Abarth ima mrezo mislim da tudi v Avstriji, ce te zanima. Jaz sem ga vzel v Trstu. Govoril sem z eno starejso gospo, ki je pricala malo angleški i malo italiano. Aja, ime ji je bilo pa Snježana...tko da, vse se da zmenit

Konkretno gre za Luccioli salon v industrijski coni Trieste pod obvoznico. Ce te bo zanimalo kaj vec mi poslji sporocilo.
S servisi je tako - jaz sem dobil od VEITA in Autocommerce-a potrditev, da dokler so papirji ok, opravljajo servis tudi za Abartha. Kaksno menjava olja, filtra ali manjse popravilo je tako moč opraviti tule. Bom pa jaz zdajle enkrat sibal v Italijo, da mi zamenjajo olje in filter (17K km - bolj preventiva...interval je celo na 30K) in ga priklopijo na tester, pa poizvem pri njih se kaj vec. Dejstvo je, da ima pac Abarthova delavnica opremo prilagojeno vozilu in nekako ne bi mogel mirno spati, ce bi se serviserji pri nas "ucili" na mojem avtu

V glavnem, se porocam...
Kar se tice kvalitete izdelave je tako - materiali so za moje skromne zahteve odlicni, so pa tu in tam kaksni kiksi, ki pa kazijo zgolj estetiko. Guma pri meni drzi b.p., je pa res, da je na sovoznikovih vratih notranji gumijasti rob (ta ne sluzi tesnenju) malo naguban. Ampak kot pravim, moti me ne. Zaenkrat tudi nisem imel niti enega najmanjsega problema z avtom - vozim pa se vsak dan.
LpF