Pa dobro no.... KLOWN pravi si mi ti klovn tolk poveličuješ ta VTEC,da glava boli.
Sam imam TypeR pa si upam trdit,da je TDI zanesljiv tekmec.Nena mi bluzit,da je ta VTEC pa zj božji dar.Kolker je fajn je to,da je motor v višjih obratih živahnejši na račun večje porabe in pa zvok se malce spremeni.
Mislim zarad takilih dripcev smo vozniki Hond na takem glasu kot smo....
Vsak,ki ima VTI-ja misli,da ima pa zj raketo in,da je nepremagljiv,če se avto dere še ne pomeni,da tut dejansko kaj bolj gre.
Ne rečem,da je moj TypeR počasen a do 5200rpm se pelje kot vsaka druga gajbica nato pa....... wauuuua VTEC,ki se samo malo bolj dere in malce bolj potegne in kje je zaj pol point vsega tega,da tako poveličujete VTEC.... ne vidim potrebe.Edino kar je super je to,da je Honda uspela doseči 100hp/l prostornine vsi ostali morajo pri tem poseči po turbinah ali kompresorjih,ki pa lahko posledično pomenijo višje stroške.Tudi VW bi znal pomoje nardit takšen motor ampak raje posega po turbinah...
Drugače pa največ prahu okol VTEC-a delajo praw tisti,ki imajo kakega ESi-ja ali pa imajo bingeca in doživijo erekcijo ob zvoku VTEC-a
Kolikor gledam po showih in prebiram forume praw lastniki močnejših Hond niso tako vročekrvni kot lastniki bingecov,ki so menjali tesnilo in ECU,da imajo 90 hp...
Sprijaznite se fantje tut honda je samo avto....