IcEm4n je napisal/-a:ko ti bo kkšn s takim xenonom nekaj cajta vozil za ritjo, boš hitr mnenje spremenu.
Ko pelje cez luknje, pa mislis da ti blenda zadi

AVX je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Ko bote v živo vidli, kak mu svetijo pol pa govorte, kaj bleši kaj ne bleši. Če ste pa občutljivi, kot sladkor na vodi, si pa kupite očale, ki se ob večji svetlobi zatemnijo, tako kot imajo to nekatere stare mame in ateki. Zdej pa nehite že z brezveznim pisanjem, ker ne bo nič od te teme.
Sem jaz videl.. avto je bomba, samo luči pa so proti ostalim avtomobilom 100x bolj moteče, na vse smeri sveti...
Kak je kej pol ko se kakir mimo tebe prpela z pozabljenim prižganim bixsenonom. Kljub blendanju da jih naj ugasne.
Ne vem no. Jaz sem se že mimo njega pelu, pa me ni nč motlo. Ne vem no.
IcEm4n je napisal/-a:ko ti bo kkšn s takim xenonom nekaj cajta vozil za ritjo, boš hitr mnenje spremenu.
jakl je napisal/-a:Lep polo. Tole ti prodajaš ali so si sposodl tvojo sliko?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3480318
AVX je napisal/-a:Ne vem, ampak to je že zdaj drugič da so si fotke sposodli. Black Jack jaz bi jih zaščitu, pol pa ga samo stožiš
adis je napisal/-a:jakl je napisal/-a:Lep polo. Tole ti prodajaš ali so si sposodl tvojo sliko?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3480318
![]()
tole sem tudi jaz sedaj videl...not good!
kowalski je napisal/-a:A tankaš 95 al 98 oktanca?
NejcZ je napisal/-a:Sem te prej videl, avto je bomba, sam tale tvoj ksenon pa tak nenormalno preveč blešči na vse smeri da kr kriza![]()
pinny je napisal/-a:čedn tti polek ni kaj
drgač pa tud se js nekako pridružujem drugim da xenon ni najbl pametn če nimaš leče, lih prejle u veleju sreču enga k so mu luči bleščale nenormalno fejst, sm ži mislu da biu ti je biu pa golf 5
drgač bi pa tole zadevo kako je ta xenon kit v avtu napelan rad kdj v živo vidu ako može, lohk se prek zs zmenva če si za, da ti ne smetim teme
Vseved je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kolikor sem jaz zasledil, nekatere lagune in volvoti nimajo leče, pa imajo original xenon, kako imajo potem oni rešeno
![]()
![]()
![]()
Tovarna že izračuna prave parametre, da je v skladu z zakonom. Se ti ne zdi?
Nazaj na temo: Zelo lep polo. Xenon pa kar furaj dokler ne boš plačal. In privoščim ti! Če bi imel kako staro lado nivo z bullbarom, verjemi, da bi kar "pospravil" takšne reflektoraše s ceste.
B|ind je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:celo stran ste mu naspamali s temi fakin lečami pa žarncami
Pa še deset jih lahko pa še vedno mu nebo jasno da te njegove luči ne svetijo primerno !
simply je napisal/-a:Zakaj pa hoče vsak imet xenon? Res zaradi varnosti, ali najprej zaradi videza?
pskoda je napisal/-a:Mater ste (smo) zagrabil za te xenone, kot bi ljudi pobijal. Več kot 3 strani so same in iste stvari, človek sploh do besede ne pride. Po moje če mu enga, dva ali pa tri poste napišete je čist dost da dojame, zakaj ni dobro za ostale udeležence v prometu
AVX je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:ko ti bo kkšn s takim xenonom nekaj cajta vozil za ritjo, boš hitr mnenje spremenu.
Potem pa uporabiš oni gumbek na ogledalu, ki ti spremeni pozicijo stekelca, da ti ne sveti v oči.
Ne mislim se kregat u brezveze, ko je že itq 4 strani nabijanja zared enih bogih luči. Kot sem že napisal, odprite novo temo z naslovom Doktorat iz xsenon kita pa bixsenona, pa bo
KAALman je napisal/-a:ksz...
naslavljam na avtorja teme, torej lastnika novega Polota:
ka za ene dimenzije koles/gum maš vpisanih v homologaciji ?
da vidim, kake letne feltne bom lahko dal na avto...
CST Blacky je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:celo stran ste mu naspamali s temi fakin lečami pa žarncami
Pa še deset jih lahko pa še vedno mu nebo jasno da te njegove luči ne svetijo primerno !
lahko pride minister za svetlobna telesa, pa me ne bo prepričal da ga dam ven
Sendx je napisal/-a:Ma nevem kaj ste se zdej kr usi zapičli u ta njegov xenon itak ni edini
MacTron je napisal/-a:Sendx je napisal/-a:Ma nevem kaj ste se zdej kr usi zapičli u ta njegov xenon itak ni edini
off: Napacno si interpretiras "zapik" namrec zapicili smo/so se zaradi njegovega ignorantskega odnosa pa ceprav je proti pravilom ZVCPja. Predvsem je sedaj se bolj egoisticno odreagiral s stavkom "dost policajev se vozi s xenoni, ki sem jih jaz vgradil :P" ...morda, vendar ne po celi Sloveniji nekje bo Black ze naletel na mino. Avto pa tudi ni vec tako "neviden". Drugace ga ne strezne.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov