Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Fat_Mike
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Fat_Mike Po avg 09, 2010 1:33 pm

blackmagic je napisal/-a:Kdaj boš na kako tekmovanje prišo? Mamo za tebe pokal rezerviran

Slika

;)

Hahahahahahaha, zmagaš ded! :D

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Po avg 09, 2010 1:36 pm

Pokam od smeha ! Prebral sem celo temo .. ene dvakrat bi skor iz stola padu ! :har :har

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po avg 09, 2010 2:55 pm

sama faušija vas je :? oops :cry:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 09, 2010 3:59 pm

ma bodte pametni vsi povrst pa se na glavo postavte :lol:
jst dajem svoj dnar in noben k... mi ni nč dal zravn
tak da moja stvar kva bom obesu na avto

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Po avg 09, 2010 4:33 pm

Dejan206 je napisal/-a:ma bodte pametni vsi povrst pa se na glavo postavte :lol:
jst dajem svoj dnar in noben k... mi ni nč dal zravn
tak da moja stvar kva bom obesu na avto

Temu se reče solidarnost. :lol: ;)

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Po avg 09, 2010 4:34 pm

Courage™ tih bod ti :lol:
Dejan206 vse lepo in prav .. sam ce bi blo pomoje bi pustu avto tak kot si ga kupil .. je bil najlepsi ! Edino feltne bi zamenjal .. Spuscen je bil,crne sipe je mel, zadni spojlar je mel .. to je to. Ce pa tebe to veseli pa kar tko naprej :) Samo casi se spreminjajo .. ko bos cez 3 leta bral tole temo se bos smejal sam sebi ;)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Po avg 09, 2010 4:55 pm

Že časi, ko je to bilo v modi, so bili zame faljeni. :D Vse lepo in prav, če bi se ta styling razvil s časom, ker bi se pač razvil, oz. iz nekega drugega razloga...ampak, vkolikor sem jaz seznanjen s temi stvarmi, v veliki meri izhaja iz serije filmov Fast&Furious, kar pomeni, da to v večini primerov ni nič drugega kot prepričanje v pozersko lovljenje keš-pičk in pozornosti in daje imiđ da si kao kul gengsta, ki živi glasno, adrenalinsko in nevarno življenje, in ki je itak najhitrejši voznik daleč naokoli. :lol:

Podobna norija je bila nedolgo nazaj z RBD...še pomnete? :lol:

(Moje mnenje. :) )

No, če so cilj izključno Show-i, potem ne bom kritiziral. Še vedno ni po mojem okusu, ampak motiv je drugačen, bolj "zdrav". ;)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po avg 09, 2010 5:12 pm

HEHE HEHE HEHE ma sej tuki se pa člouk lohk sam smeje :D :D :D Res kake izjave ... še dobr, da na posli ležim, drgač bi še vlegu se po tleh :rofl
Sej avto v osnovi ni slab ... ampak, ker je narjeno z osnove pa mi ni najbolj ušeč.

Avtorju teme pa svetujem, da si tule malo prebere -> Sarkazem.

Sem pa mnenja, da se da avto lepo in okusno predelat tudi v stilu ''2F&2F'' vendar ne z Carzone body kitom in ''Spar'' šarkijem na strehi. Po mojem mnenju bi se lahko marsi kateri avto predelal v takem stilu (seveda z zadostnim proračunom) v zelo zanimov voz.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Po avg 09, 2010 6:22 pm

Me prav zanima, kakšna bo ta 206 na koncu? Ni mišljeno nič slabega, da ne bo kakšne vroče krvi! :D
Seveda sam si gospodar svojega denarja in nobeden, ti tukaj ne prepoveduje nič, tako da ohrani hladno glavo. Vsi mi ti želimo dobro in ti dati kakšen nasvet, zdaj, če ga boš pa ti sprejel je pa od tebe odvisno. Da pa se kakšen forumaš mal poheca to smo pa že vajeni. ;) :D

Lp

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Po avg 09, 2010 6:26 pm

Matey_ je napisal/-a:HEHE HEHE HEHE ma sej tuki se pa člouk lohk sam smeje :D :D :D Res kake izjave ... še dobr, da na posli ležim, drgač bi še vlegu se po tleh :rofl
Sej avto v osnovi ni slab ... ampak, ker je narjeno z osnove pa mi ni najbolj ušeč.

Avtorju teme pa svetujem, da si tule malo prebere -> Sarkazem.

Sem pa mnenja, da se da avto lepo in okusno predelat tudi v stilu ''2F&2F'' vendar ne z Carzone body kitom in ''Spar'' šarkijem na strehi. Po mojem mnenju bi se lahko marsi kateri avto predelal v takem stilu (seveda z zadostnim proračunom) v zelo zanimov voz.

LP
Matej

Ma ja, okus je itak subjektiven, ampak kot pravim, mene osebno moti prevladujoč motiv takih predelav. ;) Sej če ne bi gledal Fast&Furious, bi mi še vedno dol viselo in se zdaj tu ne bi oglašal, ker pač ta scena ni po mojem okusu, ampak cca. pol leta nazaj je bil po TV-ju in jaz se ravno takrat nisem imel kam dat...in lej ga zlomka, sm skorej kozlal ko sem pomislu, koliko miljonov ljudi je ta film tko resno vzelo... :lol: Nevem, malo sem se zamislil glede vsega skupaj. :)

PS: Ko je že ravno scirocco12 omenil in me spomnil da dodam: VSEKAKOR je to tvoj denar in delaj z njim kar hočeš! :) Vendar verjemi, da je večina nasvetov v ti temi dobronamernih, TUDI tisti, ki so zelo očitno sarkastični...tudi sarkazem je orodje za delit nasvete. ;)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po avg 09, 2010 6:30 pm

Še malo pa boš konkuriral temu :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po avg 09, 2010 6:31 pm

Daedalus je napisal/-a:Ma ja, okus je itak subjektiven, ampak kot pravim, mene osebno moti prevladujoč motiv takih predelav. ;) Sej če ne bi gledal Fast&Furious, bi mi še vedno dol viselo in se zdaj tu ne bi oglašal, ker pač ta scena ni po mojem okusu, ampak cca. pol leta nazaj je bil po TV-ju in jaz se ravno takrat nisem imel kam dat...in lej ga zlomka, sm skorej kozlal ko sem pomislu, koliko miljonov ljudi je ta film tko resno vzelo... :lol: Nevem, malo sem se zamislil glede vsega skupaj. :)

Ja mene osebno je ta film motiviral, da sem se začel zanimat za avtomobilizem ...
Priznam pa, da verjetno ne sporoča pravega sporočila gledalcem ... npr. po ogledu 3. dela v Koloseju sem takoj ko sem stopil iz dvorane že videl modela, ki je hotel poustvarjat drifte na krožišču in pri tem kmalu 2x stolkel očkovega Mercedesa ...
pač meni osebno zanimiva serija filmov, vendar pa se mora gledalec zavedati, da pač to ni realno.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Po avg 09, 2010 6:38 pm

http://www.youtube.com/watch?v=KC_szuRgr7k

Kakor je tle na 50 sekundi naj bo spredej pa bo mir ;)
Za zadej pa nimam idej.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Po avg 09, 2010 6:53 pm

Matey_ je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:Ma ja, okus je itak subjektiven, ampak kot pravim, mene osebno moti prevladujoč motiv takih predelav. ;) Sej če ne bi gledal Fast&Furious, bi mi še vedno dol viselo in se zdaj tu ne bi oglašal, ker pač ta scena ni po mojem okusu, ampak cca. pol leta nazaj je bil po TV-ju in jaz se ravno takrat nisem imel kam dat...in lej ga zlomka, sm skorej kozlal ko sem pomislu, koliko miljonov ljudi je ta film tko resno vzelo... :lol: Nevem, malo sem se zamislil glede vsega skupaj. :)

Ja mene osebno je ta film motiviral, da sem se začel zanimat za avtomobilizem ...
Priznam pa, da verjetno ne sporoča pravega sporočila gledalcem ... npr. po ogledu 3. dela v Koloseju sem takoj ko sem stopil iz dvorane že videl modela, ki je hotel poustvarjat drifte na krožišču in pri tem kmalu 2x stolkel očkovega Mercedesa ...
pač meni osebno zanimiva serija filmov, vendar pa se mora gledalec zavedati, da pač to ni realno.

LP
Matej

Točno to sem imel v mislih z "...toliko ljudi resno vzelo.", ja. :) Do takih filmov je obvezna neka distanca...meni osebno je sicer film takointako slab, ker ima plehko zgodbo in je popolnoma nerealen itd. (morda mi ne bi bil če bi ga gledal pred 6/7 leti, ko sem bil še "mulec" in me te stvari pri filmih še niso brigale :) ), ampak ne dvomim, da je marsikomu všeč. Da pa lahko tako močno vpliva na toliko ljudi, mi pa res ni jasno. :?

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 09, 2010 7:38 pm

mene ni tokyo drift pa nfs pa te igre nč taku prevzel, da bi zarad tega šu rihtat avto...
ampk mam dost kolegu k majo predelane avte in sodelujejo in tud zmagujejo na showih po vsej sloveniji in izven, taku da me spodbujajo da če je želja mi bo ratal :)
jst mam pa željo veliko... in vsakič k grem na kak show z mojimi kolegi mam zmer večjo željo, da bom enkrat tud jst lahku sodelovou... sm zdej vi mislte da bom jst kr na show pršu z takim avtom ku ga mam zdej... ampk se motte... jst mislm ta avto fajn spremenit, šele pol se pojavt kje na showih

Uporabniški avatar
Dejan206
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan206 Po avg 09, 2010 7:39 pm

scisco1 je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=KC_szuRgr7k

Kakor je tle na 50 sekundi naj bo spredej pa bo mir ;)
Za zadej pa nimam idej.

hehe nejc hvalaa :)
mam jst na kompu že kr neki slik in gledam, ka bi najbul pasal na mojga :)
seveda bom dal pa tistu gor, kar bo men lepo :)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Po avg 09, 2010 7:45 pm

:clapclap

Če že predeluješ, daj gor odbijače pa felne od RC modela, pa v podn en lep izpuh in to je to.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 09, 2010 8:18 pm

Mene osebno so tudi malo prevzeli tile filmčki f&f ipd... Samo zaradi tega nisem šal obešat 300 kg plastiek na avto, ker prvo kot prvo se mi je zdelo škoda denarja, drugo kot drugo pa zelo nepraktično. Kaj ti bo avto s 66kW pa 300 kg plastike. Dobesedno za nič druga ti nebo kot show car. Zgledal bo hiter...

Še imaš mogoče kak drug avto al je to daily car?

Drugače pa kot je rekel marko. Preprosto in na izi, cleaned pa v podn pa lepe felge in si zmagal. Tu pa še ena misel. Če imaš namen vložit kakih 10k€ v izgled tega peugota, bi si za tak denar lahko privoščil 05 ali 06 letnik a4, pač ena misel samo, ki jo delim s tabo.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To avg 10, 2010 3:55 pm

Tisti, ki so ga 2f2f filmi impresionirali, ma v glavi sestradanega možganožera, ali pa 10mm ležaj kuglico. Moje mnenje.
Sex turns gay people into Mexicans.

honda_zakon
Nov uporabnik

Napisal/-a honda_zakon To avg 10, 2010 6:23 pm

hinČ je napisal/-a:prvo kot prvo hehehehe :D za crknit....
drugače varno vožnjo velik km :) in čuvaj ga
naredi 1000lučk gor zunaj notri vsepovsod avto je tvoj...naredi bodykit gor zapravi 20.000€ za to....na koncu spoznaš da ni vredno...
moje mnenje znižaj in neke hude bbs felne gor in boš glavni pred šolo z avtom :)
:)

se čist strinjam tu bi blu čist zadost.. ne pa lučke pa nwm kake odbijače... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov