Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Pe okt 09, 2009 4:27 pm

Custom je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Odspredaj MB znakec in kolesni pokrovi s Hoferja... svašta.
Ko pri tem avtu vklopiš ventilacijo pomoje kr ugasne.

Ja pomoje tut, bolš pa že ko pa ti ko si se v teh letih s pešhondo furo.

ja in, pa kaj če je hodil peš ? boljše pešhonda kot pa ovirat promet,... ne relaciji MB-Radlje ob Dravi je teh avtov polno, majkemi da bo vsak kaj kmalu znorel, ker če tega ne morš prehitevat itak nimaš druge opcije, kot pa da se za njim voziš, tistih bogih 45 al 50km/h, kolk pač to gre. In pol, vsak misli da je frajer ko ma to,...jao, je te že boljši imet nek moped, ne zavzema tolk prostora na cesti, pa še boljši filing je,... pa zaj mi boš ziher reko, si pod streho pa pozimi ti je toplo,... kot da te greje to kaj,... pa niti ne vem, zakaj se vozit po dežju, ko je itak bolj nevarno ? :roll:

lp,...
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Pe okt 09, 2009 4:32 pm

=ZiAn=: bereš mi misli. živim bliz Broda in sm tut že parkrat vidu oz. čutu to slepljenje, je meu ta "avto" tut ene Viper črte gor...

Custom
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a Custom Pe okt 09, 2009 4:55 pm

Ne ni ta ,jaz sem iz štajerskih koncev

Uporabniški avatar
Sharona055
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Sharona055 Pe okt 09, 2009 4:57 pm

MacTron je napisal/-a:Sharona055 off: No gospodicna, sedaj se pa malo umiri, ker v splosnem uporabnik TOYOTA
ni podal nobenega mnenja o "prosnji na ulici" niti ni soglasal s tem, pac pa je preprosto v
sicer splosnem podal mnenje na taksne nadobudneze, ki komaj zacenjajo z besedo promet,
kaj sele spostovanje pravil itd... Torej v splosnem je zelel povedati, da se taksnih igrac ne
more privosciti vecina taksnih nadobudnezev (cena je pac glede na materiale precej visoka).

Glede na to, da bos cez nekaj let tudi sama urejala clovekova zunanja ravnanje v odnosu
z drugimi, bi zelel, da tudi tu poskrbis v tej meri. Hvala.

z vsem spoštovanjem, tukaj pa se niti malo ne strinjam s tabo. TOYOTA je bil žaljiv z besedami "sinčki bogatašev" ter "mulci", ki imajo zelo negativen prizvok. poleg tega je ta tema polna žaljenja tega fanta, ki to vozi, ker pač ima možnosti za to. in vem, kaj je TOYOTA želel s svojim postom povedat, mogoče pa vi niste v celoti razumeli mene.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe okt 09, 2009 5:06 pm

no da vas malo razočaram :lol: fant ima tudi skuterja doma ker ga poznam ;) da neboste rekli da vozi samo krsto na kolah :lol:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe okt 09, 2009 5:08 pm

Sharona055 je napisal/-a:
ej, samo ti pa res... a če bi ti bil sinček bogataša, bi pa prosil na ulici? mislim, da moraš ti odrast. če bi bila jaz hčerka bogataša, bi imela 3 take doma.

in sigurno imam raje 14-letnike, ki se v tem vozijo po mestu (kjer, če ne veste, je imejitev 50km/h) kot pa 14-letnike, ki se mi s skuterjem prilepijo na rit in potem prehitevajo pred semaforji ali v križišču/krožišču, kjer se pač pokaže malo prostora, da gre mimo in malo manjka, da ga ne zbijem.

drag je pa tudi zato, ker je na nek način luksuz. tudi smart je luksuz ( - poleti. pozimi pa, kot je nekdo napisal, tako ne rabimo strehe nad glavo 24/7, ali ne?)

najprej MacTron...hvala , očitno ti razumeš!

Draga teta Sahrona055, kljub tvojim letom, katerih števila ne vem natančno očitno še nisi zrela za zrel pogovor, vem , da si napisala svoje mnenje....tako se sploh ne bom spuščal v besedni dvoboj s tabo, ker očitno je zate promet le v mestih , kjer naj bi vozili le 50 km/h, vedi pa da vsak ki ima tak NEavto, bo kajkmalu avtu privoščil razne dodatke , mu zamenjal izpuh odvzel razne dušilce ipd...tako smo pa na istem kot s skuterji, marsikateri ne gre samo 50 km/h, ampak krepko čez 80....in res je navadni in zopet nočem žaliti nikogar ,državljani si takih zadev ne morejo privoščiti,
so pa ti avti velika težava v prometu, kajti skuter se ti lažje ogne in tudi ti njemu...ko boš vozila za tem stvorom nekaj km , malo poglej okoli sebe kaj počnejo ljudje, ki vsi polni različnih skrbi, hitijo proti domu, službi...misliš, da so veseli, da se nekaj najstnikov z očetovo debelo denarnico, vozijo po cestah rezerviranih za PROMET in delajo zastoje? Vsak ve kam spada na cestah, tole je pa nek hibrid...kaj če bi začeli voziti traktorji, katerih hitrost že presega 60, tudi po avtocesti? Bi ti bilo to v zadovoljstvo? na koncu smo pa spet na začetku, kosilnice so za na travo!
Pa promet poteka tudi izven mest...saj počasi z leti boš dojela...pa smart je zate luxus?
P.S. te stvari niso za na cesto...ampak to je le moje mišljenje...
vsem veliko km brez zastojev...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
Sharona055
Nov uporabnik

Napisal/-a Sharona055 Pe okt 09, 2009 5:34 pm

to je pa najnižji način pokroviteljstva, da se obešaš na moja leta.
daj prosim preberi še enkrat moj prvi post.
omejila sem se predvsem na mesto, ker tudi mislim, da je to samo za v mesto in tam je 50km/h dovolj.
in brezzveze hodiš v neke ekstreme s traktorji.
skuterju se lažje izogneš in on tebi? ravno to sem želela povedat, da skuterji izsiljujejo to svojo prednost v mestu in tudi se mi ni malokrat zgodilo, da je avtomobilist mislil, da bo skuterja lažje in z manj prostora prehitel. pa ga ni.
in tudi jaz mislim, da je (vsaj v mestu) takšna stvar varnejša od skuterja.
mislim, zakaj pa ne? kaj pa motoristi? in nenazadnje traktoristi? pa tisti, ki imajo 15 let star avto in kadi za 5 avtov? a gremo tudi te izrinit s ceste, ker nekoga motijo?

na tvoj post sem se obesila, ker je bil tako zaničljiv. super bi bilo, da bi bili vsi malo manj živčni in bolj strpni na cestah.

in ja, smart kot tak je zame luksus. vsaj bil.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe okt 09, 2009 5:42 pm

jaz osebno bi jih tudi prepovedal, ampak ne zato da mi grejo na zivce sincki po poklicu bogatega oceta. ampak zato ker delajo same zastoje in guzve. stvar ni sposobna tekoce se udeleziti prometa.

mogoce v mestu samo izven je obup.

vsak dan z vrhnke ko grem v sluzbo naletim na tak sranje. sta dva na vrhnki in oba od starejsih detkov.

zdej si pa predstavlite kako je 20km vozit za njim oziroma v koloni ki jo naredi. se nikoli niso presegli 45km/h. vcasih pa glih nimas moznosti prehitet in mores za tem sranjem peljati (oz stati). to je zivi obup se prej bi prsu z krpanim ki se ustavi vsakih 5 metrov.

da negovorim o obnasanju mulckov ki vozijo take avte...
Slika

norc89
Novinec

Napisal/-a norc89 Pe okt 09, 2009 5:42 pm

od strica foter ga ima, kateri ima pač samo izpit za moped in se dedek lepo vozi z njim. to lahko samo povemda je plastik fantastik in na koncu še pride 12-14 tisoč eurov. adijo pamet. Vendar kaj nared če si star 60+ in nimaš izpita za kaj druga.

Drugače pa ga ima en mulc v naši okolici. In je zelo kolturen ni avtobusne postaje nakateri se ne zaustavi in spusti vsakogar naprej, pa magari je za njim en avto.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe okt 09, 2009 6:53 pm

Sharona055 je napisal/-a:to je pa najnižji način pokroviteljstva, da se obešaš na moja leta.
daj prosim preberi še enkrat moj prvi post.
omejila sem se predvsem na mesto, ker tudi mislim, da je to samo za v mesto in tam je 50km/h dovolj.
in brezzveze hodiš v neke ekstreme s traktorji.
skuterju se lažje izogneš in on tebi? ravno to sem želela povedat, da skuterji izsiljujejo to svojo prednost v mestu in tudi se mi ni malokrat zgodilo, da je avtomobilist mislil, da bo skuterja lažje in z manj prostora prehitel. pa ga ni.
in tudi jaz mislim, da je (vsaj v mestu) takšna stvar varnejša od skuterja.
mislim, zakaj pa ne? kaj pa motoristi? in nenazadnje traktoristi? pa tisti, ki imajo 15 let star avto in kadi za 5 avtov? a gremo tudi te izrinit s ceste, ker nekoga motijo?

na tvoj post sem se obesila, ker je bil tako zaničljiv. super bi bilo, da bi bili vsi malo manj živčni in bolj strpni na cestah.

in ja, smart kot tak je zame luksus. vsaj bil.

glej sharona, oprosti...raje te peljem na sok, kot da se prerekam tukaj na forumu s tabo...naj pa povem, da če si hčer bogataša uživaj njegove sadove, ja ,tudi jaz bi jih, pa mi nikoli ni bilo hudo, samo raje sem ponosen na moje sadove... :idea:
nisem imel namena biti žaljiv...ampak še vedno mislim isto!
lep večer
In USA you drive car.
In Japan car BREAKS you.

frooteg
Nov uporabnik

Kraj: Republic of Quotle

Napisal/-a frooteg Pe okt 09, 2009 7:15 pm

@ TOYOTA : Takega sprenevedanja od enega uporabnika pa še ne . . . Nimaš še najbolj razčiščenih pojmov komu in čemu so ti avti namenjeni. Glede na komentarje niti lastnega prevoznega sredstva nimaš, pa se kurčiš tule neki :D

Si pa mogoče pomislil, da nekateri nemorejo voziti avta z B kategorijo in jim takle ligier ali pa aixam idealno služi v vseh vremenskih razmerah. Da se lahko nekdo odpelje v trgovino tudi pozimi, kar se prej z skuterjem ni bilo ravno prijetno. Da so stvari na svetu , ki se tebi zdijo samoumevne, pa NISO čist VSEM! Nimajo ti veze "bogataši" ! Ja itak majo sam bogataši teh 3k EUR :D :D :D

Dej malo premislite kaj pišete preden se z svojimi ropotuljicami derete, da je treba te "avte" spravit iz ceste. Pač počakaš in prehitiš . . . jaz nevidim problema. Sicer je pa 90% voznikov teh avtov tolk kultiviranih, da se umikajo , kar za 99% voznikov avtov in tovornjakov, ki naredijo kolono nemorem trdit !

Pa ne .. ne vozim ne ligiera, ne aixama ;)

LP M .

Uporabniški avatar
Sharona055
Nov uporabnik

Napisal/-a Sharona055 Pe okt 09, 2009 7:21 pm

glej sharona, oprosti...raje te peljem na sok, kot da se prerekam tukaj na forumu s tabo...naj pa povem, da če si hčer bogataša uživaj njegove sadove, ja ,tudi jaz bi jih, pa mi nikoli ni bilo hudo, samo raje sem ponosen na moje sadove... :idea:
nisem imel namena biti žaljiv...ampak še vedno mislim isto!
lep večer[/quote]

samo tole še: edini kateremu bi se lahko opravičil je tale nič hudega sluteči avtor te teme ;)
drugače pa, če bi pozorno prebral moj prvi post, bi videl, da nisem hči bogataša in da tudi jaz uživam lastne sadove :P

avtorju: želim pa varne km

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe okt 09, 2009 7:25 pm

frooteg je napisal/-a:@ TOYOTA : Takega sprenevedanja od enega uporabnika pa še ne . . . Nimaš še najbolj razčiščenih pojmov komu in čemu so ti avti namenjeni. Glede na komentarje niti lastnega prevoznega sredstva nimaš, pa se kurčiš tule neki :D

Si pa mogoče pomislil, da nekateri nemorejo voziti avta z B kategorijo in jim takle ligier ali pa aixam idealno služi v vseh vremenskih razmerah. Da se lahko nekdo odpelje v trgovino tudi pozimi, kar se prej z skuterjem ni bilo ravno prijetno. Da so stvari na svetu , ki se tebi zdijo samoumevne, pa NISO čist VSEM! Nimajo ti veze "bogataši" ! Ja itak majo sam bogataši teh 3k EUR :D :D :D

Dej malo premislite kaj pišete preden se z svojimi ropotuljicami derete, da je treba te "avte" spravit iz ceste. Pač počakaš in prehitiš . . . jaz nevidim problema. Sicer je pa 90% voznikov teh avtov tolk kultiviranih, da se umikajo , kar za 99% voznikov avtov in tovornjakov, ki naredijo kolono nemorem trdit !

Pa ne .. ne vozim ne ligiera, ne aixama ;)

LP M .

no frooteg pa ti povej komu so namenjeni...pa očitno ne razumeš, bom bolj po domače da boš razumel...so predragi zato kar nudijo, zato iz česar so...bogataši je bilo mišljeno v prenesenem pomenu...ok :lol: , saj si dijak tega sam ne more privoščit, oz. so redki...
moje prevozno sredstvo imaš na avatarju...pa ni edini, ja in?
kaj ima to veze kaj vozim in kaj ne? in zakaj ne morejo voziti z B kategorijo? so morda premladi in ker so premladi se ne znajdejo ravno najbolje v prometu, ok, ne vsi, obstajajo izjeme...glede voznikov se pa strinjam s tabo..moja poanta je bila, ali mislite da so ljudje pri 14 zreli za vožnjo? pa govorim na splošno itak vsi vemo, da obstajajo izjeme...frooteg, u got it....če je to zate normalno, no :idea:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2535147&show=1pokaži mi 5 dijakov ki vozijo tole in so kupili sami, ker to potrebujejo pozimi za prevažanje kruha iz tgovine....kaj pa mi , ki smo hodili peš? tisti ki si lahko to privošči, naj si , naj uživa....ampak to ni bila poanta....ne gre se za nevoščljivost.
Zadnjič spremenil TOYOTA, dne Pe okt 09, 2009 7:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
In USA you drive car.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe okt 09, 2009 7:32 pm

Sharona055: off: Uredu ne strinjas se z menoj... no naj ti povem, da avtor nima ravno
razciscenih pojmov glede svojega vozila, ki ga vozi... samo toliko o tem koliko se lahko
strinjas in kaj sem hotel povedati z besedo promet in besedo nadobudnezi. Preberi si
celotno temo ne samo izsledke, kajti avtor teme ni ta zadnhji uporabnik katerega citiramo.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

frooteg
Nov uporabnik

Kraj: Republic of Quotle

Napisal/-a frooteg Pe okt 09, 2009 7:45 pm

ne ne .. ne gre se tu za 14 letnike .. gre se tudi za starejše ljudi.. 25+ ;) Pa ne niso "izgubili" vozniškega izpita. Pač ni vsem z rožcami postlano, da lahko grejo BP delat vozniški izpit pri 18. letih.

Dejstvo je da za tak denar dobiš že zelo dober avto B kategorije, in da bi moral tak avto stat največ 500 eur. tu se strinjava. Vendar nekomu , nebo težko dat niti 50.k eur za avto, če se bo z njim dejansko LAHKO vozil !

Tista z avti je bla mišlena bolj to, da se obnašaš k en otrok :P

LP M .

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So okt 10, 2009 1:44 am

Falco_ je napisal/-a:
Custom je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Odspredaj MB znakec in kolesni pokrovi s Hoferja... svašta.

ja in, pa kaj če je hodil peš ? boljše pešhonda kot pa ovirat promet,... ne relaciji MB-Radlje ob Dravi je teh avtov polno, majkemi da bo vsak kaj kmalu znorel, ker če tega ne morš prehitevat itak nimaš druge opcije, kot pa da se za njim voziš, tistih bogih 45 al 50km/h, kolk pač to gre. In pol, vsak misli da je frajer ko ma to,...jao, je te že boljši imet nek moped, ne zavzema tolk prostora na cesti, pa še boljši filing je,... pa zaj mi boš ziher reko, si pod streho pa pozimi ti je toplo,... kot da te greje to kaj,... pa niti ne vem, zakaj se vozit po dežju, ko je itak bolj nevarno ? :roll:

lp,...

Falco se strinjam, je bolše it peš ali z mopedom. Ja na tej relaciji tud sam srečujem vsaj 2 do 3 jajčke na dan. Nič nimam proti njim naj se vozijo, samo naj se tud pravočasno umaknejo, ko se jim približam. V mestu še nekak gre, samo za odprte ceste pa te jajčke nikakor niso primerne. Pol pa jih kamijon ali avtobus nemore tak hitro prehitet in že so veselo zastoji :evil: . Pa še pride lahko do kakega naleta, ker pač se pelje po polžje. No na srečo mam vsaj močn avto, tak da sem hitro lahko mimo drugače bi bil obup :roll:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So okt 10, 2009 2:15 am

Custom je napisal/-a:

Fantina, jaz sem v teh letih vozil BT-je, elektronike, ipd., ko si ti takrat s picekom v peskovnik napisal Aixam.

Edino kar je pri tem kinderjajčku dobro je to, da ko poslušaš muziko daš kurbelj šipo dol in lahko obe roki skozi ven pa nabijaš po vratih.

promil
Nov uporabnik

Napisal/-a promil So okt 10, 2009 9:16 am

Zgleda, da sem eden redkih, ki se mu ta avtomobil zdi odlična stvar. Kaj bi dal, da bi pri svojih 14 letih namesto skuterja imel tak avtomobil-v srednjo solo sem se skuterjem zaradi slabih avtobusnih povezav vozil skoraj celo leto, razen kadar se je cestisca oprijemal sneg. Pa kaj ce gre 45km/h. V jutranji prometni konici to itak ni vazno, ker z lahkoto sledis prometu-polek tega pa si na toplem, poslusas radio, s seboj pa imas se sosolko, ki ti je vsec in sedi zelo blizu tebe. Cena pa se mi tudi ne zdi ravno tako hudo visoka, kajti cena mojega skuterja je bila takratnih 570.000 sit, potem pa pristejemo se denar za dobro celado, topla oblacila, dezna oblacila, razne ledvene pasove, ki ti v hladnih dneh pridejo se kako prav na motorju... Na koncu pa vidis, da si kaj hitro na 3000 evrih, kar pa je ze skoraj cena takega vozilca-rabljenega seveda. Skoda, res skoda, da se pred 13 leti tega ni dobilo-prihranjen bi mi bil marsikater prehlad. Prav z uzitkom gledam tako vozilo pred seboj, pa ce moram za njim voziti pol ure-vsakic me ima da bi se pomladil, in se iz tega vozila smejal vsem takim, kot sem bil sam, ki je ves zmrznjen prehiteval kolono vozil, da bi bil cim hitreje na toplem u soli. Glede varnosti pa mislim da si v tem vozilu veliko varnejsi, kot na skuterju, kajti tu vozis 45 na svojem pasu in to je to, prehitevati itak ne mores... Recimo danes, ko pada dez, me prav zanima kaj bi vecina vas, ce bi bili stari 14 imela raje...skuter oz moped, ali pa microcar. Se se spomnite kako je bilo prositi mamo: prosim pelji me-sem zmenjen za kavo s sosolcem..in jo potem celo pot poslusati kako se premalo ucis, kako si premlad za na kavo...
Kar pa se tice predelave tega vozila...vsaka cast! Oblikovno je itak lepsi od marsikaterega vozila na cesti.
Seveda pa je potrebno tako kot vedno kadar si udelezen v prometu imeti glavo na mestu pa ni vazno kaksno vozilo vozis.

Aja pa se to: zgleda sem edini, ki se mu zdi razno prestavljanje takega vozila na zelenice in podobno nic drugega kot bedarija...ce je avto parkiran tako kot mora biti, se ga nima noben za dotikati, pa ni vazno ali ima avto 300 ali pa 3000 kg.

Seveda pa je to samo moje mnenje.
Skratka vsaka cast za lepo predelavo odlicnega vozilca. Pa se to: vsem lastnikom takih vozil:ne sekirajte se, ce vam trobijo, ce vas ne odobravajo...Uzivajte v vseh stvareh ki vam jih ta avto ponuja, kajti mi tega nismo mogli imeti.

LP

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So okt 10, 2009 10:31 am

acid je napisal/-a: Nič nimam proti njim naj se vozijo, samo naj se tud pravočasno umaknejo, ko se jim približam.

očitno te ti nisi za na cesto da se ti more ta jajček UMAKNIT...ne rečem kamionu ali pa busu...to razumem...ampak osebnemu avtu da bi se moglo to umaknat?a dajmo no...kaj te vozite stare fičeke pa bube da ne gre prehitet tega...svašta ej...

sicer pa meni tut včasih dopizdi to počasno jajcanje...ampak si pol mislim da bi men tut pasal v mrzlem se s tem pelat kot pa z skuterjem...in pač potrpiš pa je...in pol se folk čudi kaj je tolko nesreč pa tega...normalno če se pa vsem mudi tak svinsko da brezveze...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So okt 10, 2009 10:54 am

mal ste zašli s teme se vam ne zdi.

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov