4vale6 je napisal/-a:Lepo je izpadlo, bi pa jst na tvojem mestu najprej dal dol GTI značko, potem pa še red lip pobarvu v belo/srebrno/črno, skratka da je malo drugačen od ostalih, pa ker ni ravno GTI.
Če se ne motim si enkrat pisal da ti je nekaj pokalo na podvozju ob zavijanju (full lock), si rešil to?
Glede značke.. če jo dam dol se vidjo v mrežici uni nosilci za nataknt, to sm govoru s hamzotom da bi mi dol pobrusu nostilce da se nebi videlo, samo gril je v barvi avta tako da bi se lak uničil in bi moral barvat tko da se mi s tem res neda zdej ukvarjat. Odbijač sva 1 tedn spravljala skupi, skos se je kkšn del čakal... tko da trenutno sigurno nič nebom tikal mogoče malo kasneje ko dam gti luči gor..
To z pokanjem nisem rešil, ker na servisu so rekli da je to malenkost da ni panike pa nč pomembnega pa tut ne sliši se skos. Zvok se sliši če se mi res mudi, in priletim naprimer na parking na desno se ustavim namotam pouno levo in hitro speljem rikverc naprimer da se obrnem no takrat se sliši ta pok kovinski kot bi se nekaj nevem za 2mm premaknilo. Drugače pri navadni vožnji se ne sliši, bom pa to vsekakor rešil ko bo čas preden se zvok okrepi. Imam pa trenutno drug problem ki je prvi na spisku za reševanje. Prižgala se mi je lučka za motor tista rumena, z uporabnikom wizz-om sva ga priklopila na računalnik in kaže neke napake povezane z ERG ventilom. Evo točno to piše...
16785/P0401/001025 - Exhaust Gas Recirculation (EGR) System: Insufficient Flow Detected
Possible Symptoms
Malfunction Indicator Light (MIL) ON
Reduced Exhaust Gas Recirculation (EGR)
Reduced Power Output/Engine running rough
Increased Emissions
Possible Causes
Exhaust Gas Recirculation (EGR) Flow restricted/clogged
Exhaust Gas Recirculation (EGR) Valve stuck closed/leaking/faulty
Wiring and/or Connector(s) from/to Exhaust Gas Recirculation (EGR) Valve faulty
Exhaust Gas Recirculation (EGR) System faulty
Possible Solutions
Check/Clean Exhaust Gas Recirculation (EGR) System