Sharona055 je napisal/-a:
ej, samo ti pa res... a če bi ti bil sinček bogataša, bi pa prosil na ulici? mislim, da moraš ti odrast. če bi bila jaz hčerka bogataša, bi imela 3 take doma.
in sigurno imam raje 14-letnike, ki se v tem vozijo po mestu (kjer, če ne veste, je imejitev 50km/h) kot pa 14-letnike, ki se mi s skuterjem prilepijo na rit in potem prehitevajo pred semaforji ali v križišču/krožišču, kjer se pač pokaže malo prostora, da gre mimo in malo manjka, da ga ne zbijem.
drag je pa tudi zato, ker je na nek način luksuz. tudi smart je luksuz ( - poleti. pozimi pa, kot je nekdo napisal, tako ne rabimo strehe nad glavo 24/7, ali ne?)
najprej MacTron...hvala , očitno ti razumeš!
Draga teta Sahrona055, kljub tvojim letom, katerih števila ne vem natančno očitno še nisi zrela za zrel pogovor, vem , da si napisala svoje mnenje....tako se sploh ne bom spuščal v besedni dvoboj s tabo, ker očitno je zate promet le v mestih , kjer naj bi vozili le 50 km/h, vedi pa da vsak ki ima tak NEavto, bo kajkmalu avtu privoščil razne dodatke , mu zamenjal izpuh odvzel razne dušilce ipd...tako smo pa na istem kot s skuterji, marsikateri ne gre samo 50 km/h, ampak krepko čez 80....in res je navadni in zopet nočem žaliti nikogar ,državljani si takih zadev ne morejo privoščiti,
so pa ti avti velika težava v prometu, kajti skuter se ti lažje ogne in tudi ti njemu...ko boš vozila za tem stvorom nekaj km , malo poglej okoli sebe kaj počnejo ljudje, ki vsi polni različnih skrbi, hitijo proti domu, službi...misliš, da so veseli, da se nekaj najstnikov z očetovo debelo denarnico, vozijo po cestah rezerviranih za PROMET in delajo zastoje? Vsak ve kam spada na cestah, tole je pa nek hibrid...kaj če bi začeli voziti traktorji, katerih hitrost že presega 60, tudi po avtocesti? Bi ti bilo to v zadovoljstvo? na koncu smo pa spet na začetku, kosilnice so za na travo!
Pa promet poteka tudi izven mest...saj počasi z leti boš dojela...pa smart je zate luxus?
P.S. te stvari niso za na cesto...ampak to je le moje mišljenje...
vsem veliko km brez zastojev...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.