Tvoja rumena je lepa oz. svetska, če ne vidiš slickerjeve zraven......samo kaj ko slickerjeve felge toliko izboljšajo njegovo...da tvojo v mojih očeh zasenčijo...
Res lepi Ibizi. Men so felge na rumeni boljše (osebno ne maram felten na rob ), pa mislim, da brez znaka maska zgleda kar mal pusta, pa v tem vremenu tud rumena barva lepše izpade :P
WAW!!!!! Res zelo lepe OBE!!! Mislim, da neki posebni komentarji niso potrebni ... avta sta enostavno bolj ali manj perfektna!!!!! Same slike pa tako ali tako sapo jemljejo !!!! Res lepo... ... ...
Nič presenetljivo novega, le novo igračko sem si omislil (Nikon D90) in sem moral malo sprobati No sicer pa je bil avto v začetku septembra na novo prebarvan, popravile so se vse vdolbince po boku (ki se jih je z leti kar nekaj nabralo), lanskoletna toča in odstranilo se je anteno iz strehe.
Nekje proti začetku "osvežitve":
In včerajšnje...bom ob priliki naredil še kakšne ob malo lepšem vremenu
Vrhunsko igračko si nabavu! Tud sam avto z okusom "poštiman".
Kokr vem se D90 počasi poslavlja, ima že naslednika D7000. Ampak vseen imaš top aparat v svojem razredu za naslednjih par let.
lepa je! moti me le spodnji del praga, ko se vidi tisto tudi rumeno "črto" pod pragom, za moj okus bi blo lepše črno odspodi, ker se tisto nebi videlo.