Courage™ je napisal/-a:Katastrofa je Slovenija. Samo to lahko povem. Prides na Wsee folk se klanja, te ustavlja, ti daje roko, ti ploska, tukaj pa si kupis avto za 20k pa si diler, svercer, mamin sin, take fausaste ludi bi jaz samo odstrelil, ne morem verjet da smo take gnilobe ljudje.
Razocaran sem, pa mislim da ne samo jaz, kar vsi. Prides na avtoshow z avtom ki je res nekaj posebnega pa se folk zmrduje pa simfa, namesto da so srecni da se nekaj tudi pri nas spreminja na bolse. Kar nadaljujte s takim obnasanjem, pa bomo cez par let na showe spet hodli z zrihtanimi jugeci pa ladami.
LP
Ivan36 je napisal/-a: torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec![]()
Ivan36 je napisal/-a:In tudi glede lepe plače sem pač tak napisal, ker z 700€ ga pač ne moreš cel mesec srati![]()
![]()
torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec
Patrik_A3 je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:ql, sam še vedno ga ne bi imel
itak še niti za bureka nimaš, kaj šele za AVTO
Dr.M3 je napisal/-a:Ma kaki DSG. Ročni je še vedno najbolj zihr in nudi tisto pravo prestavljanje. Vsaj jaz v GTIju ne bi kupil DSG. Naj to dajajo v razne Tourane, kjer je važna komfortnost.
Dr.M3 je napisal/-a:Ma kaki DSG. Ročni je še vedno najbolj zihr in nudi tisto pravo prestavljanje. Vsaj jaz v GTIju ne bi kupil DSG. Naj to dajajo v razne Tourane, kjer je važna komfortnost.
GTI je pač avto za užitek (kolikor ga že je - no, recmo da ga je kar veliko). Tko, da je ročni na mestu. Tut na enmu angleškem forumu razne R32ke raje naročajo z ročnim kot DSG. Več maš pod kontrolo![]()
ps: da ne omenjam če slučajno crkne dsg po recimo 5 letih (roko na srce, zadeva še ni preizkušena na dolgi rok v realnih razmerah). Potem bo pa zamenjava tja 3k EUR.
GTI je pač avto za užitek (kolikor ga že je - no, recmo da ga je kar veliko). Tko, da je ročni na mestu. Tut na enmu angleškem forumu razne R32ke raje naročajo z ročnim kot DSG. Več maš pod kontrolo![]()
ps: da ne omenjam če slučajno crkne dsg po recimo 5 letih (roko na srce, zadeva še ni preizkušena na dolgi rok v realnih razmerah). Potem bo pa zamenjava tja 3k EUR.
Voith je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Katastrofa je Slovenija. Samo to lahko povem. Prides na Wsee folk se klanja, te ustavlja, ti daje roko, ti ploska, tukaj pa si kupis avto za 20k pa si diler, svercer, mamin sin, take fausaste ludi bi jaz samo odstrelil, ne morem verjet da smo take gnilobe ljudje.
Razocaran sem, pa mislim da ne samo jaz, kar vsi. Prides na avtoshow z avtom ki je res nekaj posebnega pa se folk zmrduje pa simfa, namesto da so srecni da se nekaj tudi pri nas spreminja na bolse. Kar nadaljujte s takim obnasanjem, pa bomo cez par let na showe spet hodli z zrihtanimi jugeci pa ladami.
LP
Word.
zadne case mal blodim okol po evropi, ko se le da in opazam, da je ubistvu sam pr ns tko. se tm k so precej bol v kurcu kot mi kar se tice ekonomije in bogatije, so 100x bolj normalni ljudje kot v slo.Ivan36 je napisal/-a: torej Tak avtek in nekaj laifa pa smo na 2500€ mesec![]()
ej a mi lahk neki zaupas ti ivan?
zakaj se ti je potrebno obremenjevati s tem kok kdo zasluz in kok so gume za kksn avto? to ni tvoja stvar, vsak si po svoje kroji zivljenje in kam kdo vlaga denar ki ga je sam zasluzil je popolnoma njegova stvar. a ti je tok tesko to razumet?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov