voO je napisal/-a:damjan je napisal/-a:verjetno miholl si eden tistih ki v naselju vozijo 30 izven naselja pa 70 in pol folk popizduje...
In ravno zarad takih so nesreče, ker ga greš prehtevat.
In_Liner je napisal/-a:damjan je napisal/-a:če je to letelo name naj te potolažim da sem poklicni šofer in delam letno po 70.000km
to še ne pomeni da si dober voznik
Miholl84 je napisal/-a:To z mulčkom in avtom ni letelo nate - se opravičujem če si me narobe razumel - letelo je na vse tiste, ki odprejo teme na tip ala "peljal sem 32kmh preveč v naselju", "policaj me je ustrelil" itd... in se bunijo ker s svojo 15 let staro kišto kršijo cel A4 list cestnoprometnih predpisov, potem so pa še pametni po vrh vsega ko jih oglobijo za to kar so zavestno, z svojo desno nogo in z lastno pametjo naredili na cesti kjer se vozim jaz, ti in vsi ostali...
Miholl84 je napisal/-a:Jst nočm bit nč pametn kok "po predpisih" vozim. Vem sam da vozim s svojo glavo in le ta določa nogi kok pritiska. In če bom kdaj padu na radar bilo kje, ne bom šel jokat k sodniku pa pritožb pisat, ker sem to naredil zavestno,pri polni prisebnosti s svojim avtom. Vsi, ki pa smo tu gor in vozimo avto smo pa že dovolj stari da vemo kaj delamo na cesti.
Majo pa eni preveč testosterona v riti in znajo bit frajerji na cesti,ko gre pa kaj narobe so pa krivi država,pa policisti,pa sosedov maček,pa burja na primorskem pa 1001 debilen izgovor.
Če grešiš...plačaj in ne jamraj. Če nočeš plačat - pazi in ne greši.
Simpl as that...
LP
Dragan Klep je napisal/-a:no no, ze pa eni zalijo honde civic itd... kao rizote.
bi rad videl kak se kaj pokaze ko se ti ob bok postavi vti civic, bos kr mal piskal da ga bos skino hm??
LP
Dragan Klep je napisal/-a:bi rad videl kak se kaj pokaze ko se ti ob bok postavi vti civic, bos kr mal piskal da ga bos skino hm??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov