Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Ne dec 13, 2009 12:36 pm

sem te vido zadnič po gosposvetski, kaj si rukno avto al kaj maš spredi na desnem koncu vdarjenega tak?

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne dec 13, 2009 12:37 pm

mr.ramo je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl :shock: ?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.

če nisi opazil so tudi drugi avti,ki na sliki "pomarančaste" barve :roll:

Malo si poglej bok avtomobila...če ti je pa to normalno,imata pa najbrš skupnega ličarja :roll: .

Uporabniški avatar
quart
Nov uporabnik

Napisal/-a quart Ne dec 13, 2009 12:51 pm

mr.ramo je napisal/-a:
quart je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.

Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!

brez konkretnih dokazov mu nemorejo nič ;)

Vem da mu razen opominov ne morejo nič, ampak to, da imaš vsak drugi dan policijo na vratih pa tudi ni prijetno! Poleg tega te malo bolj kontrolirajo na ta račun!

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Ne dec 13, 2009 1:02 pm

En na hitri cesti proti melju-pred tunelom mi je vzel prednost in zapeljal čez 2 pasova... Natančneje avstrijski šleperist...Morem menjat blatnik pa smernik pa bo to spet tip top...

dejcc: lahko bi se zmenli kdaj za kako kavico ?

lp

tadej92 je napisal/-a:sem te vido zadnič po gosposvetski, kaj si rukno avto al kaj maš spredi na desnem koncu vdarjenega tak?

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne dec 13, 2009 1:08 pm

Lej, nimam proti nobenemu nič.. ampakroko na srce: avto pa res ni nevem kaj nooo...

Od toče, blatnik je bil že pred nesrečo kitan skor na dva centimetra,( se kit zdaj luši dol) lufti so tko tko, pobutan naokoli,... Sem ga videl od blizu v živo....in morem rečt, da razn teh zadnih "kao" hudih luči avto ni nič posebnega. AP brez zamere. iskreno mnenje.

Ko pa berem tele poste, da si hiter... se je pa vidlo, ker še na hovu štajerskega avtodoma ni šlo glih počasi... :? Ampak, kot nekateri tu pišejo, da so te videli divjat po mestu še preden si menjal gume... pubec mel si 10 let stare zlizane gume gor ...tak da za svojo varnost in za varnost drugih bi pa le lahko malo poskrbel ;)

Bolj počasi pa po pameti. Samo to ti lahko predlagam 8) se vidmo

LP T.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Ne dec 13, 2009 1:33 pm

Gume niso ble nič 10 let stare gume...toLko še avto ni star... Gume so ble stare točno 4 leta in nič več... Kje je pobutan ? Spredaj na štoštangi na levi strani edino. Pa blatnik... Drugje pa nevem ki bi ti vido to...No sej meni je prav vseeno... Neda se mi ubadaT z nekaterimi posti....

lp -brez zamere ( se viidimo ja ;) )

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne dec 13, 2009 1:37 pm

a nisi mel goodyeark letnih gor?

Slika

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Ne dec 13, 2009 1:42 pm

V bistvu je bla zadnja leva...ampak nisem je mel več gor ker sem mel sprednjo rezervno... Ma dobro zdaj je za varnost poskrbljeno ;) ali pač ? :P ....

GT_Turbo17 je napisal/-a:a nisi mel goodyeark letnih gor?

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne dec 13, 2009 1:46 pm

kar se gum tiče absolutno. zdaj maš gor dobre zimske gume, napram kaj si prej imel gor. ampak vseeno, počasi.... ;)

jaz sem gledal eno gumo in je bla letnik 99. ne vem...jih mam itak še na kupu v delavnici. lahko, da se motim.

Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne dec 13, 2009 1:51 pm

Gorch je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:Nekaj me zanima...kaj si delal z svojim avtom...tako "pomarančastega" avta še nisem videl :shock: ?OK.če si ga farbal doma v garaži razumem,da ti ga je pa en ličar tkole nakracal...to mi pa ni jasno.
Če ne veš o čem govorim...poglej si sliko v polni resoluciji,ki jo je prilepil dejcc.

če nisi opazil so tudi drugi avti,ki na sliki "pomarančaste" barve :roll:

Malo si poglej bok avtomobila...če ti je pa to normalno,imata pa najbrš skupnega ličarja :roll: .

sem pogledal tud avto z njegove leve strani in avto pred njim ,pa mata isto "pomarančasto barvo :roll: ampk dobr dost tega OFF-a :-P :D

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne dec 13, 2009 1:53 pm

quart je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:
quart je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

Enkrat se se mimo mene pelji vec ko petdeset medtem ko setam otroka al pa blokadiraj pa kopaj gume v centru mesta pa si zapomni da te bom tak v lamp vsekal da bos j***a cez usta vun spukno smrkavec en.

Ni kaj! To so navadni primitivci v kao ˝spedenanih˝jačkih ! Žalostno pa je da je ogromno takšnih! V takšnem primeru...tel. št. 113 pa javit št tablice! Pri nas to najbolj pali! Lahko si jo enostavno prepišeš s pripetih slik!

brez konkretnih dokazov mu nemorejo nič ;)

Vem da mu razen opominov ne morejo nič, ampak to, da imaš vsak drugi dan policijo na vratih pa tudi ni prijetno! Poleg tega te malo bolj kontrolirajo na ta račun!

da bi policaji prihajali domov,zard prijavljenega norenja,to ne verajmm,verjamm pa da če ga ustavijo nekje v prometu je "naj.ebal" se za nazaj,kljub temu če se je normalno obnasu v casu kontrole oz. v času ustavitve s policijske strani ;)

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne dec 13, 2009 5:24 pm

je napisal primitivne poste.......hahahahaha TI si primitivec ker voziš ko budalo, zadnjič sem te že 33938 vido kak sekaš ovinke, pa krožnih se tudi nisi očitno učil v avtošoli, poleg ostalih blokad z toto jajco, da zadnjih nevidnih luči niti ne omenjam, človek spravi se v red....ker ko se bo nekaj zgodilo bo prepozno
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne dec 13, 2009 5:39 pm

Sreča da mamo zravn policajev in vsega sistema še druge samoklicane ljudi ki skrbijo za red :twisted: (kao).

lahko se zmenmo kdaj za pijačo ja.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 14, 2009 12:47 am

Vidva se kr dobita na pijaci, ti dejc sipe dol pa muzika na pune, ovi pa na blokadi, pa po moznosti si se kake cvike na glavo na bijta pa ketne.

Primitivca ena.

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Po dec 14, 2009 1:15 am

Courage™ je napisal/-a:Vidva se kr dobita na pijaci, ti dejc sipe dol pa muzika na pune, ovi pa na blokadi, pa po moznosti si se kake cvike na glavo na bijta pa ketne.

Primitivca ena.

:pivo :pivo rn-rn-rn-rn :lol: smetanova racink tim :D mim našega faksa je že kr riziko kako cesto prečkat, da ne prileti kak zelen proton, rdeče-črna kia, bela mazda z 0.4 motorjem in bi-športnim filtrom

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po dec 14, 2009 1:47 am

Idi nekam ven iz mesta na kako cesto kjer ni prometa pa po možnosti nobene hiše oz. človeka v radiusu 4km pa blokadiraj kolko ti pač paše. V mesto pa to ne sodi. Zdaj sta še mlada pa si mislita "ka te ovi sivci neka težijo"....glej da neboš the hard way spoznal da je to butasto ker ko boš nekoga povozo z to kanto ga boš mel pred očmi do konca življenja!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po dec 14, 2009 2:10 am

OFF
dejcc je napisal/-a:
Čuješ smrkavec ti kr zdaj v tej temi napisem da ce ti bo kdo na semaforju vrata odprl pa ti tri focne primazal da bos vedo da sem to jaz.

Taki so mi vedno smešni. Še nastavo bi se ti, samo čez par mesecev bi mi ti "kupil" nov avto in nebi več vozo Fiata takrat pa bi se jaz tebi smejal8) :lol:

dejcc aka Technologic

Je tako težko razumet take reakcije in jezo uporabnikov, če Proton-Blaž res počne take stvari? To počet kjerkoli je precej otročje in milo rečeno butasto, če pa to počne v centru Maribora, je to nič manj kot neodgovoren in zelo nevaren idiotizem!
Kako pa označimo nekoga, ki provocira in kritizira reakcije na to ter s tem podpira take idiotizme? Lep prijatelj si, ni kaj - do prvega zbitega Mariborčana (nato pa tišina?)!
Morda bi mu raje kako drugače pomagal, saj se skoraj zdi, da je potreben čisto drugačne pomoči, ne pa podpiranja neumnosti?

Zato - če mu nisi sposoben zares pomagat, vsaj ne provociraj!

bmwe46
Novinec

Kraj: ms

Napisal/-a bmwe46 Po dec 14, 2009 11:02 am

...:::Team:::... je napisal/-a:je napisal primitivne poste.......hahahahaha TI si primitivec ker voziš ko budalo, zadnjič sem te že 33938 vido kak sekaš ovinke, pa krožnih se tudi nisi očitno učil v avtošoli, poleg ostalih blokad z toto jajco, da zadnjih nevidnih luči niti ne omenjam, človek spravi se v red....ker ko se bo nekaj zgodilo bo prepozno

se strinjam z tabo. pa kot je napisal prej nekdo da mu je za laguno kuril gume on pa dva otroka notr. pa če bi bil jaz na tvojem mestu bi stopil ven pa bi mu z veseljem eno primazal. ima srečo da nisem dost v mb. ker če bi za mano to delal bi se mu slabo pisalo.

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Po dec 14, 2009 2:36 pm

vectrab je napisal/-a:
...:::Team:::... je napisal/-a:je napisal primitivne poste.......hahahahaha TI si primitivec ker voziš ko budalo, zadnjič sem te že 33938 vido kak sekaš ovinke, pa krožnih se tudi nisi očitno učil v avtošoli, poleg ostalih blokad z toto jajco, da zadnjih nevidnih luči niti ne omenjam, človek spravi se v red....ker ko se bo nekaj zgodilo bo prepozno

se strinjam z tabo. pa kot je napisal prej nekdo da mu je za laguno kuril gume on pa dva otroka notr. pa če bi bil jaz na tvojem mestu bi stopil ven pa bi mu z veseljem eno primazal. ima srečo da nisem dost v mb. ker če bi za mano to delal bi se mu slabo pisalo.
ja kolegu se je skoraj v prtljažnik zapeljal to
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po dec 14, 2009 2:50 pm

zanimivo jaz sem ga tut že parkrat zasledil v centru .. hitrost+blokada.. to mu je domače očitno :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov