mr.ramo je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.
če nisi opazil so tudi drugi avti,ki na sliki "pomarančaste" barve
mr.ramo je napisal/-a:quart je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.
Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!
brez konkretnih dokazov mu nemorejo nič
tadej92 je napisal/-a:sem te vido zadnič po gosposvetski, kaj si rukno avto al kaj maš spredi na desnem koncu vdarjenega tak?
Gorch je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.
če nisi opazil so tudi drugi avti,ki na sliki "pomarančaste" barve
Malo si poglej bok avtomobila...če ti je pa to normalno,imata pa najbrš skupnega ličarja.
quart je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:quart je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.
Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!
brez konkretnih dokazov mu nemorejo nič
Vem da mu razen opominov ne morejo nič, ampak to, da imaš vsak drugi dan policijo na vratih pa tudi ni prijetno! Poleg tega te malo bolj kontrolirajo na ta račun!
Courage™ je napisal/-a:Vidva se kr dobita na pijaci, ti dejc sipe dol pa muzika na pune, ovi pa na blokadi, pa po moznosti si se kake cvike na glavo na bijta pa ketne.
Primitivca ena.
dejcc je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.
Taki so mi vedno smešni. Še nastavo bi se ti, samo čez par mesecev bi mi ti "kupil" nov avto in nebi več vozo Fiata takrat pa bi se jaz tebi smejal8)
...:::Team:::... je napisal/-a:je napisal primitivne poste.......hahahahaha TI si primitivec ker voziš ko budalo, zadnjič sem te že 33938 vido kak sekaš ovinke, pa krožnih se tudi nisi očitno učil v avtošoli, poleg ostalih blokad z toto jajco, da zadnjih nevidnih luči niti ne omenjam, človek spravi se v red....ker ko se bo nekaj zgodilo bo prepozno
ja kolegu se je skoraj v prtljažnik zapeljal tovectrab je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:je napisal primitivne poste.......hahahahaha TI si primitivec ker voziš ko budalo, zadnjič sem te že 33938 vido kak sekaš ovinke, pa krožnih se tudi nisi očitno učil v avtošoli, poleg ostalih blokad z toto jajco, da zadnjih nevidnih luči niti ne omenjam, človek spravi se v red....ker ko se bo nekaj zgodilo bo prepozno
se strinjam z tabo. pa kot je napisal prej nekdo da mu je za laguno kuril gume on pa dva otroka notr. pa če bi bil jaz na tvojem mestu bi stopil ven pa bi mu z veseljem eno primazal. ima srečo da nisem dost v mb. ker če bi za mano to delal bi se mu slabo pisalo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov