blackmagic je napisal/-a:Kdaj boš na kako tekmovanje prišo? Mamo za tebe pokal rezerviran![]()
Hahahahahahaha, zmagaš ded!

Matey_ je napisal/-a:HEHE HEHE HEHE ma sej tuki se pa člouk lohk sam smeje![]()
![]()
Res kake izjave ... še dobr, da na posli ležim, drgač bi še vlegu se po tleh
![]()
Sej avto v osnovi ni slab ... ampak, ker je narjeno z osnove pa mi ni najbolj ušeč.
Avtorju teme pa svetujem, da si tule malo prebere -> Sarkazem.
Sem pa mnenja, da se da avto lepo in okusno predelat tudi v stilu ''2F&2F'' vendar ne z Carzone body kitom in ''Spar'' šarkijem na strehi. Po mojem mnenju bi se lahko marsi kateri avto predelal v takem stilu (seveda z zadostnim proračunom) v zelo zanimov voz.
LP
Matej
Daedalus je napisal/-a:Ma ja, okus je itak subjektiven, ampak kot pravim, mene osebno moti prevladujoč motiv takih predelav.Sej če ne bi gledal Fast&Furious, bi mi še vedno dol viselo in se zdaj tu ne bi oglašal, ker pač ta scena ni po mojem okusu, ampak cca. pol leta nazaj je bil po TV-ju in jaz se ravno takrat nisem imel kam dat...in lej ga zlomka, sm skorej kozlal ko sem pomislu, koliko miljonov ljudi je ta film tko resno vzelo...
Nevem, malo sem se zamislil glede vsega skupaj.
Matey_ je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Ma ja, okus je itak subjektiven, ampak kot pravim, mene osebno moti prevladujoč motiv takih predelav.Sej če ne bi gledal Fast&Furious, bi mi še vedno dol viselo in se zdaj tu ne bi oglašal, ker pač ta scena ni po mojem okusu, ampak cca. pol leta nazaj je bil po TV-ju in jaz se ravno takrat nisem imel kam dat...in lej ga zlomka, sm skorej kozlal ko sem pomislu, koliko miljonov ljudi je ta film tko resno vzelo...
Nevem, malo sem se zamislil glede vsega skupaj.
Ja mene osebno je ta film motiviral, da sem se začel zanimat za avtomobilizem ...
Priznam pa, da verjetno ne sporoča pravega sporočila gledalcem ... npr. po ogledu 3. dela v Koloseju sem takoj ko sem stopil iz dvorane že videl modela, ki je hotel poustvarjat drifte na krožišču in pri tem kmalu 2x stolkel očkovega Mercedesa ...
pač meni osebno zanimiva serija filmov, vendar pa se mora gledalec zavedati, da pač to ni realno.
LP
Matej
hinČ je napisal/-a:prvo kot prvo heheheheza crknit....
drugače varno vožnjo velik kmin čuvaj ga
naredi 1000lučk gor zunaj notri vsepovsod avto je tvoj...naredi bodykit gor zapravi 20.000€ za to....na koncu spoznaš da ni vredno...
moje mnenje znižaj in neke hude bbs felne gor in boš glavni pred šolo z avtom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov