno najbolj zihr in nudi tisto pravo prestavljanje. Vsaj jaz v GTIju ne bi kupil DSG. Naj to dajajo v razne Tourane, kjer je važna komfortnost.
GTI je pač avto za užitek (kolikor ga že je - no, recmo da ga je kar veliko). Tko, da je ročni na mestu. Tut na enmu angleškem forumu razne R32ke raje naročajo z ročnim kot DSG. Več maš pod kontrolo ;)

ps: da ne omenjam če slučajno crkne dsg po recimo 5 letih (roko na srce, zadeva še ni preizkušena na dolgi rok v realnih razmerah). Potem bo pa zamenjava tja 3k EUR. ;)

si že vidu dgg od blizu :lol:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 26, 2008 2:52 pm

si že vidu dsg od blizu :lol:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po maj 26, 2008 3:09 pm

Voith je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Katastrofa je Slovenija. Samo to lahko povem. Prides na Wsee folk se klanja, te ustavlja, ti daje roko, ti ploska, tukaj pa si kupis avto za 20k pa si diler, svercer, mamin sin, take fausaste ludi bi jaz samo odstrelil, ne morem verjet da smo take gnilobe ljudje.

LP

Word.

zadne case mal blodim okol po evropi, ko se le da in opazam, da je ubistvu sam pr ns tko. se tm k so precej bol v kurcu kot mi kar se tice ekonomije in bogatije, so 100x bolj normalni ljudje kot v slo.

Ivan36 je napisal/-a: torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec ;)

ej a mi lahk neki zaupas ti ivan?

zakaj se ti je potrebno obremenjevati s tem kok kdo zasluz in kok so gume za kksn avto? to ni tvoja stvar, vsak si po svoje kroji zivljenje in kam kdo vlaga denar ki ga je sam zasluzil je popolnoma njegova stvar. a ti je tok tesko to razumet?

KAJ A sedaj niti svoje mnejnje ne smeš več napisati ko gre za GOLFE A ?
Pa , kože malo blodiš po EU še kerga kaj upraš kaj vozi za osnovno plačo pa boš videl
23let sem imel stike v IT in poznam kako sedaj tam izgleda je samo za 1.2 motorje zavarovanje okol 600€ leto za take čez 100KW pa tudi čez 3000€ in še nihov bonus malus in koliko se voziš :D sedaj pa povej kdo se PRESERAVA v SLO !!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 26, 2008 3:17 pm

Kaj nas briga za Italijo. Kaj a zdaj se ze z golfom V preserava po Sloveniji ? Daj ne zganjaj fausije, jebiga, enim so pisani avti enim pa stare zabe.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov