Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO So feb 07, 2009 4:43 pm

Original-One je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:
SESCAR je napisal/-a:pa kšn hitr avtomatski menjalnik ala dsg bi znau bit tut fajn pr tem avtu :P

čez kake 10 let bo mogoče mela :D

Ga ne rabi, je prestavljanje s tem menjalnikom meni vežji užitek, kot dsg

kokr za kerga :D mene teško prepričaš da bi šel nazaj na ročni,...
men ma dsg velik prednosti kot ročni, pa ne samo v performansu...

Original-One
Nov uporabnik

Kraj: Metropola

Napisal/-a Original-One So feb 07, 2009 5:01 pm

HaMzO je napisal/-a:
Original-One je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:
SESCAR je napisal/-a:pa kšn hitr avtomatski menjalnik ala dsg bi znau bit tut fajn pr tem avtu :P

čez kake 10 let bo mogoče mela :D

Ga ne rabi, je prestavljanje s tem menjalnikom meni vežji užitek, kot dsg

kokr za kerga :D mene teško prepričaš da bi šel nazaj na ročni,...
men ma dsg velik prednosti kot ročni, pa ne samo v performansu...

Tocno tako, kakor za koga. Nekaj se pa prevozim tudi v dsgjih, v povezavi z mnogo razlicnimi motorji, tako, da mi ta zadeva ni tuja. Če bi imel avto. menjalnik, bi to bil vsekakor dsg, vendar ne v type r :D

Lp
Type R has a split personality, mental disorder begins at 3800rpm. Powered by Hondata, Pate and Quaife

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz So feb 07, 2009 5:07 pm

Se strinjam. HaMzO, dsg v hondo nikakor ne paše. DSG ti avtomatsko prestavi, ko prideš do nekih obratov, kako boš ti potem hondo NaNaNaNa blokadi držal, kot se spodobi? :vc :vc

Original-One, hec, brez zamere :)

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One So feb 07, 2009 5:24 pm

W|zz je napisal/-a:Se strinjam. HaMzO, dsg v hondo nikakor ne paše. DSG ti avtomatsko prestavi, ko prideš do nekih obratov, kako boš ti potem hondo NaNaNaNa blokadi držal, kot se spodobi? :vc :vc

Jap, bi zgubila vse fane.
Type R has a split personality, mental disorder begins at 3800rpm. Powered by Hondata, Pate and Quaife

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One So feb 07, 2009 5:33 pm

W|zz je napisal/-a:Se strinjam. HaMzO, dsg v hondo nikakor ne paše. DSG ti avtomatsko prestavi, ko prideš do nekih obratov, kako boš ti potem hondo NaNaNaNa blokadi držal, kot se spodobi? :vc :vc

Hehe, sam res. Dobro, da je v golfu dsg, da lahko z eno roko držiš gajbe krompirja, na sovoznikovem sedežu na poti iz "placa",da se ne prevrnejo. Pa za kakšen per tudi prav pride spit med vožnjo.

Šala

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO So feb 07, 2009 5:59 pm

hehe no jz nism farmer in nevozim kromir in nepijem piva ko vozim golfa, drugač pa jz desno roko uporabljam za babe :-P lohk kej stiskaš :D

niake
Nov uporabnik

Napisal/-a niake Sr feb 11, 2009 5:19 pm

čaw!
kok imaš ET na teh belih feltnah? in pa kok je razmak med vijaki?

Uporabniški avatar
HONDASHY
Nov uporabnik

Kraj: Trzin

Napisal/-a HONDASHY Sr feb 11, 2009 6:28 pm

Auspuh je pa res glasen...ampak to je za ns hondaše bomba!Sploh od takrat naprej ko tavelki kolenčki na odmični v akcijo stopjo... :twisted: :twisted: :twisted:
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr feb 11, 2009 6:34 pm

HONDASHY je napisal/-a:Auspuh je pa res glasen...ampak to je za ns hondaše bomba!Sploh od takrat naprej ko tavelki kolenčki na odmični v akcijo stopjo... :twisted: :twisted: :twisted:

Veš kak pravijo...
Pes ki fejst laja, malo grize :EE

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Če feb 12, 2009 1:19 am

tako je, in ta honda ne grize. kot ljubitelj hond se mi je ta malo zamerla. lep avto iz notraj in zunaj. samo honda je spremenila popolnoma mišljenje o športnosti. ta avto ne gre nikamor. ni problem v temu da je tih, preprosto ne gre. vozil sem večinoma vse novejše hot heče, sam tega bi dal v skupino z swiftom. pa še ta mislim da je hitrejši!
DSG je za pussije, isto kot ta honda. pa brez zamere

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Če feb 12, 2009 7:35 am

PiWPiW je napisal/-a:tako je, in ta honda ne grize. kot ljubitelj hond se mi je ta malo zamerla. lep avto iz notraj in zunaj. samo honda je spremenila popolnoma mišljenje o športnosti. ta avto ne gre nikamor. ni problem v temu da je tih, preprosto ne gre. vozil sem večinoma vse novejše hot heče, sam tega bi dal v skupino z swiftom. pa še ta mislim da je hitrejši!
DSG je za pussije, isto kot ta honda. pa brez zamere

a tvoj lupo 1.0 gre bolj al ka :shock: :shock: :shock:

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če feb 12, 2009 8:40 am

@ PiWPiW - Mogoce imas visoka pricakovanja ampak govorit, da FN2 ne gre nikamor je neumnost. Ce si jo klasiral v isto grupo kot novega Swifta...je to mal mimo usekano se ti ne zdi?

Prejsnji model se je zdel bolj brezkompromisen, ker je imel manj zaduseno notranjost, bil je lazji ob enaki moci. Obcutek je eno, dejanski rezultati drugo (se 1x, poglej kak test, kak cas s proge). 120 km/h v majhnem hot hatchu izpred par let je bilo obcutit kot neverjetno hitro...danes je to druga zgodba. Varnost je napredovala ;)

LpF

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Če feb 12, 2009 9:52 am

bla bla bla, besede besede besede, ZANIMIVO DA NAJVEČ GOVORIJO TISTI KI IMAJO ZABOJE OD AVTOMOBILOV.

LSD je zakon in dokler ga nimaš ne veš da se voziš v nevarnem avtu. Japonci žal sm na njihovih japonskih verzijah posvečajo veliko pozornost na aktivno in ne pasivno varnost, zato vse taprave honde imajo lsd serijsko,trše amortizerje, boljše zavore, več moči in navora ne pa kot EU mašine ki si pomagajo z EPS-jem in drugimi elektronskimi neumnostimi ker je za njih bolj pomembno udobje kot performansi pri športnem avtomobilu.

FN2 res da ni dejanski naslednjih EP3-ja vendar gre prav tako dobro. DSG menjalnik je zakon, vendar dsg in honda ne gre skupaj ker pri hondi je poezija gledat ( če se ima čas ker gredo tako hitro gor)obrate ki rasejo do skoraj 9000 in potem prešaltat.

Ta štorja se ne more nikol končat ker veedno bo imel kdo kaj za povedat. Vsi neki nabijate konje in vse živo, koliko od vas pa to potem vporabi na grobniku in ne na neumnih mestnih dirkah.

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Če feb 12, 2009 12:57 pm

res je da sem pričakoval več. 8. gen je napredovala v varnosti, vendar je pridobila tudi na teži zato je malo počasnejša od 7.gen. kot swifta sem mislil na novega swifta ne na starega. imam pač eno "progo" kjer probavam razne avte. v klanec je vlekel swift isto hitro kot civic (če ne še kaj boljše). na ovinkih pa ne bi vedel kdo je bil hitrejši. oba so precej prilepljena. zato sem bil nekakor razočaran, hitrosti ni dobil iz nikjer. vrejemi pa da nisem edini ki tako misli.

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če feb 12, 2009 1:18 pm

:D

Oprosti, ampak...primerjas avto, ki ima 200 konj z avtomobilom s 120 konji in trdis, da je slednji vlekel bolje...v klanec?...s pol litra nizjo delovno prostornino motorja?....brez turbine...?

Rad bi videl ja...

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Če feb 12, 2009 1:54 pm

gofra

Sonček je zunaj, lahko bi se kaj dobili ? :)

lp

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Če feb 12, 2009 1:55 pm

PiWPiW je napisal/-a:res je da sem pričakoval več. 8. gen je napredovala v varnosti, vendar je pridobila tudi na teži zato je malo počasnejša od 7.gen. kot swifta sem mislil na novega swifta ne na starega. imam pač eno "progo" kjer probavam razne avte. v klanec je vlekel swift isto hitro kot civic (če ne še kaj boljše). na ovinkih pa ne bi vedel kdo je bil hitrejši. oba so precej prilepljena. zato sem bil nekakor razočaran, hitrosti ni dobil iz nikjer. vrejemi pa da nisem edini ki tako misli.

Res pa je, da je med 7 in 8gen razlika v performasih minimalna, vendar občutki so v 7gen precej bolsi. Zakaj? zaradi zvočnega izolacije in podobnega, v 8gen res ni cutiti hitrosti, vendar se stvar premika zelo hitro

Daj povej, kaj imaš ti zaen avto, da vem kaj kupit, da nebom meu pussy car?
Zadnjič spremenil Original-One, dne Če feb 12, 2009 2:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Če feb 12, 2009 1:57 pm

niake je napisal/-a:čaw!
kok imaš ET na teh belih feltnah? in pa kok je razmak med vijaki?

nevem, sem pozabil. Feltne so drugače bile prej na evolutionu, če ti to kaj pomaga

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če feb 12, 2009 2:03 pm

Original-One je napisal/-a:gofra

Sonček je zunaj, lahko bi se kaj dobili ? :)

lp

Sem zelo za, ampak bi potrpel do nedelje, ker ta hip ne vem kje se me glava drzi zaradi dela :s

LpF

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če feb 12, 2009 4:55 pm

PiWPiW je napisal/-a:res je da sem pričakoval več. 8. gen je napredovala v varnosti, vendar je pridobila tudi na teži zato je malo počasnejša od 7.gen. kot swifta sem mislil na novega swifta ne na starega. imam pač eno "progo" kjer probavam razne avte. v klanec je vlekel swift isto hitro kot civic (če ne še kaj boljše). na ovinkih pa ne bi vedel kdo je bil hitrejši. oba so precej prilepljena. zato sem bil nekakor razočaran, hitrosti ni dobil iz nikjer. vrejemi pa da nisem edini ki tako misli.

Nauč se vozt :lol: :lol: dej ne rabiš pisat komentarjev če nimaš pojma o zadevah. Swift z 125ps isti hitr k TypeR :lol: :lol: Si komedijant
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov